Olimpiakos bu sene de şampiyon olursa Euroleague'in adı artık değişsin ve Vasilis Spanoulis ligi olsun. Adam Cska maçında o kadar iyi değildi ama son üçlüğü öncesi tüm sahayı açtırdı. Penetre etmesi beklenirken, üstelik savunmacısı da sağlamken el üstünden müthiş bir üçlükle bitirdi işi. O anda adamın içine Reggie Miller kaçmış...
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
real madrid kazandi malesef... olympiakos'u tebrik ediyorum gerçekten iyi is çikardilar...
jaycee caroll gibi bir oyuncu lazim bize, biz onu alamayiz belki ama o zaman efes alsin, bu tarz oyuncularla cezayi kesersin ve sampiyonluk kazanabilirsin... krstiç bjelica lasme tirt bunlar
Sezon geneli ve f4 performansına baktığımız zaman şampiyonluğu hak eden takım kazandı.
Vassilis sezonun en kötü maçını finale saklamış yoksa Olympiacos işi son topa kadar getirebilirdi.Ama yine de herkesin saygısını bir kez daha kazandılar.
Umarım seneye Efes'i final oynarken görürüz.
ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
Hurriyet Gazetesi, Fb Ülker'i utanmasa Final Four'da gönüllerin şampiyonu ilan edecek. Bu kadar fanatizm gerçekten tehlikeli. Çünkü sporun detaylarına hakim olmayan ve bu haberi okuyan kitlede oluşan algı yanıltıcıdır.
Öncelikle, yarı final maçından sonra Bjelica'nýn açıklamaları çarptırıldı. Çocuk "kötü oynadık" diyor, bizim basın manşete "Parkede basketbol oynanmadı" sözünü taşımış. Paragrafı okuyunca bu sözün anlamının, rakibe saygıdan söylendiği anlaşılıyor.
Ve üçüncülük maçı... Cümle aynen şöyle: "Final Four'da tutuk başladığı maçın ikinci yarısında sahayı CSKA'ya dar eden sarı lacivertliler.. "
Pardon ama CSKA 54-26!!!!!!!! önde değil miydi? Kim kime sahayı dar etti acaba???
Sonra neymiş, rakip seyirciler ayakta alkışlamış!
Onlar insan, fenerliler gibi rakibe saldırıp (bknz. 2009 Tbl Finalleri, Efes'e saldırılar) barbarlık etmediler. Ee tabii bizim basın alışık değil.
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.05.2015, 10:30.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
En çok komiğime giden şey giderken oyuncuları gaza getirip arkasından su döken fb camiası kupa gelmeyince havaalanına bile oyuncuları karşılamaya gitmemiş...
Yorum