Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eurolegue programında Malaga yerine Laboral'in alınmasını eleştirdiler zaten . çok saçma bir format olacak gelecek yılda ilk ve son olur bence ...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geçen yılki kadrodan Granger ve Toolson gibi iki ana hücum parçasını elden çıkardılar (Markovic de sakatlandı şimdi). Buna rağmen zor bir gruptan daha toy bir kadroyla çok rahat çıktılar. Büyük ihtimalle Euroleague'deki son sezonları (Organizasyonun en fazla maç yapan 10 takımından biri olmasına rağmen ULEB'in ikinci darbesi oldu bu Unicaja'ya) ve yıllardır şeytanın bacağını kıramayıp Top 16 ötesine gidemedikleri için bu sene oraya daha fazla odaklandılar. Çünkü ligde geçen seneki gibi esse de finalden önce gelip ya Real Madrid'e ya da Barcelona'ya çarpıyorlar. ACB'den ziyade EL Top 16 performansını merak ediyorum.
      Oguz zor grup olduguna katilmiyorum. CSKA disinda hicbir takim zor degildi o grupta. Efes'in oldugu grupla birlikte en kolayiydi bence.
      Malaga iyi takim ama Markovic'in sakatligiyla cok guc kaybedecekler.
      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
      You'll Never Walk Alone...
      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oguz zor grup olduguna katilmiyorum. CSKA disinda hicbir takim zor degildi o grupta. Efes'in oldugu grupla birlikte en kolayiydi bence.
        Malaga iyi takim ama Markovic'in sakatligiyla cok guc kaybedecekler.
        Uğur Ağabey, kuralar çekildiğinde bu grup için sezonun en sert grubu yorumu yapılmıştı. CSKA sivrilse de diğer takımlar arası rekabet bekleniyordu. Maccabi'nin performansı Malaga'nın işini kolaylaştırdı.

Markovic'in yeri için Mekel ve Micic haberleri çıkmıştı, D. Nelson geldi. Geçen sene PAO'da fena değildi. Savunma tarafında Markovic kadar olmasa da iş yapacaktır. Hücumdaysa çembere gidebilen güçlü bir gard. Nedovic'in rolü artabilir.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Takılmayayım diyorum, başaramıyorum.

Murat KOSOVA: "Tam gözünün önünde... İlla gözünün çıkması mı gerekiyor faul çalması için?" (J. Gordon'un yüzünü tuttuğu bir anlık kare için yapılan yorum)

Pozisyonun tekrarını reji gösterir. Semih'in eli Gordon'un yüzüne gelir. Kosova'dan tepki yok.

İyisin hoşsun ama bunları yapma. Hele BSL maçlarında daha sık yapıyor, yakışmıyor.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• evet yorumcular suyunu çıkarıyor EL'de özellikle .

Yorum

• HEndrix, Gordon'u blokladı.

Kosova: "Koç, buna faul çalınsa kim itiraz edebilir?"

Ben! Adam topu kesiyor. "Vücuda temas var sanki pozisyona başlamadan". O açıdan nasıl görmüş vücuda teması?

Neyse, şanlı Malagamız, Doğuş'u yendi.

Yorum

• Khimki'yi cska'ya yendirdiler bence... ruslar, 2 rus takiminin çikmasi için ugrasiyor... cska nasil olsa her türlü çikar, hatta bence cska'da oynanacak karsilasmayi da khimki kazanabilir

Yorum

• Malaga-Daçka maçı çok zevkliydi.

Doğuş grubunun yüzünden bu ülkede ciddi bir Daçka antipatisi oluşmaya başladı bence. Murat Kosova ve İhsan Bayülken'in maç içerisinde hakem için yaptıkları yorumların çoğu oldukça abartılıydı.

Yorum

• İvkovic bıraksın bu ne rezalet ya.Yazık çok yazık.
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Sariç'den çok kritik bir basket geldi. 3.1 saniye var, 1 sayı one geçti Efes.

Yorum

• Saric'in basketinden sonra iyi savunma geldi ve Efes maçı kazandı. Efes umut vermiyor ilerisi için.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Kızılyıldız taraftarı olsam yıkılırdım.

Yorum

• Malcolm Delaney 31 sayı 8 asist ile 41 Index Rating. Kuban çok tehlikeli bir takım.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Boby Dixon gibi bir guardımız ne zaman olacak? Adam efsane oynuyor , özellikle Eurolig maçlarında.

Yorum

• Türk oyuncuların hiç süre almadığı Euroleague maçı hatırlayan var mı? Panathinaikos maçı bir ilk olabilir mi? Ben hatırlayamadım.

Edit: Dixon demeyin
                                En son Manu61 tarafından düzenlendi; 30.12.2015, 23:01.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim