Spanoulis biraz kıpırdasa maç çok farklı olabilirdi. Yazık oldu Oly'e.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Bu kupayı Madrid alacaktı artık. Finalde son 3 yılda 3. yenilgiyi biz bile kaldıramayız.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Misafir
Abi sezon geneline bakarsak kesinlikle kupanın sahibi CSKA olması gerekirdi adamlar üst düzey oynuyorlardı. De Colo çok iyi oynamasına rağmen gereksiz yaptığı fauller ile Olympiakos'u oyuna soktu yoksa kaybetme ihtimalleri gözükmüyordu bence hakeden CSKA takımıydı.İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon geneli ve f4 performansına baktığımız zaman şampiyonluğu hak eden takım kazandı.
Vassilis sezonun en kötü maçını finale saklamış yoksa Olympiacos işi son topa kadar getirebilirdi.Ama yine de herkesin saygısını bir kez daha kazandılar.
Umarım seneye Efes'i final oynarken görürüz.
Neyse en azından sakallı alamadı bana göre bu adam winner falanda değil şans hep bu sakallının yanında,ben hala Teodosic'in Spanoulis'den iyi basketbolcu olduğuna inanıyorum.
Yorum
-
Oğuz'cum herkese mavi boncuk dağıtan,tribüne oynayan,gazetecilikten ve gerçeklerden uzak bir basından ancak bu beklenir.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHurriyet Gazetesi, Fb Ülker'i utanmasa Final Four'da gönüllerin şampiyonu ilan edecek. Bu kadar fanatizm gerçekten tehlikeli. Çünkü sporun detaylarına hakim olmayan ve bu haberi okuyan kitlede oluşan algı yanıltıcıdır.
Öncelikle, yarı final maçından sonra Bjelica'nýn açıklamaları çarptırıldı. Çocuk "kötü oynadık" diyor, bizim basın manşete "Parkede basketbol oynanmadı" sözünü taşımış. Paragrafı okuyunca bu sözün anlamının, rakibe saygıdan söylendiği anlaşılıyor.
Ve üçüncülük maçı... Cümle aynen şöyle: "Final Four'da tutuk başladığı maçın ikinci yarısında sahayı CSKA'ya dar eden sarı lacivertliler.. "
Pardon ama CSKA 54-26!!!!!!!! önde değil miydi? Kim kime sahayı dar etti acaba???
Sonra neymiş, rakip seyirciler ayakta alkışlamış!
Onlar insan, fenerliler gibi rakibe saldırıp (bknz. 2009 Tbl Finalleri, Efes'e saldırılar) barbarlık etmediler. Ee tabii bizim basın alışık değil.
Ülkede basketbolu bilerek izleyen sayısı fazla olmadığı için her iki maçta 30'lara dayandığı halde rakipler gevşediği için fb'nin basketbol oynuyormuş gibi göründüğünü yazamazlar. Hele de Real maçında genelde İspanyol oyuncuların sergilediği çirkefliği fb'li oyuncuların yaptığını ve farkı hazmedemediklerini hiç yazamazlar.Çünkü bunlar gerçek.
f4'e hakkıyla bence biraz eşleşme şansıyla da gelmiş olan fb'nin(Maccabi'yi Efes'te geçerdi.) f4 takımı olmadığını tüm Avrupa gördü.
Giderken şatafatla uğurlanan ama dönerken kimsenin karşılamaya gelmemesi ile de fb'nin asla gerçek bir basketbol kulübü olamayacağı da ortaya çıktı.En son winner tarafından düzenlendi; 19.05.2015, 12:51.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
Sezonun genelini hangi takımın iyi oynadığı tartışılabilir ama Spanoulis ile ilgili fikirlerini söylediğinde tartışacak birisini zor bulursun.İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi sezon geneline bakarsak kesinlikle kupanın sahibi CSKA olması gerekirdi adamlar üst düzey oynuyorlardı. De Colo çok iyi oynamasına rağmen gereksiz yaptığı fauller ile Olympiakos'u oyuna soktu yoksa kaybetme ihtimalleri gözükmüyordu bence hakeden CSKA takımıydı.
Neyse en azından sakallı alamadı bana göre bu adam winner falanda değil şans hep bu sakallının yanında,ben hala Teodosic'in Spanoulis'den iyi basketbolcu olduğuna inanıyorum.
Hele de Spanoulis-Teodosiç tartışmasında epeyce sıkıntı çekersin.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
Yorum
-
Misafir
Sıkıntı çekeceğimi biliyorum bunun nedeni Spa'nın müzesinde kupaların olması ben artık kendisinin Avrupa'da kupa kaldıramayacağına eminim, 3 euroleague şampiyonluğu bulunuyor, Teo kariyerinin sonuna kadar en az 2 tane kaldırır ve pek bi fark kalmaz diye düşünüyorum.İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezonun genelini hangi takımın iyi oynadığı tartışılabilir ama Spanoulis ile ilgili fikirlerini söylediğinde tartışacak birisini zor bulursun.
Hele de Spanoulis-Teodosiç tartışmasında epeyce sıkıntı çekersin.
Milli takım bazında oyun olarak Teo takımına Spanoulis'in verdiği katkının çok daha fazlasını veren bir oyuncu bana göre ve bu alanda şimdiden üstün.En son Misafir tarafından düzenlendi; 19.05.2015, 13:09.
Yorum
-
Kupayı kazanmak kadar nasıl bir takımla kazandığın da önemlidir.İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıkıntı çekeceğimi biliyorum bunun nedeni Spa'nın müzesinde kupaların olması ben artık kendisinin Avrupa'da kupa kaldıramayacağına eminim, 3 euroleague şampiyonluğu bulunuyor, Teo kariyerinin sonuna kadar en az 2 tane kaldırır ve pek bi fark kalmaz diye düşünüyorum.
Milli takım bazında oyun olarak Teo takımına Spanoulis'in verdiği katkının çok daha fazlasını veren bir oyuncu bana göre ve bu alanda şimdiden üstün.
35 milyon Euro'luk bir Cska ile şampiyon olmanın değeri ile(ki olamıyorlar)Matt Lojeski ile 300 bin dolara kontrat yapan Olympiakos ile şampiyon olmanın değeri de aynı değildir.
Spanoulis olmadan Olympiakos f4'e bile kalamaz(kalamıyordu),ama Teodosic'siz Cska çok rahat şampiyon olabilir.(De Colo dümene geçsin şansları yüksek)
Spanoulis,Saras ile birlikte Avrupa basketbolunun son 10 yılına damga vuran iki oyuncudan birisidir.Teodosic o seviyelere çıkar mı göreceğiz.Aralarındaki yaş farkı da sadece 4.Milos genç oyuncu değil, önünde 10 sene filan yok.
Milli takım için de benzer şeyler geçerli.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
Yorum
-
Misafir
Abi bilmiyorum maçı izledin mi ama De Colo son çeyrek çok saçma işler yaptı maçı onun dümene geçtiği sürede verdi CSKA bunu De Colo'yu beğenen biri olarak söylüyorum.İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupayı kazanmak kadar nasıl bir takımla kazandığın da önemlidir.
35 milyon Euro'luk bir Cska ile şampiyon olmanın değeri ile(ki olamıyorlar)Matt Lojeski ile 300 bin dolara kontrat yapan Olympiakos ile şampiyon olmanın değeri de aynı değildir.
Spanoulis olmadan Olympiakos f4'e bile kalamaz(kalamıyordu),ama Teodosic'siz Cska çok rahat şampiyon olabilir.(De Colo dümene geçsin şansları yüksek)
Spanoulis,Saras ile birlikte Avrupa basketbolunun son 10 yılına damga vuran iki oyuncudan birisidir.Teodosic o seviyelere çıkar mı göreceğiz.Aralarındaki yaş farkı da sadece 4.Milos genç oyuncu değil, önünde 10 sene filan yok.
Milli takım için de benzer şeyler geçerli.
Evet 10 yılına bu ikilinin damga vurduğu doğru fakat gelecek 5-6 yılına Teodosic'in damga vuracağına inanıyorum bunu zamanla göreceğiz.
Yorum
-
Hadi bakalımİlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bilmiyorum maçı izledin mi ama De Colo son çeyrek çok saçma işler yaptı maçı onun dümene geçtiği sürede verdi CSKA bunu De Colo'yu beğenen biri olarak söylüyorum.
Evet 10 yılına bu ikilinin damga vurduğu doğru fakat gelecek 5-6 yılına Teodosic'in damga vuracağına inanıyorum bunu zamanla göreceğiz.
Benim pek umudum yok.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
Yorum
-
Misafir
Bence önce basketbolu futbol kadar yakından takip etmek lazım.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçek bir loser olan Teodosic'i Spa ile mukayese ederken bayağı bir düşünmek lazım.
Yorum
-
Kaç yıl takip etmek lazım mesela ? 15+ uygun mudur ?İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence önce basketbolu futbol kadar yakından takip etmek lazım.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Misafir
Süre belirtmedim futbol kadar yakından dedim.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç yıl takip etmek lazım mesela ? 15+ uygun mudur ?
Yorum
-
Kaç metre yakından ?İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüre belirtmedim futbol kadar yakından dedim.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Misafir
Ne yapma mı bekliyosun güleyim mi yani.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç metre yakından ?
Neye göre gerçek bir loser Teodosic anlat bilelim. Loser dediğin adam gencecik yaşında Sırbistan gibi bir ekolin oyun kurucusuydu hiç bir zamanda 1. seviyeden inmedi.
Sana göre Real Madrid takımıda loser olmalı 2 senedir finalde kaybediyorlardı ama bu sene aldılar artık winnerlar demi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum