Karşıyaka neden faul yaptı anlayamadım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Ynt: Turkish Airlines Euroleague 2014
Tofaş ve Uşak ne olacak?İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBanvit -> NtvSpor
Ksk -> TrtSpor
Bjk -> LigTv
Biz de Sports Tv veya a Spor'la anlaşırız inşallah. İnşallah Sports Tv olur.
Bence hiç bir kanal istemez, hiç ilgi çekici bir turnuva değil.Rekabet de yok
Yorum
-
Pazarlamayı bilirsen, kanal bulursun. Ülkenin en büyük 4 spor camiasından biri olduğu iddiasındasın. Basketbolda ilk kez Avrupa'dasın. İddialı kadro kurmuşsun, Lawal filan geldiğinde "EuroChallenge finali oynar" deniyordu ya...İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTofaş ve Uşak ne olacak?
Bence hiç bir kanal istemez, hiç ilgi çekici bir turnuva değil.Rekabet de yokAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Biz Banvit maçını seyrederken Gabriel 8 dakikada 5 faul almış.İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşıyaka - Paok maçı 2. uzatmaya gitti. Hatalar zinciri devam ediyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Gabriel 5 Diebler 5 Dixon 5 Palacios 4 Barış 4 faul.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz Banvit maçını seyrederken Gabriel 8 dakikada 5 faul almış.
Karşıyaka çok yoruldu sanırım buradan çeviremezler artık. Paok daha diri ve topu içeriye indirmeyi başarıyorlar.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Ynt: Turkish Airlines Euroleague 2014
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazarlamayı bilirsen, kanal bulursun. Ülkenin en büyük 4 spor camiasından biri olduğu iddiasındasın. Basketbolda ilk kez Avrupa'dasın. İddialı kadro kurmuşsun, Lawal filan geldiğinde "EuroChallenge finali oynar" deniyordu ya...
Eurochallenge finali yapamazsak başarısızlık zaten.Ben başından beri katılmayalım dedim, lig performansımızı da aşağıya çekecek
Yorum
-
Tersten bakıyorum: Tecrübe olacak. Avrupa'daki kulüplerin organizasyonlarını görecek bizimkiler. Uluslararası hakemlerle iletişim kuracaklar. Hatta sponsor bulurken bile avantajı olur. Eurocup ve Euroleague oynayacaksak bir gün, buraları basamak olarak geçmek lazım.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEurochallenge finali yapamazsak başarısızlık zaten.Ben başından beri katılmayalım dedim, lig performansımızı da aşağıya çekecek
Bence gruptan sonrası net değil, çaprazdan gelecekler önemli. Ayrıca böyle her maç 35 dk oynayan Randle'la, Velickovic'le çok zor haftada iki maç temposu...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum