Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Efes şb ile eşleşmemeli. Oly'i eleme ihtimali şb'yi eleme ihtimalinden daha fazla.
    şu anki formu ile elerler bence, hani öyle bir şey olsa

Yorum

• Efes haftaya Real'i yenerse şikeciler 7. bitirip Cska ile eşleşiyor.İnşallah diyoruz
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Efes haftaya Real'i yenerse şikeciler 7. bitirip Cska ile eşleşiyor.İnşallah diyoruz
        Real bunu düşünüp bir kolaylık da yapabilir Efes'e 😀
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İşler karıştı. Efes şb ile eşleşmesin yeterli.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İşler karıştı. Efes şb ile eşleşmesin yeterli.
            Real liderliği garantiledi. Son hafta Efes'e maçı bırakabilirler. CSKA - şb eşleşmesi isteyebilir Real.

Efes haftaya kazanırsa Oly - Efes eşleşmesi olacak büyük ihtimalle.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Fener Pire'den çıkamaz Cska'yı yenme ihtimali daha fazla.

Yorum

• Real - Daçka

CSKA - şb

Oly - Efes

Pana - Baskonia

Çok büyük sürprizler olmazsa eşleşmeler bu şekilde olur. Real'in maça fazla asılmayacağını düşünerek böyle yorumlar yapıyoruz bakalım.

Eğer şb kötü gidişine devam edip Barcelona'ya mağlup olursa Efes'in 5. olup Panathinaikos ile oynama ihtimali bile var.

Son hafta maçları çok ilginç olacak.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fener Pire'den çıkamaz Cska'yı yenme ihtimali daha fazla.
                  Oly şu anda kötü durumda CSKA ise kendisini play-off'a saklamış durumda. Ben tam tersini düşünüyorum. Seyirci faktörüne rağmen Oly şu anda daha tercih edilebilir duruyor.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oly şu anda kötü durumda CSKA ise kendisini play-off'a saklamış durumda. Ben tam tersini düşünüyorum. Seyirci faktörüne rağmen Oly şu anda daha tercih edilebilir duruyor.
                    Cska iki maçı da verdi bu yıl.İç saha avantajı daha ağır basıyor bence.

Spanoulis de çok kötü toparlasın artık.

Yorum

• Unicaja kazandi. Seri 1-1.

İlk macta yasanan ribaund sıkıntısı bu maçta yoktu. Omic pota altinda ustunluk kurdu. Kupaya bir mac kaldi, hadi hayırlısı. Nedovic devreye girse isler kolaylasacak.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Efes'in olası eşleşmelerinden hiçbirinden çekinmiyorum. Tek çekindiğim eşleşme Real'di onun da olması imkansız.
                        Real Madrid herşey belli olduktan sonra maça çıkacağı için kendisi için en avantajlı pozisyonu alma şansına sahip.
                        Ama bu kasıtlı olarak kaybedip CSKA ile FB yi eşleştirecek lafları ayyuka çıktığı için bundan kaçınmak için Efes'i yenmek isteyebilir. Bekleyip göreceğiz...
                        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                        You'll Never Walk Alone...
                        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Eurocup'ta son maç bu akşam 21:30'da (Eurosport).

Malaga'da Musli'nin oynaması beklenmiyor, gerçekten büyük kayıp oldu. Ayrıca Nedovic de pazar ve pazartesi idmanlara çıkmamış, onun da oynamayacağını düşünürsek Malaga savunma odaklı bir maç planı hazırlamış beklentisi taşıyabiliriz.

Valencia'da da Diot olmayacakmış. 22 maçtır evinde kaybetmiyorlar.

Plaza ise Malaga'nın 11 yıllık kupa özlemine son vermek istiyor. Başarılar...
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Mainz-Leipzig maci var yayında. Allah kahretsin...

Nedovic ilk bes başladı, Musli kadroda fakat Omic'in yerine Okouo girdi.
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 05.04.2017, 21:44.

Yorum

• Fark 10'a cikti Valencia lehine. Lafayette oyuna girdi ve devreye iki fark geride girdi Malaga.

Su adami neden kullanmiyor Plaza?

Yorum

• Laaaaaaannnnn

Sampiyonluk geldi.

Sanli Unicaja Malagamiz aldi kupayı.

Not: Cok mutluyum. Demek sikeci itler kupamızı calmasa 2011'de nasıl sevinecektim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim