Gist neden oynamıyor diye sordu yorumcu. Elinde bulunan notlar olmasa iki kelime edemez rakip hakkında. Gist 4-5 yıl önce oynadı Rusya'da hadi bunu bilmiyorsun hiç mi euroleague izlemiyorsun be.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Bir saat önce yazdım: http://forum.bordomavi.net/showthrea...=8181&page=450İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGist neden oynamıyor diye sordu yorumcu. Elinde bulunan notlar olmasa iki kelime edemez rakip hakkında. Gist 4-5 yıl önce oynadı Rusya'da hadi bunu bilmiyorsun hiç mi euroleague izlemiyorsun be.
Asım Pars diyor bir de... Evet, tabii...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ynt: Turkish Airlines Euroleague 2014
Neden almışlar ki?İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazan'da Yunan koç gidici...33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
---------------İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden almışlar ki?En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.11.2014, 20:04.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ynt: Turkish Airlines Euroleague 2014
Trinchieri'yi yollayıp Pedoulakis'i getirmelerindeki mantığı anlamadim da o yüzden sordum. O kadar para harcayıp Nizhny'ye 3 günde 2 defa hemde Kazan'da yenilecek takım kurmak çok kolay olmasa gerek. Kalan maçları da Efes ve Zalgiris dışında deplasman. İşleri de iyice zorlaştı.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle---------------33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk başta "neden gönderiyorlar, maçı almışlar ki" şeklinde sandım, ardından anladım, o yüzden sildim mesajı.İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrinchieri'yi yollayıp Pedoulakis'i getirmelerindeki mantığı anlamadim da o yüzden sordum. O kadar para harcayıp Nizhny'ye 3 günde 2 defa hemde Kazan'da yenilecek takım kurmak çok kolay olmasa gerek. Kalan maçları da Efes ve Zalgiris dışında deplasman. İşleri de iyice zorlaştı.
İyi bir koç bu kadroyu önce gruptan çıkarır, sonrası zor tabii. Ama daha fazlasını yapacak potansiyelleri de var kesinlikle. Sadece akıllı bir koç lazım.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Plaza dünkü toplantıda Maccabi'yi favori gösterdi. Guy Pinini sezonu kapattı onlarda.İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaccabi yaraları sarar mı bu akşam ne dersiniz
Kostas son 16 maçta en az isabetli bir üçlük attı.
Unicaja geçen sezon başında da arka arkaya maçlar kaybetmiş ve bunların sonunda iyi dönmüştü. Markovic oynarsa (durumunu bilmiyorum) kazanır. Çünkü Pargo savunması önemli.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Kostas seriyi uzattı, bu maça da üçlükle başladı.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePlaza dünkü toplantıda Maccabi'yi favori gösterdi. Guy Pinini sezonu kapattı onlarda.
Kostas son 16 maçta en az isabetli bir üçlük attı.
Unicaja geçen sezon başında da arka arkaya maçlar kaybetmiş ve bunların sonunda iyi dönmüştü. Markovic oynarsa (durumunu bilmiyorum) kazanır. Çünkü Pargo savunması önemli.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum