Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İzliyorum da Misura yok heralde göremedim benchte.
    Ivankovic ciddi avantaj Canik için onu savunacak baba yiğit yok gibi
    Misura yok bugün AGÜ'nün 3 yabancısı WNBA finali oynadığı için bu hafta yoklar o yüzden pota altında zayıf kaldılar.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bu akşam Daçka maçının son çeyreğine yetişebildim Birkan ve Wanamaker'ın iyi oyunuyla Daçka kazanmayı başardı.

Efes maçını izliyorum sinirlenmemek mümkün değil. Tam Efes oyunun içine girecek diyorsunuz serbest atışları kaçırıyor oyuncular. 2/11 gibi felaket bir yüzdeyle serbest atış kullanıyor Efes %18 şaka gibi. CSKA ise 9/10 ile atıyor.

Tahmin edebileceğiniz gibi Efes yine kısaların savunmasında sıkıntı yaşıyor.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Hakemler CSKA lehine hiç tereddüt etmiyor valla zırt pırt çalın.

Yorum

• Efes'i hiç sevmem has oluyor bunlara.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Heurtel'e sabretmek gerçekten büyük iş ben ekran karşısında kendimi zor tutuyorum hatta bazen tutamıyorum diyeyim. Thomas'ın çok kritik anlarda kaçırdığı şutlar var belki onlar isabetli olsaydı Efes kazanabilirdi. Adam kaçırdı kaçırdı gitti fark 7 sayı olduktan sonra isabeti buldu neye yarar.

Perasovic son çeyrekleri ısrarla neden Heurtel - Granger ikilisi ile oynuyor anlamakta zorluk çekiyorum. Maçı elleriyle rakibe veriyorlar yazık.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Tek tek oyunculara bakınca Efes kadrosu DSK ve GS'den iyi, Fb'den de çoğunlukla iyi görünüyor bana. Fakat sıkıntı, dengesiz oluşunda. Başta Heurtel... Sıfır savunma hücumda ne yapacağı belirsiz. Granger'ı da bozuyor. Diğer mesele Honeycut-Thomas-Brown üçlüsü. Bu üçlü aynı anda oyunda olunca beklenen tempolu oyun aksıyor. Thomas Barcelona'da SF olarak kullanılıyordu. Efes'in Heurtel yerine şutör gard bulsa, Thomas'ın rolü de Barcelona'daki gibi evrilebilir. Gerçi üç numarada Honeycut ve Cedi'yi oynatıyorlar.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Anadolu Efes macini izledim. Izlemez olaydim. Bir mac anca böyle hediye edilir.
                Farki tam eritti derken sacma sapan savunma anlayisi, kacirilan kolay basketler...
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Efes BSL'de üçte üç gidiyor. İBB-TED-Best'i yendi. Ort. 99,8 atıp 68,0 yedi.

EL'de üçte sıfırlar. Laboral-OLY-CSKA'ya kaybettiler. 79,0 atıp 89,3 yiyorlar.

Hani BSL Avrupa'nın en iyi ligiydi?
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Offf Vesely ne blok yedi yine.Yılın hareketlerinden biri.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Offf Vesely ne blok yedi yine.Yılın hareketlerinden biri.
                      Adam 3 sayı çizgisinden geldi vurdu adeta kokladı pozisyonu
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• fark atti yine obradovicin takimi.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Milli takim antrenorunun takiminda on iki oyuncudan onu yabanci.

Yorum

• Nick Calathes 1 asistle triple-double'ı kaçırmış. Galatasaray yine kaybetmiş bu sefer 98 sayı yemişler.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Brose son üç dakikada 10 sayı öndeydi. PAO'ya kaybetmişler.

*

Şanlı Malagamız Nedovic'in yokluğunda yine kaybetti. Ivanovic Reis'in askerleri ise Shved'in dönüşünde ALBA'ya deplasmanda 30 fark attı.

Yorum

• Dunston'ın müthiş asistini Heurtel yedi yazık oldu. Sabonis asistini bir tık yukarı çekti Dunston
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim