Cska'nın alacağını düşünüyordum ama Oly gerçekten müthiş mücadele etti ve sonuna kadar kazanmayı haketti. Teodosic 3. çeyrek sonu ve 4. çeyrek başını saymazsak oyunda yoktu. Aaron Jackson 7 top çaldı final four rekoru kaç acaba ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
okİlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZamanında gitti ama fizik olarak oralarda barınması biraz zor.
tsk ettim aydinlattigin icin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Turkish Airlines Euroleague 2014
Meşhur bir hikayesi de var.Koça,ben geldiğim yerin T-mac'iydim demiş.Koçta şöyle demiş.burada T-mac,T-mac.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleok
tsk ettim aydinlattigin icinTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
anlamadimİlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeşhur bir hikayesi de var.Koça,ben geldiğim yerin T-mac'iydim demiş.Koçta şöyle demiş.burada T-mac,T-mac."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
yok böyle bişey maçı olym. kazanmadı cska verdi son 5 dakika falan 10 sayı kadar öndeydi cska sonra bi anda durdu adamlar 10-0 seri yediler şans, spa ve rakibin oyunu bırakması bu üçünden biri olmasaydı maçı cska kazanmıştı resmen kendi elleri ile verdiler maçı.
yalnız bu spa fena adam harbiden son 3 dakikada falan 11 sayı attı ki o dakikaya kadar sayısı yoktu galiba
ben cska alır diyordum maçı her türlü ama bu başka bi türlü oldu
En son Mustafa YILMAZ tarafından düzenlendi; 15.05.2015, 21:19.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Ben Yunanistan'ın Tracy Mcragdy'siydim.Koç beni niye oynatmıyor anlamıyorum gibi bir demeç vermiş.Koç Van Gundy de Buranın Tracy Mcragdy'si de Tracy Mcragdy zaten demiş. Tracy Mcragdy de takım arkadaşı.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlamadimTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İste o son 5 dakikada oly'yi devreye sokan adam 6/16 ile maçın en skoreri De Colo oldu. Üst üste 2 top kaybının peşinden takım arkadaşları iyi geriye koşmasına rağmen ve faul hakkı dolmusken süreyi durdurup çizgiye getirdi olympiakos'lu oyuncuları. İtoudis de çok kızdı o pozisyonlarda ama kenara almayı düşünmedi.İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok böyle bişey maçı olym. kazanmadı cska verdi son 5 dakika falan 10 sayı kadar öndeydi cska sonra bi anda durdu adamlar 10-0 seri yediler şans, spa ve rakibin oyunu bırakması bu üçünden biri olmasaydı maçı cska kazanmıştı resmen kendi elleri ile verdiler maçı.
yalnız bu spa fena adam harbiden
ben cska alır diyordum maçı her türlü ama bu başka bi türlü oldu
Hep De Colo'nun kritik anlarda güvenilmez bir oyuncu olduğu düşünmüşümdür. Ama Teodosic bu konuda o kadar sabıkalı ki maç sonlarında oyunun kontrolünü De Colo'ya verdiler. De Colo iyi bir skorer olabilir ama asla lider bir oyuncu değil. Son 5 dakika çok büyük tercih hataları yaptı. Onun çıkardığı küçük kıvılcımı da Spanoulis yangına çevirdi resmen.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
okİlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Yunanistan'ın Tracy Mcragdy'siydim.Koç beni niye oynatmıyor anlamıyorum gibi bir demeç vermiş.Koç Van Gundy de Buranın Tracy Mcragdy'si de Tracy Mcragdy zaten demiş. Tracy Mcragdy de takım arkadaşı.

güzelmis"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Ben Cska bu sefer yenilmez artık diye düşünüyordum.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOly'e şans vermiyordunuz beyler itiraf edin.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
aynen özellikle o faul olayı tam bir aptallıktı zira vücut dillerinden belli oluyordu olym.'un maçı bırakma kıvamında olduğu bugün şanslıydılarda tam fark açılacak bir üçlük bir basket faul hop yine yanyana hele aldıkları hücum ribaundları hep oyunda tuttu olym.'u yinede o 10 sayı farkı yakalamışken vermezler diye düşündüm ama spa gibi bi adamın varsa cezayı yapıştırır ki son attığı üçlükte adam çok uzaktan savundu resmen tahrik etti spa'yı üçlük atması için. dediğin gibi cska'da lider oyuncu yok olym.'da ise avrupanın en iyi winner oyuncusu var .. real - cska finali bekliyordum olym-real olurİlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİste o son 5 dakikada oly'yi devreye sokan adam 6/16 ile maçın en skoreri De Colo oldu. Üst üste 2 top kaybının peşinden takım arkadaşları iyi geriye koşmasına rağmen ve faul hakkı dolmusken süreyi durdurup çizgiye getirdi olympiakos'lu oyuncuları. İtoudis de çok kızdı o pozisyonlarda ama kenara almayı düşünmedi.
Hep De Colo'nun kritik anlarda güvenilmez bir oyuncu olduğu düşünmüşümdür. Ama Teodosic bu konuda o kadar sabıkalı ki maç sonlarında oyunun kontrolünü De Colo'ya verdiler. De Colo iyi bir skorer olabilir ama asla lider bir oyuncu değil. Son 5 dakika çok büyük tercih hataları yaptı. Onun çıkardığı küçük kıvılcımı da Spanoulis yangına çevirdi resmen.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
van Gundy'ler karismasin: Stan degil, Jeff.İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Yunanistan'ın Tracy Mcragdy'siydim.Koç beni niye oynatmıyor anlamıyorum gibi bir demeç vermiş.Koç Van Gundy de Buranın Tracy Mcragdy'si de Tracy Mcragdy zaten demiş. Tracy Mcragdy de takım arkadaşı.
Oylmoiakos yillardir Avrupa'ya ders veriyor. Butce tek basina yetmez. Zeka ve yetenege sahip lider ve etrafinda birbirini tamamlayan parcalar: Atletik savunmaci, sutor, pasor uzun, delici gard...
Cska'da bunlar yok mu? Var. Ama onlarin Spanoulis'i yok.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.05.2015, 21:59.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum