Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cska'nın alacağını düşünüyordum ama Oly gerçekten müthiş mücadele etti ve sonuna kadar kazanmayı haketti. Teodosic 3. çeyrek sonu ve 4. çeyrek başını saymazsak oyunda yoktu. Aaron Jackson 7 top çaldı final four rekoru kaç acaba ?
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zamanında gitti ama fizik olarak oralarda barınması biraz zor.
      ok
      tsk ettim aydinlattigin icin
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• cska hiç üstünlük kuramadi, tahminim oly idi tuttu, yazmadim ama içimden geçiyordu bu, bu aralar tutturuyorum hayret
        Yalniz, Papaloukas mi Diamantidis mi Spanoulis mi desem ? 1. 2. 3. ?

Yorum

• Turkish Airlines Euroleague 2014

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ok
          tsk ettim aydinlattigin icin
          Meşhur bir hikayesi de var.Koça,ben geldiğim yerin T-mac'iydim demiş.Koçta şöyle demiş.burada T-mac,T-mac.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Meşhur bir hikayesi de var.Koça,ben geldiğim yerin T-mac'iydim demiş.Koçta şöyle demiş.burada T-mac,T-mac.
            anlamadim

Ünal Karaman

Yorum

• yok böyle bişey maçı olym. kazanmadı cska verdi son 5 dakika falan 10 sayı kadar öndeydi cska sonra bi anda durdu adamlar 10-0 seri yediler şans, spa ve rakibin oyunu bırakması bu üçünden biri olmasaydı maçı cska kazanmıştı resmen kendi elleri ile verdiler maçı.

yalnız bu spa fena adam harbiden son 3 dakikada falan 11 sayı attı ki o dakikaya kadar sayısı yoktu galiba

ben cska alır diyordum maçı her türlü ama bu başka bi türlü oldu
              En son Mustafa YILMAZ tarafından düzenlendi; 15.05.2015, 21:19.
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                anlamadim
                Ben Yunanistan'ın Tracy Mcragdy'siydim.Koç beni niye oynatmıyor anlamıyorum gibi bir demeç vermiş.Koç Van Gundy de Buranın Tracy Mcragdy'si de Tracy Mcragdy zaten demiş. Tracy Mcragdy de takım arkadaşı.
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Babam konu Yunanistan'dan ne zaman açılırsa açılsın bir şekilde lafı Nikos Galis'e getirirdi. Aynısını ilerde ben Spanoulis için yapacağım sanırım. Gençler siz bilmezsiniz bir Spanoulis vardı filan
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yok böyle bişey maçı olym. kazanmadı cska verdi son 5 dakika falan 10 sayı kadar öndeydi cska sonra bi anda durdu adamlar 10-0 seri yediler şans, spa ve rakibin oyunu bırakması bu üçünden biri olmasaydı maçı cska kazanmıştı resmen kendi elleri ile verdiler maçı.

yalnız bu spa fena adam harbiden

ben cska alır diyordum maçı her türlü ama bu başka bi türlü oldu
                    İste o son 5 dakikada oly'yi devreye sokan adam 6/16 ile maçın en skoreri De Colo oldu. Üst üste 2 top kaybının peşinden takım arkadaşları iyi geriye koşmasına rağmen ve faul hakkı dolmusken süreyi durdurup çizgiye getirdi olympiakos'lu oyuncuları. İtoudis de çok kızdı o pozisyonlarda ama kenara almayı düşünmedi.

Hep De Colo'nun kritik anlarda güvenilmez bir oyuncu olduğu düşünmüşümdür. Ama Teodosic bu konuda o kadar sabıkalı ki maç sonlarında oyunun kontrolünü De Colo'ya verdiler. De Colo iyi bir skorer olabilir ama asla lider bir oyuncu değil. Son 5 dakika çok büyük tercih hataları yaptı. Onun çıkardığı küçük kıvılcımı da Spanoulis yangına çevirdi resmen.
                    33# DRAGO GABRIC
                    61# IBRAHIMA YATTARA #11
                    13# Steve Nash
                    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

Ben Yunanistan'ın Tracy Mcragdy'siydim.Koç beni niye oynatmıyor anlamıyorum gibi bir demeç vermiş.Koç Van Gundy de Buranın Tracy Mcragdy'si de Tracy Mcragdy zaten demiş. Tracy Mcragdy de takım arkadaşı.
                      ok
                      güzelmis

Ünal Karaman

Yorum

• Kirilenko'ya üzülüyorum adam ne zaman avrupaya dönüş yapsa Oly tarafından perişan ediliyor.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Oly'e şans vermiyordunuz beyler itiraf edin.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oly'e şans vermiyordunuz beyler itiraf edin.

Ben Cska bu sefer yenilmez artık diye düşünüyordum.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İste o son 5 dakikada oly'yi devreye sokan adam 6/16 ile maçın en skoreri De Colo oldu. Üst üste 2 top kaybının peşinden takım arkadaşları iyi geriye koşmasına rağmen ve faul hakkı dolmusken süreyi durdurup çizgiye getirdi olympiakos'lu oyuncuları. İtoudis de çok kızdı o pozisyonlarda ama kenara almayı düşünmedi.

Hep De Colo'nun kritik anlarda güvenilmez bir oyuncu olduğu düşünmüşümdür. Ama Teodosic bu konuda o kadar sabıkalı ki maç sonlarında oyunun kontrolünü De Colo'ya verdiler. De Colo iyi bir skorer olabilir ama asla lider bir oyuncu değil. Son 5 dakika çok büyük tercih hataları yaptı. Onun çıkardığı küçük kıvılcımı da Spanoulis yangına çevirdi resmen.
                              aynen özellikle o faul olayı tam bir aptallıktı zira vücut dillerinden belli oluyordu olym.'un maçı bırakma kıvamında olduğu bugün şanslıydılarda tam fark açılacak bir üçlük bir basket faul hop yine yanyana hele aldıkları hücum ribaundları hep oyunda tuttu olym.'u yinede o 10 sayı farkı yakalamışken vermezler diye düşündüm ama spa gibi bi adamın varsa cezayı yapıştırır ki son attığı üçlükte adam çok uzaktan savundu resmen tahrik etti spa'yı üçlük atması için. dediğin gibi cska'da lider oyuncu yok olym.'da ise avrupanın en iyi winner oyuncusu var .. real - cska finali bekliyordum olym-real olur
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

van Gundy'ler karismasin: Stan degil, Jeff.

Oylmoiakos yillardir Avrupa'ya ders veriyor. Butce tek basina yetmez. Zeka ve yetenege sahip lider ve etrafinda birbirini tamamlayan parcalar: Atletik savunmaci, sutor, pasor uzun, delici gard...

Cska'da bunlar yok mu? Var. Ama onlarin Spanoulis'i yok.
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.05.2015, 21:59.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim