Mâlesef yine bitiremedik yaa, son dakika ve son saniyeler çok heyecanli geçecek gibi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Lull hep potaya gitse hep sayı bulacak gibiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Ulan sonunda beTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
-
Bence bu seri ya 3-1 biter
Ya da 2-3
Yani 2-2 yaparsak, orada da kazanir final 4 yapariz
Bunu engelleyecek sey de ne olabilir ? Final 4'a ev sahipligi yapacagi için Madrid'in final 4 disina kalmasini istemeyenlerin ekmegine yag süren hakemler
Yorum
-
Ah be Perşembe o maça gidememek.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Naumoski>Karasev>Mulaomerovic>Vujanic>Popovic>Heurtel
Gelecek sene Heurtel'in yanına A. Granger/C. Smith tarzı bir forvet alırsa, bir de P&R oynayan atletik 4/5 bulurlarsa hücumda daha düzen içi işler yapabilirler. Yoksa hücumun dolmasına 19 saniye varken 5'e 5 yerleşmişken down town'dan kaldırıp şut atmaya devam eder. Savunmadaysa Casper gibi gelen giden içinden geçiyor.
Krstic'i ekonomik kullanmak gerek. Eski Krstic olmasa da orta mesafe şutuyle rakibi açıyor. Savunmada ise ortayı kapatıyor, yumuşak da kalsa kalıbı yeter. Onu tamamlayacak 4 numaranın olmaması spacing sorununa neden oluyor Efes için.
Cedi... Bloğu geçtim, nerede ne zaman duracağını biliyor. 20 yaşında, ikinci pro sezonunda Rudy'nin karşısından daha nasıl durabilirdi?
(Bu tarz bloklar, chasedown diye geçiyor literatürde. Bu coğrafyada pek kullanılmıyor. En meşhuru tabii ki Tayshaun'un Reggie Miller'a vurduğudur.
KCP'nin geçen sene Kevin Love'a, bu sene T. Ariza'ya vurduğu chase downları seyretmenizi tavsiye ederim.
https://www.youtube.com/watch?v=c6osiziy6A0 )
Tebrikler...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.04.2015, 00:47.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
bu ne sacmalikİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız Eurolegue yönetiminin Allah cezasını versin, İstanbul gibi yerde sırf İspanya'dakiler de maçı izlesinler diye maç 22.00'a koyulur mu, insaf be kardeşim.
saat 20 de mac olsa ispanyollar izleyemiyecekmiydi yani
ispanyollar tembel halktir
öglen fiesta yaparlar
aksam 6 dan sonra calisani normal görmezler
bunlarmi aksam 7de maci kaciracakti??
sacmalamis bizimkiler"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum