Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 8 sayi fark ama tempomuz düştü macin en kritik hucumunu yapacagiz atamazsak cok büyük sıkıntı. .

Atamadik yedik mac gidebilir..

Yorum

• Spanoulis abarttı.

Yorum

• Spanoulis'i Heurtel'le savunmak akilli adam isi degil. Perasovic sacmaliyor.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Spanoulis bi yere kadar hacı..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Efesten süper galibiyet Az kalsın gidiyordu vallaha yüreğim ağzıma geldi
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Perasovic'e rağmen kritik bir galibiyet aldi Efes. Heurtel'e bu kadar sabretmek... Resmen Efes'in prangasi. Granger'in neler yapabilecegini Malaga'dan biliyorum. İstikrarli bir oyun icin Granger'in rolü netlestirilmeliydi.

Ayrica Cedi'yi kenarda unuttu resmen. Kara delik Thomas'tan verim alamazken Cedi & Honeycutt tercih edilemez mi? Pek yanyana kullanmiyor ama bu kadro boylesine kotu varyasyonlarla heba oluyor.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Dacka gumbur gümbür geliyor 3 sayi fark bir aksilik olmazsa kazanacaklar insallah. .

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dacka gumbur gümbür geliyor 3 sayi fark bir aksilik olmazsa kazanacaklar insallah. .
                  Yazık oldu gercekten

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yazık oldu gercekten
                    Sorma abi ya kontrol tamamen Dacka ya gecmisti ben Efes macinin sonuna göre bunu daha garanti görmüştüm ama maalesef olmadi.

Yorum

• Efes hakikaten dağınık bir takım. 15 sayı geriden gelip maçı verebilecek bir yapıya sahip. 1 numara ve 4 numara'da sorun var. Buna rağmen F4'e bir maç kaldı. Perasovic de garip bir koç.

Daçka'ya da yazık oldu.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Perasovic'e rağmen kritik bir galibiyet aldi Efes. Heurtel'e bu kadar sabretmek... Resmen Efes'in prangasi. Granger'in neler yapabilecegini Malaga'dan biliyorum. İstikrarli bir oyun icin Granger'in rolü netlestirilmeliydi.

Ayrica Cedi'yi kenarda unuttu resmen. Kara delik Thomas'tan verim alamazken Cedi & Honeycutt tercih edilemez mi? Pek yanyana kullanmiyor ama bu kadro boylesine kotu varyasyonlarla heba oluyor.
                        Huertel yerine wanamaker efeste olsa nasıl bir durumda olur efes sence

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Huertel yerine wanamaker efeste olsa nasıl bir durumda olur efes sence
                          Granger'ın yanına mı? Bence yine zor. Malaga'daki gibi Markovic-Toolson gibi iki adam bulmalıydı bence Efes. Paul ilk geldiği zaman yazmıştık, tutarsa Brown-Langdon-Nichols-A. Granger-C. Smith'den bu yana bulamadığı istikrarlı şutörü yakalayacaktı Efes. Bilmiyorum, Paul o seviyede mi, çok takip etmedim. Fakat sanki olmadı...

Diğer adam da Zizis, Sloukas, Sinan gibi olabilirdi. Çift gard oynama esnekliğini sağlayabilecek bir savunmacı... O adam Heurtel değildi bence. Bunu iki senedir yaşatıyor, tek bir maçın yorumu değil. Ha, Efes yarın yine kazanır. Ama 15 sayı önde gittiği maçın sonunu affedersiniz üç pozisyon aynı adamdan aynı savunmacıyla aynı şutu yiyerek ıkına sıkına kazanır.

Yorum

• Umarım şikeciler dısında bir takım alır ama şampiyon olacaklar gibi gözüküyor cska ve madridden umudum var ama f4 istanbulda olacak olması kötü.

Yorum

• Kupayı Madrid alır.

Yorum

• 20 dakika sonra Banvit - Monaco maçı var yayın A Spor'da kaçırmamak lazım. Bu maçın Daçka - Real maçı ile çakışması kötü oldu sürekli kanal değiştireceğiz galiba. Efes umarım bu akşam işi bitirir bütün ipler bizim elimizde.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim