İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Misafir
Sırbistan milli takımından mackoliğe bakmadan 5 isim sayabilir misin acaba neyse ok.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHmm winner'lar. Tamam.
Yorum
-
Devam et sen.İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırbistan milli takımından mackoliğe bakmadan 5 isim sayabilir misin acaba neyse ok.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Misafir
Bu forumda yöneticilerin görevi üyeyi tahrik ederek ceza aldırmak mı ?İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevam et sen.
Benim yorumuma cevap veren ilk olarak sensin sonra ki bütün mesajların tahrik.
Yorum
-
Yöneticiliğin ne olduğunu da tahrikin ne olduğunu da 10 senelik tecrübemle öğrendim/öğreniyorum. Hiç bir mesajımda tahrik yok. Kaldı ki tahrik olduğuna inanıyorsan mesajları raporlarsan arkadaşlarımız müdahale eder.İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forumda yöneticilerin görevi üyeyi tahrik ederek ceza aldırmak mı ?
Benim yorumuma cevap veren ilk olarak sensin sonra ki bütün mesajların tahrik.
İyi forumlar.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Uleb öncesi Fiba dönemi için geçerli.İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn fazla kazanan italyan takımlarıymıs bu kupayı ilginç bi durum
Uleb'den sonra şampiyonlukları yok.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
Teodosic'in karşılaştırılması gereken adam Spanoulis'ten ziyade Diamantidis değil mi?
Hani Alman kralının protokolde Osmanlı sadrazamına denk olması gibi.
NBA'de bu tarz tartışmalar kazanılan rabıtalarla değerlendirilir. Kaç kez all-NBA 1st team'e girdi; kaç kez şampiyon oldu; all-star appearances; mvp-dpoy-roy-mip gibi bireysel ödüller vs. Yok mu euroleague'de o tarz şeyler.
Not: Avrupa basketbol'unu yakından takip eden birisi değilim.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
Bi anlamda kupa galipleri- şampiyonla ligi gibi bişi.İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUleb öncesi Fiba dönemi için geçerli.
Uleb'den sonra şampiyonlukları yok.
Yani sonucta toplamda en fazla italyan ki en son şampiyonlukları kaç sene olduğunu bilmiyorum
Yorum
-
Misafir
Bodirogaİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePapaloukas mi ?
Spanoulis mi ?
Diamantidis mi ?
Bence :
1 - Diamantidis
2 - Papaloukas
3 - Spanoulis
(1 ve 2 degisebilir belki)
Yorum
-
"Bologna: Ya egitim ya basketbol" derlerdi bir zamanlar.İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn fazla kazanan italyan takımlarıymıs bu kupayı ilginç bi durum
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
En son 2001 de kazanmıslar son 14 yılda kupaları yok dikkatimi çektide.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Bologna: Ya egitim ya basketbol" derlerdi bir zamanlar.
İtalyanlar aslında futbolda da gerilediler yakında bi olimpiyat alırlar herhalde bu durumu kırmak için
Yorum
-
Doğuş ölüm grubuna düştü.Güzel oldu :-) Efes'in grubu en kolayı.Karşıyaka'da ilk dört için umutlu olabilir.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum