Bu yıl GScafecrown'dan çok şeyler bekliyorum, Oktay Mahmuti savunmayı ön plana çıkaraktır,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Euroleague'in ilk hafta yayın programı:
(NTV Spor)
18 Ekim Pazartesi 21:45: Olympiakos - Real Madrid
20 Ekim Çarşamba 20:15: Fenerbahçe Ülker - Lietuvos Rytas
21 Ekim Perşembe 19:15: Cska Moskova - Aj Milano ve 21:45'de Barcelona - Cibona Zagreb.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Uydu yayınından şifreye girmez umarımİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEuroleague'in ilk hafta yayın programı:
(NTV Spor)
18 Ekim Pazartesi 21:45: Olympiakos - Real Madrid
20 Ekim Çarşamba 20:15: Fenerbahçe Ülker - Lietuvos Rytas
21 Ekim Perşembe 19:15: Cska Moskova - Aj Milano ve 21:45'de Barcelona - Cibona Zagreb.
Yorum
-
En zor grup Banvit'in diyebiliriz.Beşiktaş CT kesin çıkar ama Gs CC'a güvenemiyorum.
Efes büyük ihtimalle 3. olur.Valencia çok iyi oyuncular aldı ama Efes'i geçebilecek kadar güçlü değil.Omar Cook, Malaga'ya verdiği katkıyı veremeyecek gibi hissettim geçen haftaki Bilbao maçında.Tabi daha çok erken ama Efes'in içerde Cska dışında bütün maçlarını kazanacağını düşünüyorum.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
efesin euroleague deki maçlarını skyturk yayınlayacak.İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfes'in maçları yayınlanmayacak herhalde.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Aynen yaİlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu isim hakkı olayından çok fena gurur duydum..
İyi reklam yaptılar şaka maka
-1461 TRABZON-
Yorum
-
Çarşamba akşam ama saatini bilmiyorum, Olimpıja L, takımı yeni transferlerini oynatamayacak lisans işlemlerini halledememişler, bu oyuncular içinde Kenny Gregory'de var,İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfesin maci nezaman kacirmiyalim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum