Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anadolu Efes gene bildiğimz gibi olacak bu sene de sanırım. Yazık oluyor o kadar yatırıma. İlk maçta pek de iyi sinyaller vermediler açıkçası. Bu senenin sürprizini Beşiktaj yapacak gibi Erman Kunter ile. Mütevazı kadrolarıyla gayet iyilerdi ilk maçta.

Yorum

• Efes şuan tarihi bir maç oynuyor kaçırmayın bence . 35 -15 Olimpıakos

Yorum

• Hakikaten Efes'in kısaları bu sene çok iyi gibi sanki.
        Bu maç bizi yanıltıyor mu bilmiyorum ama, Farmar, Vujacic ve Jamon Lucas hakikaten çok iyiler.
        Şu takımda ısınamadığım tek adam Savanovic. Onun yerine biraz daha iyi bir forvet bulsalar bence süper olacak.
        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Jordan Farmar 25 sayı 9 asist 8 rebound. Uzun zamandır Efes böyle bir lidere sahip olmamıştı.
          Colmandante

Yorum

• Efes ezdi geçti valla, insallah bu sene kupa Efesin olur

Yorum

• Bir önceki maça göre bambaşka bir Anadolu Efes vardı sahada. Tek maçla değerlendirmemek gerekmiş. Umarım her maç artarak devam eder bu mücadele. Tebrikler Efes.

Yorum

• Bir final-four oynasın artık Efes.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Efes iyi bir galibiyet aldı ama hala daha yumuşak takımlar 3 numaraya sağlam savunmacı almaları lazım Shipp'i denemeye almışlar son durum ne bilmiyorum Sato gibi bir adam olsa çok iyi olurdu keza uzunlardan Batista yerine de daha iyi bir isim olsa final-four olabilirdi şuan için pek ihtimal vermiyorum

Yorum

• Eski den TS basketbol da yok diye hep Efes'i tutardım hala daha öyle yaa Efes taraftarı olmamın sebeblerinden biri de Peter Naumoski'dir.

Yorum

• Böyle bir geri dönüş yok. 18 sayıdan gelip kazanıyoruz.
                      Colmandante

Yorum

• Müthiş bir galibiyet oldu.

Farmar çok kalite bir isim.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Gordon ve Farmar harika bir ikili Batısta bu mata çok iyiydi . Şu takımda savunma yapabilen sert Semih'in yanına 4 numara lazım ,Savanoviç hcum olarak çok kaliteli ama rıbaunt ve savunmada biraz yumuşak kalıyor.. ben sene bu takımı bozmam üstüne ne yapar eder Ersan İlyasova'yı alırım . düşünemiyorum bile öyle bir takımı neler yapabilir..

Yorum

• Yaz döneminde şu beş transfer dikkatimi çekmişti:

1) Sharrod FORD - Brose ( İtalya günlerine döner belki diye ümitlenmiştim fakat şimdilik pek etkili değil)

2) P. KOPONEN - Khimki (Virtus'da parlak bir sezon geçirmişti. Khimki'de Planinic'e yardımcı oluyor şimdilik. )

3) N. JAWAI - Barcelona (Barcelona'da 5 numaralar tamamen değişti. Tomic'le birbirlerini tamamlıyorlar. Barcelona için çok iyi bir parça oldu.)

4) Leo WESTERMANN - Partizan (Çok koç, doğru takım tercihi ile gelişimine devam ediyor. )

5) V. SANIKIDZE - Siena (Belki bir Stonerook değil ama Siena da eski Siena değil.)

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Efes'in maçına bizim taraftar derneklerinin bir aksiyonu mu var? Sürekli Trabzon sesi duyuyorum, tribünde de bordo-mavili insanlar görüyorum; belki de kafayı yedim hayal görüyorum bilemedim şimdi.

Yorum

• ANADOLU EFES 77-71 A.J MILANO

SASHA VUJACIC DIYORUM BASKA BIRSEY DEMIYORUMM !

#7 SASHA REIS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim