İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
o biraz da Aydın Örs ekolüydü ve seneler içerisinde terk edildi...tek suç coachların değil, bütün yönetim suçlu....2-3 sene önce oktay hoca görevdeyken takım prkacinle ite kaka maç kaznıyordu bizler de bu takımın kapasitesi bu kadar şeklinde eleştiriler yapıyordukİlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet ataman çok iyi kendini kanıtlamış bir koç, ama efes pilsen in yıllardan buyana hep savunmasıyla buralara geldi, blatt geldi oakdar transfer olmadı kimya , illaki bu takım savunma yapmalı,
Yorum
-
Yok Cengiz abi o Ginevicius'tu.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecevicius verdi maçı ama malagaya

Colmandante
Yorum
-
'Top 16' kuraları yarın çekiliyor
ULEB Avrupa Ligi'nde ''Top 16'' kuraları yarın Barcelona'da çekilecek. Efes Pilsen, 4. torbada yer alacak.
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 12:44 TSİ 17 Ocak. 2010 Pazar
Basketbol ULEB Avrupa Ligi'nde ilk tur grup maçlarının tamamlanmasının ardından gözler ''Top 16'' kuralarına çevrildi.
Kupada ''Top 16'' maçlarının kura çekimi, yarın TSİ 14.00'de İspanya'nın Barcelona kentinde yapılacak. Fenerbahçe Ülker'in elendiği ULEB Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Efes Pilsen, kura çekiminde Cibona Zagreb, Maroussi ve Asseco Prokom ile birlikte 4. torbada yer alacak.
Kura çekimi ile ''Top 16''da eşleşecek takımlar 4'erli 4 grupta mücadele edecek. İlk turda aynı grupta oynayan takımlar bu turda eşleşmeyecek. Ayrıca aynı ülkeden en fazla iki takım aynı grupta yer alabilecek. Maçlar 27 Ocak-11 Mart tarihleri arasında oynanacak. Gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlar çeyrek finale kalacak.
Yarın çekilecek kuraların torbaları şu şekilde:
1. Torba: Regal Barcelona (İspanya), Olympiakos (Yunanistan), CSKA Moskova (Rusya), Real Madrid (İspanya)
2. Torba: Montepaschi Siena (İtalya), Unicaja Malaga (İspanya), Caja Laboral (İspanya), Panathinaikos (Yunanistan)
3. Torba: Zalgiris Kaunas (Litvanya), Partizan (Sırbistan), Maccabi Electra (İsrail), Khimki (Rusya)
4. Torba: Cibona Zagreb (Hırvatistan), Efes Pilsen (Türkiye), Maroussi (Yunanistan), Asseco Prokom (Polonya)sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
-
İnşallah 1. torbadan : olimpiakakos
2. torbadan : malaga
3. torbadan : zalgiris kaunas çıkar
gene en kolay rakipler bunalar olur 2 maçta da malagaya kötü kaybettik ama yeneceğimize inanıyorum en önemli torbadaki rakipler bana göre 3 te ordan partizan gelmesi çok kötü olursadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
-
Yapma be cengiz abi Ergin Hoca mı iyi valla trabzonsporda ki hüseyin tartışmaları gibi bu konuyu sabaha kadar tartışırım yıllardır maçını kaçırmadığım takımın maçına gidesim gelmiyor artık efesten soğuttu beni tek başarısı tanjeviç sayesinde feneri yenip türkiye de şampiyon olmak onu da bu kadroyla başarılı sayacak kaç efesli vardır tartışılır.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehenüz değil , ergin atamanı ben bir tek sinan konusunda eleştiririm...koçluğu fena olmasa bile hatasını kabul eden ve samimi bulduğum bir koç...sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
-
Kesinlikle bende istiyorum çok kısıtlı kadrolarla 2 defa final fouru gördü. Efes organizasyonu hiç bir zaman şuan ki gibi bir bütçeyi ona vermedi ona verse şu yatırımı kesinlikle o grubtan lider çıkardı ve şuan 1. torbadan katılıyorduk. Oktay mahmudi maçı kaybetse bile maçtan sonra pek bir hatasını bulamazdık elinden gelen herşeyi denerdi ama gel gör ki ergin hoca herkesin gördüğünü bir tek o göremiyorİlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende bir oktay mahmuti yi alırım ,sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
-
Cengiz abi geçen seneden beri takıma gelen yabancıları bir gözünün önüne getir ve efese gelmeden önceki takımlarında bu adamlar neyi yapmışta yıldız olmuş neyi yapamamışta eksik kalmış bir couch o adamları alırken bunları düşünüyordur heralde. Ve o oyuncuyu en verimli olduğu özelliğinden maksimum verim almak için ona özel oyun kurdurur takıma haliyle ama ben efese gelen yabancıları neredeyse hiç birine özel oyun kurulduğunu sanmıyorum bir maçta en fazla 4 defa yapıyorlar hal böyle olunca ben hiçbir oyuncuyu eleştirmem eleştiri oklarım sadece bir yöne kayar haliyleİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam diyelim böyle bir şey olmayacak, peki efes nahbarla rakoyu gönderip kimleri alacak ? ya da sence hangisi gitmeli...geçenlerde çetin yılmaz rako için kendini takıma vermiyor demişti ...sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum