Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Poirier'den Bolmaro'ya müthiş blok!
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk çeyrekte Efes'in yaptığı blok sayısı: 5
      Yediği basket: 2
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Milano çok eksikti,Efes'te çok motive. Ama bu galibiyet aldatmasın.Halen oturmuş bir oyun yok,oyuncuların bireysel performansı ile maç kazanılıyor ya da kaybediliyor.Dozier transferi bazen bir oyuncu çok oyuncudur lafını doğruluyor.Takımdaki dengeleri de olumlu yönde etkileyecektir.Bunun sinyalleri geldi.Efes Hollatz'dan nihayet kurtuldu.Bence Stanley Johnson'dan da çıkılıp,bir 4 numara alınmalı. Smits-Willis rotasyonu şu anda Efes'in en zayıf karnı gibi görünüyor.

Olympiakos-Madrid-Pao fikstürüne giriliyor.Buradan alınacak sonuçlar play in hedefini doğrudan etkileyecek.
        En son Larking tarafından düzenlendi; 24.01.2025, 10:56.
        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Milano çok eksikti,Efes'te çok motive. Ama bu galibiyet aldatmasın.Halen oturmuş bir oyun yok,oyuncuların bireysel performansı ile maç kazanılıyor ya da kaybediliyor.Dozier transferi bazen bir oyuncu çok oyuncudur lafını doğruluyor.Takımdaki dengeleri de olumlu yönde etkileyecektir.Bunun sinyalleri geldi.Efes Hollatz'dan nihayet kurtuldu.Bence Stanley Johnson'dan da çıkılıp,bir 4 numara alınmalı. Smits-Willis rotasyonu şu anda Efes'in en zayıf karnı gibi görünüyor.

Olympiakos-Madrid-Pao fikstürüne giriliyor.Buradan alınacak sonuçlar play in hedefini doğrudan etkileyecek.
          Dozier şunu gösterdi: Efes bir buçuk yıldır penetre + pas oynamıyordu. Bu kadar şutörü olup, statik oynamak kötü bir tercihti.

Yorum

• Zalgiris'in durumu ilginç

Yorum

• Dozier 2.22'lik Tavares'i de çembere soktu.

Sezonun değil,EL tarihinin en iyi 10 hareketine net aday.

Yorum

• Efes maçi 2 salak takimin maçiydir, Efes yendi iyi oldu ama takim pek ümit vermiyor
                Nwora tam bir beyinsiz

pana - fb maçi ise bayagi iyiydi, fb elindeki maçi verdi kjhjkh

Yorum

• Maçtaydım. BGM seyircisi, Sinan Erdem seyircisinden daha donuk. Zaten EL şampiyonlukları sonrası basketbolsever ilgisinden çok pahalı sosyal aktiviteye dönmüştü Efes maçları. Mankenler vs.

Dün son çeyrek hem takım hem seyirci uyandı. Aslında ikinci çeyreği saymazsak maç boyunca mücadele etti Efes. Larkin'in olmamasıyla ilgisinş PAO maçında daha net görürüz.

Dozier smacı uzun süre unutulmayacak. Anderson'ın 2019 Münih maçı takip smacını bile unutmamışsam, bu çok fena...

*

PAO - fb maçı sonu için yorum yapmıyorum. Onların yerinde olmak istemezdim

Tam forvetlerin önemini gösteten maç oldu diyecektim. Nigel Hayes tersten kanıtladı.

Forvet demişken, Nwora'nın sabit şutuyla hareketli şutu arasındaki denge ve isabet farkı dağlar kadar.
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 05.02.2025, 10:47.

Yorum

• On beş farklık maç değildi ama Efes de hiç hak etmedi. Kaybetmek için her şeyi yaptılar. Maç kafa kafayayken getirip üçe birken dengesiz acele şutlar... Havuza düşen topu iki oyuncunun birbirine bırakması ve ribaundu rakibin alması... Hele en çok şuna sevindim. Son topta Bryant'ın Cedi'nün üstüne gidip turnikeyi kaçırması ve dönen topta buzzer beater üçlük yemesi... Dediğim gibi kaybetmek için her şeyi yaptılar.
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 07.02.2025, 10:32.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      On beş farklık maç değildi ama Efes de hiç hak etmedi. Kaybetmek için her şeyi yaptılar. Maç kafa kakayayken getirip üçe birken dengesiz acele şutlar... Havuza düşen topu iki oyuncunun birbirşne bırakması ve ribaundu rakibin alması... Hele en çok şuna sevindim. Son topta Bryant'ın Cedi'nün üstğne gidip turnikeyi kaçırması ve dönen topta buzzer beater üçlük yemesi... Dediğim gibi kaybetmek için her şeyi yaptılar.
                      Ben her zaman diyorum basketbolun ilaci 3'lüktür... fark açliyor vakit daraliyorken bizimkilerin hâla penetre menetre turnike gibi fuzuli isler yapmasi farki 15 yapti iste... bunu baska bir takimda görmek imkansiz gibi bir sey, tam Türk isi bu, hoca da oyuncular da yabanci bile olsa fark etmez böyle malliklar hep Türk takimlarina mahsustur...
                      Bir de bu pivotlarin rakip savunmaciyi sirtina alip disarida 3'lük için bombos bekleyen takim arkadasi varken 1'e 1'i zorlayip sikko atislar atip kaçirmasi da tam Türk isidir... Kerem Gönlü//Ermal Kuqo atisi diyorum ona ben... bu hareketi basketbola kim soktuysa onun ben ..............

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        On beş farklık maç değildi ama Efes de hiç hak etmedi. Kaybetmek için her şeyi yaptılar. Maç kafa kakayayken getirip üçe birken dengesiz acele şutlar... Havuza düşen topu iki oyuncunun birbirşne bırakması ve ribaundu rakibin alması... Hele en çok şuna sevindim. Son topta Bryant'ın Cedi'nün üstğne gidip turnikeyi kaçırması ve dönen topta buzzer beater üçlük yemesi... Dediğim gibi kaybetmek için her şeyi yaptılar.
                        İki takım arasında kadro olarak ahım şahım bir fark yok aslında bir takımın lideri vardı,diğerinin yoktu.Fark buradan kaynaklandı.Lider olması beklenen oyuncu podcast işine girdi.Basketbol onun için bir hobi artık.

Yorum

• Virtus - Paris maçı... Son çeyrek, 72-60'ta bıraktım. 77-83!

5-23!

Ivanovic için üzgünüm. Buradan çıkış yok.

Yorum

• Eurohoops kaynaklarına göre Micic'in Avrupa'ya dönme ihtimali çok yüksekmiş.İki takım ile adı geçiyormuş: Efes ve Pao. Bence İspanyollar'da bu yarışa katılır.

Efes'in bir önceliği var mı yok mu bilmiyorum ama şu anki guard rotasyonu Nunn,Sloukas,Brown ve Grant olan Pao'nun bu transfere girmesi ancak rakiplerini güçlendirmemek için olabilir.

Nba'de paslanan oyuncuların eski ritimlerini bulmaları kolay olmuyor ama Micic Efes'e dönerse diğer oyuncularda mental anlamda da bir etki yaratabilir.Özellikle iyi arkadaşı Larkin'de. Efes'teki temel problem bu.Oyuncular güvensiz,isteksiz,hedefsiz.

Tabii sadece Micic yetmez.Geçen sezon bizi yanıltan ve takımda tutulan Willis'in yerine mutlaka iyi bir 4 numara alınmalı. Nwora takımda kalsa bile yine bir Avrupa'lı 3 numaraya ihtiyaç var. Bryant ile sözleşme uzatılacaktır,ben Dozier ile de devam ederim.Bobua'ya da yine bir yıl kontrat veririm.
                            En son Larking tarafından düzenlendi; 08.02.2025, 11:28.

Yorum

• Daniel Theis Celtics'le anlaşmazsa, Monaco'ya gelecekmiş.

Yorum

• Rus takımları seneye EL'ye dönecekmiş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim