Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zaten Türkiye'de ne olursa en manyağı oluyor .

Yorum

• Bugün çok acaip bir gün akşamüstü City'nin şampiyonluğu şimdi Olympiakos tuhaf bişeler dönüyor bugün

Yorum

• İnanılmaz,mükemmel bir maçtı..2.periyotta herşey bitti dedim ama mucizeyi başardılar..Helal olsun komşu denizin çocuklarına

Yorum

• Teodosic artık sadece tatil için gelir İstanbul'a, başka türlü yüzü gülmeyecek bu adamın burada..

Pana-Oly finali ve Pana'nın kazanmasını istiyordum ama bugünkü maç da efsane oldu gerçekten.Olympiakos çok büyük iş başardı.Ivkoviç yine hayran bıraktı kendisine.Tebrikler Olympiakos.
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bugünkü final maçını izleyen bir sporsever bir daha futboldan zevk mevk almaz, hele de Türkiye'de...

İnanılır gibi bir maç değildi. Herkesin bitti dediği anda Ivkovic kağıdı biraz daha uzatıp yeni bir sonuç paragrafı açtı. Bu sırada KAZlauskaz ismine yakışır bir şekilde uyudu ve uyanıp Kirilenko'yu oyuna aldığında rakip çoktan şaha kalkmıştı ve son tekmeyi de Teodosiç'e atarak maçı bitirdiler.

Bir sporsever olarak Olympiakos'u gönülden tebrik ediyorum. Bu takım alkışlanır ancak..
            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugünkü final maçını izleyen bir sporsever bir daha futboldan zevk mevk almaz, hele de Türkiye'de...

İnanılır gibi bir maç değildi. Herkesin bitti dediği anda Ivkovic kağıdı biraz daha uzatıp yeni bir sonuç paragrafı açtı. Bu sırada KAZlauskaz ismine yakışır bir şekilde uyudu ve uyanıp Kirilenko'yu oyuna aldığında rakip çoktan şaha kalkmıştı ve son tekmeyi de Teodosiç'e atarak maçı bitirdiler.

Bir sporsever olarak Olympiakos'u gönülden tebrik ediyorum. Bu takım alkışlanır ancak..
              aynen boyle bi final olamazdi herhalde

olimpiyokos resmen ders verdi aslinda maca da iyi basladilar ama sonra kotuyduler

spanoulis e bir parantez acmak istiyorum adam bildigin beyin.kac gozu var kac beyni nasil dusnuyo bilmiyorum ama gercekten yunanlilarin tarihi bu insanlarin akilli olmalirinda bi yeri vardir..

diamantidis ve spanoulis gercekten buyuk basketbolcular bu oyun gorsuleriyle nasil nba oynayamiyorlar sasiriyorum..

bravo olimpiyakos

Yorum

• Spanoulis'i bilmiyorum ama, Diamantidis kendisi gitmek istemedi yoksa draft olmuştu diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam.
                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Resmen çuvalladık Oly konusunda ama neyse tebrik edelim, bu kupa için mucize gerekiyordu gerçekleşti Spanoulis adına sevindim çok anlamlı bi şampiyonluk..

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Spanoulis'i bilmiyorum ama, Diamantidis kendisi gitmek istemedi yoksa draft olmuştu diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam.
                    diamantidis gecen sene acikladi

nba oynamak icin cok yetenikli oldugunu dusunmuyormus

zatn yunan basketciler pek nba secmiyo nedense

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

spanoulis e bir parantez acmak istiyorum adam bildigin beyin.kac gozu var kac beyni nasil dusnuyo bilmiyorum ama gercekten yunanlilarin tarihi bu insanlarin akilli olmalirinda bi yeri vardir..

diamantidis ve spanoulis gercekten buyuk basketbolcular bu oyun gorsuleriyle nasil nba oynayamiyorlar sasiriyorum..

bravo olimpiyakos
                      Bu adamlar Nba'ye giderlerse deli gibi zıplayan ve kasları oldukça gelişkin bazı oyuncular karşısında madara olacaklarını çok iyi biliyorlar. Ancak bu iki oyuncu ,oyun zekalarının zekatını verse nice atletik yıldız adayına sınıf atlatır. Vaktiyle Avrupa'yı sallayan Bodiroga da aynı sebeple Nba'ye gitmemiştir. Atletik yapı ve fizik güç, bazen zekanın önüne geçebiliyor. Bu iki adamdan daha kuvvetli olan ve en formda zamanında Nba'ye giden Jasikevicius yapamadı, bunlar hiç yapamaz.

Olimpiyakos'un başarısı gerçekten muhteşem, artık Euroleague'in gediklisi olmuş Efes bahane üretmemeli, toplama takım hüviyetinden sıyrılıp aynı kupayı Türkiye'ye getirmelidir.
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu adamlar Nba'ye giderlerse deli gibi zıplayan ve kasları oldukça gelişkin bazı oyuncular karşısında madara olacaklarını çok iyi biliyorlar. Ancak bu iki oyuncu ,oyun zekalarının zekatını verse nice atletik yıldız adayına sınıf atlatır. Vaktiyle Avrupa'yı sallayan Bodiroga da aynı sebeple Nba'ye gitmemiştir. Atletik yapı ve fizik güç, bazen zekanın önüne geçebiliyor. Bu iki adamdan daha kuvvetli olan ve en formda zamanında Nba'ye giden Jasikevicius yapamadı, bunlar hiç yapamaz.

Olimpiyakos'un başarısı gerçekten muhteşem, artık Euroleague'in gediklisi olmuş Efes bahane üretmemeli, toplama takım hüviyetinden sıyrılıp aynı kupayı Türkiye'ye getirmelidir.
                        evet dedigin dogru fakat giden turk basketbolcularin hic biri atletik degildi ama oyun kurucu pozisyonu icin dedigin dogru atletik olmak lazim

ama beyniyle oynayan nash rondo rubio gibi oyunculari gordukten sonra insan onlari izlemek istiyor acikcasi

zekalarinin zekati kavrami iyimis

nedense nba begendigim oyuncular genelde atletik olmuyo benim icin

nowitzki nash rondo ray allen o yuzden diamantidis oynamasini isterrdim nba de

Yorum

• NTV SPOR ‏@ntvspor
                          SON DAKİKA! BEŞİKTAŞ EUROLEAGUE'DE! Efes ve Fenerbahçe'nin yanı sıra Beşiktaş da önümüzdeki sezon Euroleague gruplarında mücadele edecek!
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Euroleague lisans kriterlerine göre 2012-13 planlaması

The official site of Euroleague Basketball. Check out live matches, stats, standings, teams, players, interviews, fantasy challenge and much more.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Euroleague'e katılım, lisans kriterleri üzerine güncel, detaylı ve faydalı bir araştırma...

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 31.05.2012, 13:57.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• THY Avrupa Ligi'nde Wild Card başvurusunda bulunan Galatasaray'ın talebi kabul edilmedi. Sarı kırmızılılar gelecek sezon Eurocup'ta mücadele edecek.

Türkiye'den Şampiyon Beşiktaş Milangaz, Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker'in yer alacağı Avrupa'nın 1 numaralı organizasyonunda Galatasaray Medical Park bu sezon boy göstermeyecek.

Cim Bom ülkemizi Banvit ile birlikte EuroCup'ta temsil edecek.

Basketbolda THY Avrupa Ligi'nde gelecek sezon Türkiye'yi, Anadolu Efes, Beşiktaş Milangaz ve Fenerbahçe Ülker takımları temsil edecek.

İspanya'nın Barcelona kentinde yapılan Avrupa Ligi toplantısında, 2012-2013 sezonunda ligde mücadele edecek takımlar belirlendi. Anadolu Efes, Beşiktaş Milangaz ve Fenerbahçe Ülker'in gruplardan itibaren ligde oynamasına karar verildi.

Ligde doğrudan grup maçlarına katılacak diğer takımlar şöyle: Asseco Prokom, BC Khimki, Brose Baskets Bamberg, Caja Laboral, Cedevita Zagreb, CSKA Moskova, EA7 Emporio Armani, Elan Chalon-sur-Saone, Barcelona Regal, Lietuvos Rytas, Maccabi Electra, Montepaschi Siena, Olimpiakos, Panathinaikos, Partizan mt:s, Real Madrid, Unicaja Malaga, Union Olimpija, Zalgiris Kaunas, Alba Berlin (Wild Card).

Gruplarda bu takımların yanında eleme grubundan gelecek bir takım daha yer alacak.

Elemelerde ise BC Donetsk, Bennet Cantu, CEZ Basketball, Le Mans Sarthe Basket, PBC Lukoil Academic, Ratiopharm Ulm, Telenet BC Oostende ve Unics Kazan takımları mücadele edecek.

Elemelerde mücadele edecek Bennet Cantu ve Unics Kazan'a ''wild card'' hakkı verildiği bildirildi.

THY Avrupa Ligi'nde geçen sezon mücadele eden Galatasaray Medical Park ise Banvit ile Türkiye'yi Eurocup'ta temsil edecek.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim