Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Harikaydı tek kelimeyle

Yorum

• İlk olarak deadpool tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sakatlıktan öneki Sasha olsaydı şu anda işi bitirmiş olurdu Efes, şu anda ise işimiz çok zor. Belki maça iyi başlarsak erkenden moral olarak çökertebiliriz onları ama işimiz gerçekten zor. Vujaçiç özelinde bakarsak sisteme uymadığı bir gerçek, şut atarak fark yaratabiliyordu sakatlanmadan önce ama hiç bir zaman tam olarak oyun sisteminin içine giremedi. Efes'in ihtiyacı olan oyuna yön verebilen, açık sahayı ve fiziksel mücadeleyi seven Hawkins tarzında bir kısa-forvet. Vujaçiç sezon sonu büyük olasılıkla NBA'ye dönecek, zaten Oktay Mahmudi de onu tutmak istemeyecektir. Farmar'ın kadroda tutulması ve Mahmudi'nin seçeceği pivot ve forvet ile Efes seneye final-four un en ciddi adaylarından olacaktır.

Bu sene olmazsa da canları sağolsun, mücadele eden ter akıtan, baş kaldıran her sporcuya büyük saygım var. Şunu bize yaşatmış olmaları bile yeter;

http://s14.directupload.net/images/130419/vniqtvw3.swf
      Sasha geçen sezon da bu sezon da (sakatlık olsa da olmasa da) Efes'e faydadan çok zarar verdi. Sadece ona hazırlanmış şutları sokmasını beklemek bir F4 adayı takımı bu kadar etkilememeliydi. Kaldı ki onun açığı Sinan-Birkan'la doldurulmaya çalışılabilirdi. Adamlar Papanikalou'yu oynatırken biz Vujacic ne zaman sokacak diye bekliyoruz.

Zaten 3 numara değil Sasha. Bir Nocioni'yi, P. Mickael'i, Rudy'i vs. savunması da mümkün değil. O nedenle Efes'in Chuck Eidson'a yapışması lazım.

İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence sporda en iyi becerdigimiz dal basketboldur ..
      Futbolda en son bukadar heycani pes pese yasadigimi hatirlamiyorum dogrusu ..
      2010 Türkiye - Sirbistan
      Yine 2010 Efes - Pana
      2013 Efes - Pana
      2013 Efes - CSKA
      2013 Efes - R.Madrid
      2013 Efes - Kaunas
      2013 Efes - OLY (2x)

Simdilik hatirladiklarim ..
      17 Kasım 2005 Oly-Efes

Uzatmada kazanılan maç.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Tebrikler Efes...

Atina da yenilmek yok bundan sonra...

'9'
        fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sasha geçen sezon da bu sezon da (sakatlık olsa da olmasa da) Efes'e faydadan çok zarar verdi. Sadece ona hazırlanmış şutları sokmasını beklemek bir F4 adayı takımı bu kadar etkilememeliydi. Kaldı ki onun açığı Sinan-Birkan'la doldurulmaya çalışılabilirdi. Adamlar Papanikalou'yu oynatırken biz Vujacic ne zaman sokacak diye bekliyoruz.

Zaten 3 numara değil Sasha. Bir Nocioni'yi, P. Mickael'i, Rudy'i vs. savunması da mümkün değil. O nedenle Efes'in Chuck Eidson'a yapışması lazım.

17 Kasım 2005 Oly-Efes

Uzatmada kazanılan maç.
          İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence sporda en iyi becerdigimiz dal basketboldur ..
          Futbolda en son bukadar heycani pes pese yasadigimi hatirlamiyorum dogrusu ..
          2010 Türkiye - Sirbistan
          Yine 2010 Efes - Pana
          2013 Efes - Pana
          2013 Efes - CSKA
          2013 Efes - R.Madrid
          2013 Efes - Kaunas
          2013 Efes - OLY (2x)

Simdilik hatirladiklarim ..

2001 Avrupa Şampiyonası

Türkiye - Hırvatistan maçını tek geçerim bu konuda

hatırlayan var mı şükür o maç trübündeydim.....

Yorum

• İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Basket sonrasi sesler en iyi böyle duyulabilir herhalde,
            Valla sabaha kadar yazabilirim herhalde, o enerji var hala

Tesaduf Istanbuldaydim ve tek istegim bu maci izlemekti sag olsun yegenlerim beni kirmadi ve beraber Sinan Erdeme gittik. Sinan Erdemde 15.000 seyirci Keremin son salise basketiyle adeta kendinden gecti. Sanirim grup maciydi ve Efes fazla ileriye gidemezsede ayni Panathinaikos o sene Avrupa Sampiyonu oldu. Efes artik Final Foura katilmali ve bizleri tekrar sevince bogmali. Bu yazdiklarim 2010-2011 senesi Efes-Panathinaikos maci ile ilgili....dunku mactan onve Jamon Lucasa twit atip basari dilemis, seyircinin onlara gereken destegi verip seriyi 5.maca getirebileceklerine inandigimi yazmistim....bu takim gercekten harika, var mi otesi?
            En son TS61_NL tarafından düzenlendi; 20.04.2013, 15:19.
            Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Eğer Efes elenirse ilk maçtaki 19/1 üçlük attığı için elenir ki o maçta 5 sayı farkla yenilmiştik.

Yorum

• Son maçı büyük ihtimalle İ. Şenol anlatır. Yunanistan artık Kosova'yı ülkeye sokmaz

Şaka bir yana, maç sonrasında koç Mahmuti hakemleri eleştirmiş. Tamam, birkaç düdük var. Ama ilk kez mi oluyor bunlar (LAMONICA)? Sanki bilmiyormuş gibi konuşuyor. Haklı bile olsa, bu tarz açıklamalar sonraki maçlar için, hiçbir zaman bize olumlu yansımadı. Her maça en az bir İspanyol veya İtalyan geldi. Son maçta da öyle olacak.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Özeti çıksa da bir daha bir daha bir daha tekrar izlesek.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Murat Kosova bir harika....
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son maçı büyük ihtimalle İ. Şenol anlatır. Yunanistan artık Kosova'yı ülkeye sokmaz

Şaka bir yana, maç sonrasında koç Mahmuti hakemleri eleştirmiş. Tamam, birkaç düdük var. Ama ilk kez mi oluyor bunlar (LAMONICA)? Sanki bilmiyormuş gibi konuşuyor. Haklı bile olsa, bu tarz açıklamalar sonraki maçlar için, hiçbir zaman bize olumlu yansımadı. Her maça en az bir İspanyol veya İtalyan geldi. Son maçta da öyle olacak.
                      İsmail Şenol, Mahmuti'ye "Final Four'a 40 dakika uzaklıkta hissediyormusunuz?" diye sorduğunda koç "hayır hissetmiyorum sadece saygı bekliyorum" demişti. Alttan alttan bizi oradan çıkarmazlar mesajı verdi resmen.
                      33# DRAGO GABRIC
                      61# IBRAHIMA YATTARA #11
                      13# Steve Nash
                      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İsmail Şenol, Mahmuti'ye "Final Four'a 40 dakika uzaklıkta hissediyormusunuz?" diye sorduğunda koç "hayır hissetmiyorum sadece saygı bekliyorum" demişti. Alttan alttan bizi oradan çıkarmazlar mesajı verdi resmen.
                        İşte ben de bunu kabullenemiyorum Mustafa. Yani olası bir yenilgide suçlu şimdiden belli: Hakemler. Bu kadar ucuz olmamalı. Bu hakemler belki 10-15 yıldır aynı. Yani Efes F4 oynadığında da üç aşağı beş yukarı aynı hakemler vardı.

Normal sezonda Olympiakos'a 26 fark atarkenki hakemlerden Dani HIERREZUELO, serinin ikinci maçında görevliydi.

Yine o 26 farkla kazandığımız maçın Letonyalı hakemi geçen günkü maçtaydı.

Kulakları çınasın; Murathanoğlu Lamonica'ya neler neler derdi? Haklıydı fakat o yorumcu/anlatıcıydı. Mahmuti ise koç. Şikayet etmemeli. Hele böyle kritik bir galibiyetin ardından...
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 21.04.2013, 09:27.

Yorum

• Son 1.5 dakikada 7 sayı geriden gelip seriyi son maça taşımak gerçekten büyük başarı.İş artık son maça kaldı.Atina'daki maç çok zorlu geçecek, oradan çıkmak kolay değil ama neden olmasın benim umudum var.Son maç Cuma günü saat 21.45'te.

Önceki sayfalarda Panathinaikos taraftarı ile ilgili videolar gördüm, gerçekten olağanüstü.Perşembe günü oynanan Panathinaikos-Barcelona maçında da OAKA'da 30 bine yakın kişiyle seyirci rekoru kırılmış.O maçtan bir kare:

Bu seride elenen takıma gerçekten yazık olacak, çok güzel maçlar oluyor.Son maç Barcelona'da.Diamantidis'in söyleyecek son sözü olacaktır diye düşünüyorum..
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Vujacic kadro dışı bırakılmış doğru mu ?
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vujacic kadro dışı bırakılmış doğru mu ?
                              Doğru. Son maçtan sonra "Biz Olympiakos'tan daha iyi takımız, koç beni oynatırsa farklı kazanırız" açıklaması yapmıştı. Maç içinde de aldığı sürelerden ve görevden rahatsızlığı belirtmiş herhalde koç da kadro dışı bırakmış. Tabi bu işin bahanesi. Ligin başından beri ikilinin arası zaten kötüydü.
                              33# DRAGO GABRIC
                              61# IBRAHIMA YATTARA #11
                              13# Steve Nash
                              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Koçun Vujacic'ten katkı alamadığı açık. Önce hakemlere yönelik açıklamalar... Şimdi bu atak diğer oyunculara mesaj bence. Vujacic olsa da olmasa da bir (şu durumda). Belki diğerlerini tetikler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim