Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu Arenas Efes haberine ne diyorsunuz Arkadaşlar maç başı 75.000 Dolar teklif edilmiş hesapta ?
    İki taraf için de karlı bir şey olur aslında off Arenas'ı düşünemiyorum ...
    Twitter Adresim

Yorum

Bu Arenas Efes haberine ne diyorsunuz Arkadaşlar maç başı 75.000 Dolar teklif edilmiş hesapta ?
      hangi Arenas bu ?
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Ben gelmemesi taraftarıyım. Mahallenin şımarık çocuğu durumları olabilir...
        BMN|KOCAELİ

Yorum

• Efes son maçta çok iyi oynadı. Gerçek Efes gibi mücadele etti.

Turu geçmesini sağlayan maçıda izledim. Malaga'ya teşekkürler.Çok iyi mücadele ettiler. Son hucümda gözlerimi kapattım ALLAH'tan atamadılarda turu geçen taraf biz olduk.

Bundan sonraki turlarda Efes'in işi zor...
          BMN|KOCAELİ

Yorum

• marcus brown son saniyede muzice 3lük le ikili avarajda üstünlük sağlamış, çok mucize hakkeden

Yorum

• Müthiş iddaa: Arenas Efes'e

NBA takımlarından Washington Wizards'da forma giyen ve süresiz kadro dışı kalan yıldız oyuncu Gilbert Arenas'ın isminin Lacivert-Beyazlı takımla geçmesi heyecan yarattı.

Basketbol potalarına dün bomba gibi bir haber düştü. NBA takımlarından Washington Wizards’da forma giyen Gilbert Arenas’ın Efes Pilsen ile görüştüğü dedikodusu herkesi heyecanlandırdı. Yurt dışı kaynaklı internet sitelerinde yayınlanan haberde takım arkadaşına silahlarını gösterip üstü kapalı tehdit ettiği için süresiz kadro dışı kalan Arenas’ın, Wizards ile olan sözleşmesini feshetmeye çalıştığı ileri sürüldü. Efes Pilsen’in de 28 yaşındaki oyuncuya maç başı 75 bin dolar önereceği iddia edildi. Arenas NBA’da oynayamayacağı her maç için 150 bin dolar kaybedecek. NBA kariyerine Golden State Warriors tarafından seçilerek başlayan 1.93 metrelik oyun kurucu, son saniyede attığı basketlerle biliniyor. Kolej kariyerinde kendisini bir işe yaramaz olarak değerlendiren koçu ona forma vermeyip takımdan çıkarmıştı. Arenas’ın inanılmaz azmi onu NBA’ya kadar taşıdı. Siyahi yıldız, eski koçuna gönderme yaparak 0 numaralı formayı seçmişti.

Hayali bile güzel.
              Colmandante

Yorum

• Osman diyelim geldi, peki efese nasıl bir katkı sağlar..?

Yorum

• Cengiz abi şayet böyle bir transfer gerçekleşti, Avrupa basketbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük transferi olur.Dominiq Wilkinsler Childress'lar, Kleizalar hikaye olur.1 numaralı pozisyonda inanılmaz bir katkı verir.Keskin şutlarıyla 2 numara bile oynatılabilir.Ama bu transfer gerçekleşir ki hayal bile edemiyorum, başta Rako olmak üzere 2-3 yabancıyı gönderip sert adamlar transfer ederim.Özellikle başta gözden çıkardıklarım var.Ama Cengiz abi kabul etmek gerekir ki bu haber hayalden öteye geçmez.
                  Colmandante

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cengiz abi şayet böyle bir transfer gerçekleşti, Avrupa basketbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük transferi olur.Dominiq Wilkinsler Childress'lar, Kleizalar hikaye olur.1 numaralı pozisyonda inanılmaz bir katkı verir.Keskin şutlarıyla 2 numara bile oynatılabilir.Ama bu transfer gerçekleşir ki hayal bile edemiyorum, başta Rako olmak üzere 2-3 yabancıyı gönderip sert adamlar transfer ederim.Özellikle başta gözden çıkardıklarım var.Ama Cengiz abi kabul etmek gerekir ki bu haber hayalden öteye geçmez.
                    tamam diyelim böyle bir şey olmayacak, peki efes nahbarla rakoyu gönderip kimleri alacak ? ya da sence hangisi gitmeli...geçenlerde çetin yılmaz rako için kendini takıma vermiyor demişti ...

Yorum

• gillbert arenas efespilsen e gelsin abovvvvv abdi ipekçi full çeker

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tamam diyelim böyle bir şey olmayacak, peki efes nahbarla rakoyu gönderip kimleri alacak ? ya da sence hangisi gitmeli...geçenlerde çetin yılmaz rako için kendini takıma vermiyor demişti ...
                        nacbar yerine kerem gönlüm rako aslında kalmalı,efes de oynanan sistem ona göre değil uyum sağlayamamış ,çok değerli oyuncu

Yorum

• Cengiz abi ben bu sezon birşey beklemiyorum.Ancak gelecek sezon için yabancılardan sadece Shumpert'ı tutarım kadroda.Pota altında sen de gözlemlemişsindir inanılmaz bir zaafımız var.Mesela alabiliyorsam Mike Batiste'i alırım Pana'dan.Real Madrid'de beklenen katkıyı bu sezon veremeyen Louis Bullock veya Qyntal Woods'u alırım.Ayrıca sen de takip etmişsindir, Rytaslı Gecevicius tam istediğim agresif, sert ve inanılmaz bir şutör guard.Onu da almaya çalışırım.
                          Colmandante

Yorum

Cengiz abi ben bu sezon birşey beklemiyorum.Ancak gelecek sezon için yabancılardan sadece Shumpert'ı tutarım kadroda.Pota altında sen de gözlemlemişsindir inanılmaz bir zaafımız var.Mesela alabiliyorsam Mike Batiste'i alırım Pana'dan.Real Madrid'de beklenen katkıyı bu sezon veremeyen Louis Bullock veya Qyntal Woods'u alırım.Ayrıca sen de takip etmişsindir, Rytaslı Gecevicius tam istediğim agresif, sert ve inanılmaz bir şutör guard.Onu da almaya çalışırım.
                            bende bir oktay mahmuti yi alırım ,

Yorum

Cengiz abi ben bu sezon birşey beklemiyorum.Ancak gelecek sezon için yabancılardan sadece Shumpert'ı tutarım kadroda.Pota altında sen de gözlemlemişsindir inanılmaz bir zaafımız var.Mesela alabiliyorsam Mike Batiste'i alırım Pana'dan.Real Madrid'de beklenen katkıyı bu sezon veremeyen Louis Bullock veya Qyntal Woods'u alırım.Ayrıca sen de takip etmişsindir, Rytaslı Gecevicius tam istediğim agresif, sert ve inanılmaz bir şutör guard.Onu da almaya çalışırım.
                              gecevicius verdi maçı ama malagaya

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende bir oktay mahmuti yi alırım ,
                                henüz değil , ergin atamanı ben bir tek sinan konusunda eleştiririm...koçluğu fena olmasa bile hatasını kabul eden ve samimi bulduğum bir koç...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim