Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• efes dun kazandı ama bır sonrakı macta 20 sayı fark yemeyecegını kımse garantı edemez bana....

bjk den olimpiakos macı ıcın umutluyum....
    En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 04.01.2013, 07:22.
    ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      efes dun kazandı ama bır sonrakı macta 20 sayı fark yemeyecegını kımse garantı edemez bana....

bjk den olimpiakos macı ıcın umutluyum....
      20'den fazla fark yer ben garanti verebilirim.Örnek:Olympiakos
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bjk'nin Olimpiyakos'u yenme ihtimali olduğunu sanmıyorum, eğer Oly kendini sıkmazsa skor yakın gider ama fazlası olmaz.

Efes dün sezon başından beri(oly maçı dahil) en iyi oyununu oynadı. Ya da PAO, Diamantidis olmadan çok sıradan bir takıma dönüştüğü için öyle gözüktü bilemiyorum ama Schortsanidis ve Kapono savunması gerçekten çok iyiydi. Özellikle Barac'ın Sofo'yu tuzağa düşürüp etkisizleştireceğini maçtan önce söyleseler gülüp geçerdim. Takım olarak savunma performansı iyiydi ama aynı şeyleri hücum için söyleyemem. Sezon başından beri hücumda Vujacic'e pozisyon hazırlayamıyor Efes. Çok nadiren yapabiliyorlar onda da zaten Sasha maçı tek başına alıyor. Dünde PAO savunması maçın başında çok yumuşaktı ve o ara farkı yakaladı Efes. İkinci yarı savunma sertleşince hücumda çok zorlandı Efes. Tabi bunda top çevirmek yerine sürekli dribling üzerinden oynamaya çalışmanın da etkisi vardı. İkinci yarı iyi savunmayı devam ettiremeseydik fark çift hanelerde olmazdı hatta maçı da zora sokabilirdik. Neyse ki bu kez en azından savunma direncimiz düşmedi.

Sonuç olarak bende Efes'in bir sonraki maçta direnç koymadan yenilmeyeceğinin garantisini veremem. Hâlâ takımın karakteri oturmadı. Bir maç atarak bir maç tutarak kazanmaya çalışıyor. Takım dünkü standartının altına düşmemeli. Eğer yine inişli çıkışlı performanslar gelirse ilk 4'e giremeyiz. Daha önümüzde 12 maç var belki ama işin bu noktadan sonra şakası yok.
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Yorum

• efesi yine begenmedim....final-four için performansını cok artırmalı....

bence keremi tutku acıkla yedekleseler daha basarılı olurlardı....farmar cok top kullanıyor....vuja,barac,savanovic,sinan,semih top bekliyor....

kadro yeterli ama bu kadronun felsefesi yok....

bjk de erman hoca yapabileceginin en iyisini yapıyor....daha fazlası zor gibi....her iki takımda kadrolarını bu sekilde kuracaklarsa zamana özellikle ilki(efes)kadro yapılanması ve oyun felsefesine ihtiyacı oldugunu düsünüyorum....
            ıslak imza....

Yorum

• Şİkeciler darmaduman oldu gene 97 sayı yediler.Beşiktaşın 4 katı para harcadılar ama Şu bjk bile yener bunları.2 şikeci takım son 2 sırayı paylaşacak grupta.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• fb ülker yine zorlu mac ancak sonucta kazanacaklarını yine düsünmüyorum....

bjkden hep süpriz bekledim bu ana kadar....bu sefer siena deplasmanında olacak diye düsünüyorum....muratcan sakat ama bjk ye bu macta güveniyorum....
                ıslak imza....

Yorum

• Efes dün baya zorlandi ama sonunda kazanmasini bildi. Tebrikler Efes

Yorum

• Tebrikler Anadolu Efes.

Yorum

• Cengiz Çubukcu hazır ol Abdi ipekçiye marş marş
                      14.02.Perşembe- Real Madrid
                      22.02. Cuma- CSK Moskova

Yorum

• efes cok sasırtıyor beni....tüm efes maclarında umutsuz iken benim tüm tahminlerimi bosa cıkardılar....tebrikler....bu saatten sonra final-four neden olması....

reprejsa ey gidi....tofastaki halini hatırlıyorum....cok yaslanmıs kurt hoca....yine tas gibi bir takım yapmıs....bir tebrikde ona....
                        ıslak imza....

Yorum

• Başarılar Efes. Liderlik açısından çok önemli bir maç. İnşallah kazananırız.

Yorum

• Efes tarih yazıyor. İlk yarı 46-36 bitti. Müthiş savunma yapıyoruz. Haydi Efes! Al şu maçı!
                            *
                            Kerem Tunçeri 486. asistini yaptı.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ilk yarı çok keyifliydi....
                              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Efes maçı harika oluyor inşallah sonu gelir 69-62 son 4.13

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim