Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kuban'ın Broekhoff'u beslediği gibi biz de Hardy'i besleyebilsek keşke.7/10 üçlük

Yorum

• Broekhoff perişan etti Karşıyaka'yı.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• 88-78 Kuban kazandı. İkinci yarı takımların biraz durulmasına rağmen 30 isabetli üçlük atıldı maçta ve bu senenin rekoru oldu şimdilik.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Huertel efsane oynadı dün gece.
          En son Oruç tarafından düzenlendi; 11.12.2015, 13:57.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Karşıyaka'nın Nate Robinson ve Sebastian Telfair ile görüşüp anlaşamadığı haberleri dolaşıyor sitelerde. Nate Robinson ve Karşıyaka ilginç olabilirdi aslında.
            Ragland'in disiplinsizliğinden şikayet edip Robinson'a yönelmeleri ilginç değil mi?

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kuban'ın Broekhoff'u beslediği gibi biz de Hardy'i besleyebilsek keşke.7/10 üçlük
            Hardy'yi screenden çıkarıp şut hazırlamak için seti geçen seneki gibi hareketli oynamak lazım. Bu yıl çok durağanız.

*

Cooley de Euroleague'de ilk maçına çıktı. Yolu açık olsun...
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ragland'in disiplinsizliğinden şikayet edip Robinson'a yönelmeleri ilginç değil mi?

Hardy'yi screenden çıkarıp şut hazırlamak için seti geçen seneki gibi hareketli oynamak lazım. Bu yıl çok durağanız.

*

Cooley de Euroleague'de ilk maçına çıktı. Yolu açık olsun...
              Robinson'a o hep istediği özgürlüğü Karşıyaka verebilirdi bilemiyorum. Ben o riske girerdim mesela.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Real kurtardı kendisini. Milano kazanmasına rağmen elendi. Haftaya Daçka - Maccabi maçı müthiş olacak.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Maccabi'nin maçı uzatma çabaları müthiş
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Uzatmalar ikili averajda geçmemeli bunu kaldırmaları lazım

Yorum

• Pinini son hücumda Farmar'a kendi potamıza atalım der gibi bir hareket yaptı Tabiki denemediler. Son anları tam bir taktik savaşı şeklinde geçen maçı Maccabi kazandı ve elendi
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uzatmalar ikili averajda geçmemeli bunu kaldırmaları lazım
                        Elemeli maçlarda dediğin gibi oluyor. Ama grup aşamalarında o sistemi yapmazlar bence. Arada böyle saçmalıkları izlemek güzel oluyor itiraf et
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Elemeli maçlarda dediğin gibi oluyor. Ama grup aşamalarında o sistemi yapmazlar bence. Arada böyle saçmalıkları izlemek güzel oluyor itiraf et
                          Benim aklıma gelmedi bu olay fark 10 sayı olunca bıraktım izlemeyi
                          Fb'nin Ukic'in uzatmasıyla kazandığı bi maç vardı olumlu başka örneği yoktur heralde

Yorum

Benim aklıma gelmedi bu olay fark 10 sayı olunca bıraktım izlemeyi
                            Fb'nin Ukic'in uzatmasıyla kazandığı bi maç vardı olumlu başka örneği yoktur heralde
                            Daçka'da böyle bir adam olsaydı işe yarardı

DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Oly sıfır konsantre.Böyle giderse 2 Türk + Ülker aynı grupta

Yorum

Oly sıfır konsantre.Böyle giderse 2 Türk + Ülker aynı grupta
                                Böyle gitti.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim