Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlk sırada bitirip Caja Laboral ile eşleşmektense, son üç maçı yitirip Oly'ye kalmak büyük şans bence. Haa, buna rağmen saha avantajı yok.

Spanoulis bir yana diğerleri bir yana. Efes'te ise Semih-Barac-Savanovic'in verimliliği serinin kaderini belirler gibi...
    Barac'ı Trabzonsporda oynatmam yemin ediyorum tam bi fazlalık bu kadar beceriksiz bi basketbolcu bide Asım Pars var heralde.

Yorum

• İlk olarak Tarık Talsık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Barac'ı Trabzonsporda oynatmam yemin ediyorum tam bi fazlalık bu kadar beceriksiz bi basketbolcu bide Asım Pars var heralde.
      Geçen hafta otelde karşılaştık Barac ile, yemin ediyorum adamın yürümeye bile mecali yoktu.Biraz sohbet edelim dedik dünya umrunda değildi sanki.Halbuki aynı gün Unicaja Malagalı oyuncular ne kadar da samimiydiler.

Geçen sene Elton Brown Barac'ı darmadağın etmişti.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen hafta otelde karşılaştık Barac ile, yemin ediyorum adamın yürümeye bile mecali yoktu.Biraz sohbet edelim dedik dünya umrunda değildi sanki.Halbuki aynı gün Unicaja Malagalı oyuncular ne kadar da samimiydiler.

Geçen sene Elton Brown Barac'ı darmadağın etmişti.
        Aynen öyle hatırlıyorum o maçı Barac normal bi insan olsa o boyla kariyeri daha parlak olurdu zaten.

Bence Efes'de yaratıcı oyuncu eksikliği var Abd'li yabancılarından Gordon ve Shipp'in hücum yönü yetersiz,Savanovic saman alevi gibi keza Vujacic'de aynı şekilde Kerem'ler den yıllardır vazgeçemediler,Sinan Güler ve Doğuş'ta sadece savunma yapmasını biliyorlar.

Bana kalırsa Farmar olmasaydı ilk 8 bile göremezlerdi seneye yabancı oyuncularını değiştirmeleri gerekiyor Farmar kalabilir

Yorum

• Hemen harcamışsınız Barac'ı

Açıkçası İspanya'daki Barac ile Efes'teki Barac çok farklı. Gerçi bu karşılaştırmayı birçok oyuncu için yapabiliriz. Yani bugün Rudy Efes'e gelse, ne yapar eder ondan bir Cenk Akyol yaratır bizim koçlar.

Barac, kariyerinin en düşük istatistiklerini bu sezon yaşıyor (şut yüzdesi!!!). Buna rağmen Efes'ten ayrılsa, son 8'e kalan hemen hemen her takım Barac'a talip olur. Adam yetenekli ama ondan faydalanılamadığı ortada.

Faydalanmak derken... Temastan kaçan, yüzü dönük oyunu post up'tan daha çok tercih eden bir uzun. Aslında işlenilse, hücumda rakipler için çok ters gelir. Savunması çok yumuşak. Yanında Kerem Gönlüm'le oynasa... Barac'ın orta mesafe şutu, Kerem'in sırtı dönük oyunu kullanılsa...

Ünal Özüak, Mahmuti'yi pivotsuz oynatmakla eleştirir hep. Önceleri koçu savunurdum ancak Semih-Batista-Barac-Kuqo gibi 4 pivottan da faydalanamayan hocayı sorgulamak lazım.

SONUÇ: Bi Divac, Radja, Rebraca değil! Kabul ama hemen de harcamayın
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hemen harcamışsınız Barac'ı

Açıkçası İspanya'daki Barac ile Efes'teki Barac çok farklı. Gerçi bu karşılaştırmayı birçok oyuncu için yapabiliriz. Yani bugün Rudy Efes'e gelse, ne yapar eder ondan bir Cenk Akyol yaratır bizim koçlar.

Barac, kariyerinin en düşük istatistiklerini bu sezon yaşıyor (şut yüzdesi!!!). Buna rağmen Efes'ten ayrılsa, son 8'e kalan hemen hemen her takım Barac'a talip olur. Adam yetenekli ama ondan faydalanılamadığı ortada.

Faydalanmak derken... Temastan kaçan, yüzü dönük oyunu post up'tan daha çok tercih eden bir uzun. Aslında işlenilse, hücumda rakipler için çok ters gelir. Savunması çok yumuşak. Yanında Kerem Gönlüm'le oynasa... Barac'ın orta mesafe şutu, Kerem'in sırtı dönük oyunu kullanılsa...

Ünal Özüak, Mahmuti'yi pivotsuz oynatmakla eleştirir hep. Önceleri koçu savunurdum ancak Semih-Batista-Barac-Kuqo gibi 4 pivottan da faydalanamayan hocayı sorgulamak lazım.

SONUÇ: Bi Divac, Radja, Rebraca değil! Kabul ama hemen de harcamayın
            Hocam kendinde eksilerini söylemişsin Barac yerine 10 kere Semih'i tercih ederim pivot dediğin adam topu pota altında aldımı işi bitirecek Barac o boyuna rağmen bunu bile yapamıyor rebauntcuda değil,oyun görüşü 0,bileği iyi sayılırdı bir pivota göre serbest atış yüzdesi yüksekti ama dün gördüm 2'de 2 kaçırdı oda bitmiş yani ben hiç mi hiç beğenmiyorum.

Benim hayalimdeki pivot John Bryant.

Yorum

• Saldır Efes, haydi Efes

Yorum

• Vira Bismillah. Haydi Efes güldür yüzümüzü. #roadtolondon
                HY67...

Yorum

• Efes güldürür sadece ölmekten fark yiyecek

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Efes güldürür sadece ölmekten fark yiyecek
                    Bu söz de 2 türlü mantık hatası var. Birincisi güldürür ölmekten değil güldürmekten öldürür. İkincisi de Efes'in fark yemesinin mutlu edecek olması..
                    33# DRAGO GABRIC
                    61# IBRAHIMA YATTARA #11
                    13# Steve Nash
                    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Kafa kafaya gidiyor Savunmalar ön planda. Vujajic 3 lük sokmadı 2 tane ısındımı alırız neden olmasın
                      yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                      ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• Haydi Efes, aynen devam.

Yorum

• link olan varmi avrupada ceken?

Yorum

• Efes ne zaman üçlük atacak merakla bekliyorum.

Yorum

• http://www.belesci.tv/ntv-spor

Bir şansını dene, biraz geç açılabilir.

Yorum

• 17/1 üçlük atan bir takım maalesef kazanamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim