Kuban'ın Broekhoff'u beslediği gibi biz de Hardy'i besleyebilsek keşke.7/10 üçlük
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Ragland'in disiplinsizliğinden şikayet edip Robinson'a yönelmeleri ilginç değil mi?İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşıyaka'nın Nate Robinson ve Sebastian Telfair ile görüşüp anlaşamadığı haberleri dolaşıyor sitelerde. Nate Robinson ve Karşıyaka ilginç olabilirdi aslında.
Hardy'yi screenden çıkarıp şut hazırlamak için seti geçen seneki gibi hareketli oynamak lazım. Bu yıl çok durağanız.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKuban'ın Broekhoff'u beslediği gibi biz de Hardy'i besleyebilsek keşke.7/10 üçlük
*
Cooley de Euroleague'de ilk maçına çıktı. Yolu açık olsun...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Robinson'a o hep istediği özgürlüğü Karşıyaka verebilirdi bilemiyorum. Ben o riske girerdim mesela.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRagland'in disiplinsizliğinden şikayet edip Robinson'a yönelmeleri ilginç değil mi?
Hardy'yi screenden çıkarıp şut hazırlamak için seti geçen seneki gibi hareketli oynamak lazım. Bu yıl çok durağanız.
*
Cooley de Euroleague'de ilk maçına çıktı. Yolu açık olsun...DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Elemeli maçlarda dediğin gibi oluyor. Ama grup aşamalarında o sistemi yapmazlar bence. Arada böyle saçmalıkları izlemek güzel oluyor itiraf etİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzatmalar ikili averajda geçmemeli bunu kaldırmaları lazım
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Benim aklıma gelmedi bu olay fark 10 sayı olunca bıraktım izlemeyiİlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElemeli maçlarda dediğin gibi oluyor. Ama grup aşamalarında o sistemi yapmazlar bence. Arada böyle saçmalıkları izlemek güzel oluyor itiraf et

Fb'nin Ukic'in uzatmasıyla kazandığı bi maç vardı olumlu başka örneği yoktur heralde
Yorum
-
Daçka'da böyle bir adam olsaydı işe yarardıİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim aklıma gelmedi bu olay fark 10 sayı olunca bıraktım izlemeyi
Fb'nin Ukic'in uzatmasıyla kazandığı bi maç vardı olumlu başka örneği yoktur heralde
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Böyle gitti.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOly sıfır konsantre.Böyle giderse 2 Türk + Ülker aynı grupta
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum