Yinede yunanlar geçecek gibi turu son maç evlerinde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Banada öyle geliyor. İlk maçı alsaydık işi bitirmiştik son dakikalarda oldukça kötü oynayıp 5 sayı farklı yenilmiştik. O maçı alabilirdik ama ufak detaylar belirledi.2 .maçı saymıyorum zatenİlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYinede yunanlar geçecek gibi turu son maç evlerindeyasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfes maçı alamayacak gibi görünüyor.İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYinede yunanlar geçecek gibi turu son maç evlerindeİlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlacagiz INSALLAH !
ALLAHIN IZNIYLE
Maç nefes kesiyor nefess7 sayi gerideyken böyle idik!İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlacagızzz
kazanazagız
Yunanistanda onlara yine dejavu yasatacagiz INSALLAH!
Yorum
-
Sakatlıktan öneki Sasha olsaydı şu anda işi bitirmiş olurdu Efes, şu anda ise işimiz çok zor. Belki maça iyi başlarsak erkenden moral olarak çökertebiliriz onları ama işimiz gerçekten zor. Vujaçiç özelinde bakarsak sisteme uymadığı bir gerçek, şut atarak fark yaratabiliyordu sakatlanmadan önce ama hiç bir zaman tam olarak oyun sisteminin içine giremedi. Efes'in ihtiyacı olan oyuna yön verebilen, açık sahayı ve fiziksel mücadeleyi seven Hawkins tarzında bir kısa-forvet. Vujaçiç sezon sonu büyük olasılıkla NBA'ye dönecek, zaten Oktay Mahmudi de onu tutmak istemeyecektir. Farmar'ın kadroda tutulması ve Mahmudi'nin seçeceği pivot ve forvet ile Efes seneye final-four un en ciddi adaylarından olacaktır.
Bu sene olmazsa da canları sağolsun, mücadele eden ter akıtan, baş kaldıran her sporcuya büyük saygım var. Şunu bize yaşatmış olmaları bile yeter;
http://s14.directupload.net/images/130419/vniqtvw3.swf
Yorum
-
verdi pası casip casip olmadı.olduuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuu
son 2 dk yürek dayanmazdı...Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Muazzam bir maçtı.
Gordon'un basketinde zıpladım. Neredeyse ağlayacaktım.
Müthişsin Anadolu Efes! Trabzonspor kupa almış gibi sevindir bizi! Londra'ya kadar yolun var! Yürü Anadolu Efes!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
tek maç abi son maç atinada alan kazanıyorİlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar seri 2 maç olarak mı devam edecek ,yoksa tek maça mı kaldı...
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Pana maçi var, yine son saniye yine 1 sayi geriden Kerem Tunçerinin kazandirdigi maç ..İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010 Dünya Kupasın da Sırbistan'a karşı Kerem Tunçeri'nin son sn basketinden sonra ilk defa bu kadar çok sevindim.Helal olsun Efes inşallah Final Four'a kalırız.
Heey gidi heey !
Yorum
-
Bence sporda en iyi becerdigimiz dal basketboldur ..
Futbolda en son bukadar heycani pes pese yasadigimi hatirlamiyorum dogrusu ..
2010 Türkiye - Sirbistan
Yine 2010 Efes - Pana
2013 Efes - Pana
2013 Efes - CSKA
2013 Efes - R.Madrid
2013 Efes - Kaunas
2013 Efes - OLY (2x)
Simdilik hatirladiklarim ..En son Hamza Milet tarafından düzenlendi; 20.04.2013, 00:28.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum