Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Real'den kaçsalar Efes gelecek gibi görünüyor.
    Bi Efes'li olarak ben Valencia'yı istiyorum Gruba da o gözle bakıyorum. Açıkcası fb Ülker'in aldığı sonuçlar beni gururlandırmıyor(Tabi bunda etrafımdaki Efes ve Trabzonspor düşmanları fenerlilerin etkisi büyük).

Biz çıkarsak büyük bi ihtimalle 2. çıkacağız çünkü Real'in liderliği vereceğini asla düşünmüyorum. Fb Ülker'in grubunda da işler 3'lü averaja kalabilir.

Fb Ülker-Efes Pilsen eşleşmesi çok ilginç olur. Ama fb ülker ligdeki gibi federasyon/hakem desteği alamayacağı için herşey ortada olur. Ben herkesin aksine Flip Murray ve Radulija'nın Efes'e ciddi güç katacağını düşünüyorum. Onların da katkısıyla çeyrek final hatta Final 4 hayal değil.
    33# DRAGO GABRIC
    61# IBRAHIMA YATTARA #11
    13# Steve Nash
    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Efes'in Merter'deki sezon açılışında geçen sene bu konuyu konuşmuştuk: Euroleague'de eşleşseler, seriler nasıl sonuçlanırdı?

Bu arada Garbajosa ayrıldı Madrid'den. Begic'i aldılar sanırım.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ayrıca bugün Union Olympija'nın iç saha büyüsü tek sayıyla Barcelona karşısında bozuldu(67-68). Gerçi dün Zalgiris'in yaptığına benzer şekilde bi ara çift hanelerden geri gelip öne geçtiler ama Barcelona yavaş yavaş geçen seneki performansına ulaşıyor. Onları yenmek gittikçe imkansızlaşıyor.

Maccabi Electra da, Roma'yı 99-58 yendi.Normal sezonda İspanya'da Caja Laboral deplasmanında keybederek başlamışlardı, kalan bütün maçları rahat kazanmışlardı. Benzer bi durum olabilir. Yine İspanya deplasmanında Barcelona'ya yenilmişlerdi ama gruptan çıkacaklarını bana göre şimdiden gösterdiler.

Pana da 2. maçında yine rahat kazandı.(82-56)
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ömer Onan'ın kariyerinin başını hatırlayıp bugünleri görünce Cenk Akyol'dan ümidimi kesmemem gerektiğine inandım. Belki bizim Caner bile 30lu yaşlarında "doğru basketbolu" oynayabilir.
          Oğuz, Ömerde o zamanlardada deli fişeklik vardı ama topu aldımı son sürat potaya giderdi okadarki süratten çok boş turnike kaçırmıştır Cenk'te ben onu göremiyorum çok umursamaz bir duruşu tavrı var Futboldaki yetenekli ama kafası futbolda olmayan isimleri varya Sergen, Barış memiş gibi Buda Basketboldaki Haşarı çocuk

Yorum

• Insallah Iki türk takimiyla final four a gidicez
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• fener son dakikalarda maçı zora soksa da kazanmasını bildi.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oğuz, Ömerde o zamanlardada deli fişeklik vardı ama topu aldımı son sürat potaya giderdi okadarki süratten çok boş turnike kaçırmıştır Cenk'te ben onu göremiyorum çok umursamaz bir duruşu tavrı var Futboldaki yetenekli ama kafası futbolda olmayan isimleri varya Sergen, Barış memiş gibi Buda Basketboldaki Haşarı çocuk
                Taner Abi,

Aynen anlattığınız kaçan boş turnikeleri hatırlıyorum Ömer'i izledikçe. Yıllar geçtikçe ağırlaşan ayaklarına rağmen şimdi korkusuzca penetre ediyor, uzunların üzerinden gönderiyor topu çembere.

Biz, genç yeteneklerin A takım seviyesine kadar el üstünde tutuyoruz, sonra kenarda havlu sallıyorlar. İnşallah Cenk de NBA'i geçtim, Avrupa için iyi bir oyuncu kıvamına gelir. Belli ki gelişimi için Efes yanlış tercih. En az 20-25 dk. alabileceği bir takımda neler yapabileceğini geçen yıl gördük (26 dk. 12 sayı %48 ikilik, %40 üçlük).
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• yasli kurt Ömer Onan, helal olsun.

Tebrikler fb
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Tebrikler Ülker.
                    Twitter Adresim

Yorum

• efesın devam kararı almasına çok sevındım
                      zaten gönlümüzde başka bir yeri vardı bu devam kararı ile bambaşka bir yer daha aldı bende.

Yorum

• Real Madrid:40-Efes Pilsen:46

İlk yarı sonucu...
                        En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 03.02.2011, 22:32.

Yorum

• Murray inanılmaz katkılar yaptı.Yerinde transfer olduğunu gösteriyor gerçekten.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• Hücumda çok iyi top paylaşıyor Efes ama savunmada o kadar beğenmedim.Çok fazla boş pozisyon buldu Real,Allah'tan atamadılar.
                            Murray beklediğimden çok daha iyi katkı verdi.
                            Wisniewski inadını anlamıyorum.Ender'i kesişi bile çok tartışılırken,rotasyonda Kerem'in bile önünde kalması çok şaşırtıcı

Yorum

• Söyle bir durum var Eger iki türk takim birinci olursa Büyük ir ihtimal Fener Madrid le Olimpiyakos Efesle ki Ikisininde elenmeihtimali cok yüksek olur birbirleriyle karsilasinlar en azindan biri final fourda olsun
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Real Madrid:65-Efes Pilsen:65

4.periyot...
                                En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 03.02.2011, 23:11.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim