Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Efes kadar dengesiz bir takim görmedim.

Son 5 yilda harcanan para belki 100 milyon €'yu gecmistir, basari ise 0,000 !

.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Sapanoulis,Sloukas ve Petway'siz bir Olympiakos'a deplasmanda yenilebilirsin ama 86 sayı yiyorsan orada bir dur derim.

Efes'te bir sorun var kesin.Oyuncuların yüzünden düşen bin parça.Ama nedir dışarıya çok yansımıyor.

Eldeki kadro ve oyuncuları düşündüğümüz zaman böylesi bir düşüşü saha içiyle açıklamak çok zor.

Efes bence son iki maçı kazanıp Top 8'e kalacak ama henüz 2 ay önce herkese müthiş heyecan veren,enerji dolu bir takımın hem Euroleague hem TBL'de parkede sürünecek duruma düşmesi çok düşündürücü.

İvkoviç son çeyrekte 18 sayıdan Uşak'a maç verdikten sonra "maçın sonunu iyi oynayamadık" gibi bir açıklama yapıyor. (Efes TBL'de son çeyrekte 18 sayıdan maç veriyorsa bu açıklama biraz komik)

Euroleague'de Cska'ya yeniliyor "tecrübemiz yetmedi" diyor.(Merak ediyorum kulübün ya da Furkan,Cedi ve belki biraz Saric dışında hangi oyuncumuzun tecrübe eksikliği var).

Eğitici olmak,öğretmeye çalışmak,sahadaki oyuna bakmak,maçlara takılmamak önemli ama bence kelle alma zamanı geldi yoksa bu ölü toprağı ve özgüven eksiliği her geçen gün artacak.Bu durumu şu aşamada 1-2 kadro dışı paklar.
      En son winner tarafından düzenlendi; 27.03.2015, 12:34.
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İvkoviç ilk kelleyi aldı.

Janning'in TBL lisansı iptal edildi, Draper için lisans çıkarıldı.

Çok isabetli bir karar.

Draper haftada tek maça düşünce ritmi bozuldu ve Efes'te taşlar yerinden oynadı.

Janning'in kötü hücum performansı yanında savunmada da o eski istekli hali kalmayınca bir de buna Heurtel'in savunma zaafiyeti eklenince Efes çok sayı yemeye başladı. Bütün rakip kısalar rahatça penetre edip kolay turnike bulmaya başladılar.Draper'in iyi savunması ve topa baskısının hayati önemi ortaya çıktı.

Draper oyunun iki tarafını da iyi oynuyordu ki bence kötü bir kararla TBL lisansı iptal edildi.(Birkan'ın sakatlıktan bu kadar iyi döneceğini ön göremediler ve Janning'i tercih etiler.)

Şutör eksiğini Efes hissetmez TBL'de.Furkan,Cedi,Birkan,Perperoğlu,Draper bu açığı kapatır.

Janning'de şapkasını önüne alır düşünür biraz.Ben umutluydum ondan ama o kadar kötü bir 2 ay geçirdi ki sevgili Uğur'u haklı çıkardı.

Tbl'de bir oyuncu daha tribüne çıkıyor.Diğer oyuncularda bir sıkıntı olmadığı müddetçe bu isim Bjelica olmalı.Krstiç-Lasme ikilisi dinlendirme haricinde sürekli kadroda olmalı.
        En son winner tarafından düzenlendi; 30.03.2015, 11:22.

Yorum

• cuma günü maçtayım, bakalım belki birşeylerin başlangıcı olur.
          Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Turkish Airlines Euroleague 2014

Top 16'da Ivkovic çok formsuz. İkinci periyottaki dirilişe ve son saniye üçlüğüne rağmen ilk yarı 6 sayı geride Efes. Ivkovic sezonun ilk bölümünden sonra rotasyonda iyice dağıldı. Her hafta işler daha da karışıyor. Hiçbir telafisi olmayan maca bu kadar kötü baslanmamalıydı.
            33# DRAGO GABRIC
            61# IBRAHIMA YATTARA #11
            13# Steve Nash
            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Efes bugün elvada der Euroleague'e.

Yorum

• Geri döndü Efes 63-59

Heurtel sazı aldı eline, süper bir beş dakika oynadılar.
                En son Murat' tarafından düzenlendi; 03.04.2015, 21:27.

Yorum

• Muhteşem bir q3 oldu.

Thomas coştu. 24 sayı.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Turkish Airlines Euroleague 2014

Milano dagilmaya cok musait bir takım zaten. Maçın başında sertlik koysak potaya gitmelerini engellesek bu kadar zorluk çıkmayacaktı.
                    33# DRAGO GABRIC
                    61# IBRAHIMA YATTARA #11
                    13# Steve Nash
                    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• 86-78. Maç sonucu.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Maç keyifliydi ve salonda çok iyi bir atmosfer vardı. Umarım devamı gelir.
                        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Maç süperdi de ben böyle bir Abdi Ipekci eziyeti yaşamamıştım.00.00 itibariyle anca eve varabildim.
                          Bir de Allahına kurban Heurtel.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maç süperdi de ben böyle bir Abdi Ipekci eziyeti yaşamamıştım.00.00 itibariyle anca eve varabildim.
                            Bir de Allahına kurban Heurtel.
                            Evet çıkış sıkıntılı oldu. Çok bayan şoför vardı :P

Heurtel taşısın bizi böyle ya.. Bıktım Sariç i, Perperoglou nu, Janning i beklemekten.
                            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Heurtel'in 3.çeyreğin son beş dakikasında nba süperstarı seviyesinde hücum etmesi ile maç geldi.

Ama Efes yine tatsız.

Sezon içinde oturan düzenler ve takım içindeki rol dağılımı Heurtel'in gelmesiyle tepetaklak oldu.

Dün bir kez daha gördük ki bazı oyuncuları mümkün oldukça birlikte oynatmamak lazım.

Eğer Heurtel guardsa Krstiç kesinlikle sahada olmalı diğer pozisyonlarda onların savunma açığını kapatacak,hücumda çok rol almayacak oyuncular.Eğer Draper guardsa Janning,Perperoğlu gibi oyuncular sahada olmalı.Tersi olunca Heurtel-Krstiç ikilisinden bu oyunculara top dağılmıyor ve oyundan düşüyorlar.Janning'in kötü performansını ben birazda buna bağlıyorum.Heurtel tek başına çok forse ediyor ve diğer skorerler çabuk soğuyor.

Haftaya Efes fb'yi rahat geçer top 8 yapar.Muhtemelen rakip şampiyonluk adayım Real ve saha avantajı onların.Efes'in bu eşleşmede şanslı olabilmesi için herkesin ekstra işler yapması lazım.
                              En son winner tarafından düzenlendi; 04.04.2015, 13:05.

Yorum

• Krıstic dün iyi gözüktü ama bi çok pozisyonu bitiremedi de maç içinde

Maçın dönüm noktası bence cediyle başladı fakat ivkovic sonradan oyundan aldı iyi oynarken cediyi

Güzel maçtı efes nedense ilk 2 periyodu durağan geçiyor sonrada açılıyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim