Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Barcelona seride 2-1 önde

Euroleague çeyrek final play-off 3. maçlarında, dörtlü finale kalan takım çıkmazken gecenin maçında gülen taraf Barcelona oldu.

İlişkili fotoğrafları göster

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 00:51 TSİ 31 Mart. 2010 Çarşamba

Günün en önemli maçında Barcelona deplasmanda Real Madrid'i 84-73 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi.
    Barcelona'da Navarro attığı 24 sayıyla takımının deplasmandaki galibiyetinde başrolü üstlenirken Lakovic ve Mickael 13'er sayı kaydetti. Maçta 23 sayı kaydeden Tomic ise Real Madrid'de en çok sayı üreten isim oldu.
    Günün diğer maçlarında Partizan, Maccabi Tel-Aviv'i 81-73 yenerek seride 2-1 öne geçerken Caja Laboral, CSKA Moskova'yı 66-53 yenerek serideki ilk galibiyetini aldı ve durumu 2-1'e getirdi.
    Polonya'daki maçta ise Asseco Prokom, Olimpiakos'u 81-78 yenerek serideki ilk galibiyetini aldı ve durumu 2-1'e getirdi.
    Euroleague çeyrek final play-off serisinde 4. maçlar perşembe günü oynanacak.

Bu SEZON 6. Kez karşılaştık sanırım madriz le tek mağlubiyetimiz var
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Barcelona seride 2-1 önde

Euroleague çeyrek final play-off 3. maçlarında, dörtlü finale kalan takım çıkmazken gecenin maçında gülen taraf Barcelona oldu.

İlişkili fotoğrafları göster

NTV Spor ve Ajanslar
      Güncelleme: 00:51 TSİ 31 Mart. 2010 Çarşamba

Günün en önemli maçında Barcelona deplasmanda Real Madrid'i 84-73 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi.
      Barcelona'da Navarro attığı 24 sayıyla takımının deplasmandaki galibiyetinde başrolü üstlenirken Lakovic ve Mickael 13'er sayı kaydetti. Maçta 23 sayı kaydeden Tomic ise Real Madrid'de en çok sayı üreten isim oldu.
      Günün diğer maçlarında Partizan, Maccabi Tel-Aviv'i 81-73 yenerek seride 2-1 öne geçerken Caja Laboral, CSKA Moskova'yı 66-53 yenerek serideki ilk galibiyetini aldı ve durumu 2-1'e getirdi.
      Polonya'daki maçta ise Asseco Prokom, Olimpiakos'u 81-78 yenerek serideki ilk galibiyetini aldı ve durumu 2-1'e getirdi.
      Euroleague çeyrek final play-off serisinde 4. maçlar perşembe günü oynanacak.

Bu SEZON 6. Kez karşılaştık sanırım madriz le tek mağlubiyetimiz var
      Seri zor geçiyor ama ...Barcelona o kadar kuvvetli olmasına rağmen Reali zor geçecek gibi....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Seri zor geçiyor ama ...Barcelona o kadar kuvvetli olmasına rağmen Reali zor geçecek gibi....
        Real basket takımı da kötü değil ki daha doğrusu son yıllardaki ispanyol basketbolu gerçekten çok üst düzey, sırp ,hırvat, italyanlar modayken artık ispanyol basketbolu moda ve lig seviyesi çok yükseldi. milli takım bazında tartışılmayacak durumdalar.

bu nedenle ispanyol takımları bir biriyle eşleştiği anda seriler zor geçer diye düşünüyorum.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.

Yorum

• Partizan, 22.000 seyircinin önünde oynayıp, yenmiş Maccabi'yi. Bir galibiyet daha almayı başarırlarsa 1998 den bu yana ilk defa final-four oynayacaklar.
          O seyircinin önünde kimse duramaz kolay kolay...özetleri izlerken tüylerim diken diken oldu ambiansı görünce.
          En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 31.03.2010, 19:10.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Real basket takımı da kötü değil ki daha doğrusu son yıllardaki ispanyol basketbolu gerçekten çok üst düzey, sırp ,hırvat, italyanlar modayken artık ispanyol basketbolu moda ve lig seviyesi çok yükseldi. milli takım bazında tartışılmayacak durumdalar.

bu nedenle ispanyol takımları bir biriyle eşleştiği anda seriler zor geçer diye düşünüyorum.
            O lig her zaman Avrupa'nın 1 numaralı ligiydi ve hep öyle kalacak.

Barca Real eşleşmesi dediğim gibi Barca'nın üstünlüğüyle sona erecektir.

Partizan'ı pek konuşmaya gerek duymuyorum zaten bütün sezon boyunca Vujosevic ve aslanları hakkında gerekli yorumlarımı yapmıştım.

Asıl değinmek istediğim takım Prokom Trefl.Adamlar resmen 6-7 yıllık beklentilerinin karşılığını alıyorlar.Tek kelimeyle helal olsun diyorum onlara.
            Colmandante

Yorum

• barça yine çarptı deplasmanda mazdrizi 78-84 ile seri 3-1 oldu ve bitti .

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O lig her zaman Avrupa'nın 1 numaralı ligiydi ve hep öyle kalacak.

Barca Real eşleşmesi dediğim gibi Barca'nın üstünlüğüyle sona erecektir.

Partizan'ı pek konuşmaya gerek duymuyorum zaten bütün sezon boyunca Vujosevic ve aslanları hakkında gerekli yorumlarımı yapmıştım.

Asıl değinmek istediğim takım Prokom Trefl.Adamlar resmen 6-7 yıllık beklentilerinin karşılığını alıyorlar.Tek kelimeyle helal olsun diyorum onlara.
                çok haklısın Osman, dün gece Partizan maccabiyi eleyerek final four'a kaldı ..ben Tuncay Özilhan olsam sezon sonu takımı dağıtır eski Efes'e dönerdim... bir de Partizanın ne seyircisi var öyle 20.000 kişi bir spor salonunda, olmaz böyle bir şey...

Yorum

• Dün akşam eşimden kaçamak Partizan-macabi maçının bir kısmını izledim Partizan bu sezon boyunca çok iyiydi dün akşamda seyrettiğim bölümde yine iyiydiler.

Benim değinmek istediğim seyirci. Partizanlılar salonu tamamen doldurmuşlar ve hiç susmadan uğultu çıkarıyorlardı. Resmen maçın içindeydiler sanki...

Benim favorim Barca...
                  BMN|KOCAELİ

Yorum

• son yılların en güzel maçı oluyor ve başlıkta kimse yok :s regal barcelona finale çıktı ve şu anda harika bir maç var partizan:67-olympiakos:69,Hadi Partizan

Yorum

• bekle örolig
                      fırtına geliyor
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Müthiş bir F4 maçından sonra, Barçanın rakibi Olympiakos oldu. Ah o can yakan kaybedilen ribauntlar olmasa, Partizan şimdi Barçanın rakibiydi. Kendi silahlarıyla vuruldu dediğine göre spiker, normal sezonda iyi yaptıkları şeylerden biriymiş halbuki bu ribauntlar.

Neyse, başarılar Barça.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Müthiş bir F4 maçından sonra, Barçanın rakibi Olympiakos oldu. Ah o can yakan kaybedilen ribauntlar olmasa, Partizan şimdi Barçanın rakibiydi. Kendi silahlarıyla vuruldu dediğine göre spiker, normal sezonda iyi yaptıkları şeylerden biriymiş halbuki bu ribauntlar.

Neyse, başarılar Barça.
                          İyi değil çok iyi yaptıkları birşeydi abi,hiçbir maçta rakipten daha az ribaunt almadılar hep daha iyiydiler.Yazık oldu sempatim vardı çünkü kısıtlı imkanlarla genelde elden düşme amerikalılar ve hemen hemen hepsi altyapıdan oyuncularla oynadılar finalide hakettiler karşılarında 40 milyon dolarlık bütçesi olan bir takım vardı keşke finali görseydiler.Ayrıca Trabzonspor Türkiye'nin Partizanı olmalıdır,bu takım yıllardır altyapısıyla büyük işler yaptı ve hala da yapacaktır.Bizimde seçmemiz gereken Partizan stilidir.

Yorum

• bu akşamki 2. kupamızı euro ligde aldık tebrikler BARÇA

Yorum

• Barça Olimpiyakos'un üstünden silindir gibi geçti. Maç boyu kontrol Barça'daydı
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• farklı bir sonuç çıkması beklenmiydu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim