Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Micic böyle istedi Bu kariyer rekorunun dışında Efes'in yükselişe geçmesi biraz geç ama yine de iyi oldu. İlk 4'e girilebilir mi? Milano ve Madrid'in form grafiği belirleyici olacak bence
    makas daraldi 2 maç fark kaldi sanirim en üsttekiyle, her türlü ilk 4 olur olmazsa da efes'in kahabatidir, durumu efes belirleyecektir milano madrid falan degil bence

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vesely üstünden süre dolarken soktuğu üçlük?
      Rakip takım oyuncusu olmak istemeyeceğim anlardan bir tanesi, az daha Sloukas karşılığında gönderiyordun adamı Şaka bir yana gerçekten çok istikrarsız bir oyuncu, nasıl bir performans göstereceğini tahmin etmek imkansız.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rakip takım oyuncusu olmak istemeyeceğim anlardan bir tanesi, az daha Sloukas karşılığında gönderiyordun adamı Şaka bir yana gerçekten çok istikrarsız bir oyuncu, nasıl bir performans göstereceğini tahmin etmek imkansız.
        Geçen sezonki PAO maçı, bu seneki Zalgiris... Fena oynamıştı. Hatta Ataman maçtan sonra direkt eleştirmişti. Larkin varsa, Sloukas veya Pangos'un istikrarlı hâli Micic'den daha garanti katkı verebilirdi.

Fb maçındaki pozisyon çok sinir bozucu. 24 saniye dolarken, o açıdan ve mesafeden yemek yıkım.

Bu arada o pozisyon en iyi 10'a girmiş.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Geçen sezonki PAO maçı, bu seneki Zalgiris... Fena oynamıştı. Hatta Ataman maçtan sonra direkt eleştirmişti. Larkin varsa, Sloukas veya Pangos'un istikrarlı hâli Micic'den daha garanti katkı verebilirdi.

Fb maçındaki pozisyon çok sinir bozucu. 24 saniye dolarken, o açıdan ve mesafeden yemek yıkım.

Bu arada o pozisyon en iyi 10'a girmiş.
          Bayern yıllarında Nba yapabileceğini düşünüyordum ama kariyeri ilginç bir şekilde ilerledi. Az önce izledim en iyi 10 hareketi, Lucic'in bloğu iyiymiş.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Bayern yıllarında Nba yapabileceğini düşünüyordum ama kariyeri ilginç bir şekilde ilerledi. Az önce izledim en iyi 10 hareketi, Lucic'in bloğu iyiymiş.
            Sam Hinkie seçmişti onu yanlış hatırlamıyorsam. Jerami Grant'i ikinci turda seçmişlerdi. Ve tabii Joel Embiid.

Bu arada Micic, Tofaş öncesinde 2-3 numara oynuyordu degil mi?
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Sam Hinkie seçmişti onu yanlış hatırlamıyorsam. Jerami Grant'i ikinci turda seçmişlerdi. Ve tabii Joel Embiid.

Bu arada Micic, Tofaş öncesinde 2-3 numara oynuyordu degil mi?
              Trinchieri dönemlerini çok fazla hatırlayamıyorum ama genellikle kenardan geldiği zaman topu Micic'e emanet ediyorlardı ve 1 numara oynuyordu. Sonradan gelen Pesic ( sanırım ) Micic'i farklı pozisyonlarda oynatmaya çalıştı. Micic'e sormak lazım acaba 2-3 oynarken ne hissediyordu?

Şu anda bu seviyelerde oynuyorsa Orhun Ene'nin çok büyük payı var. Tofaş'a geldiğinde herkesin aklında soru işaretleri vardı ama kısa süre için takımın liderlerinden bir tanesi oldu. Tekrar sıçrama yapmasında Tofaş'ın yeri çok önemli.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Trinchieri dönemlerini çok fazla hatırlayamıyorum ama genellikle kenardan geldiği zaman topu Micic'e emanet ediyorlardı ve 1 numara oynuyordu. Sonradan gelen Pesic ( sanırım ) Micic'i farklı pozisyonlarda oynatmaya çalıştı. Micic'e sormak lazım acaba 2-3 oynarken ne hissediyordu?

Şu anda bu seviyelerde oynuyorsa Orhun Ene'nin çok büyük payı var. Tofaş'a geldiğinde herkesin aklında soru işaretleri vardı ama kısa süre için takımın liderlerinden bir tanesi oldu. Tekrar sıçrama yapmasında Tofaş'ın yeri çok önemli.
                Barış Ermiş ve Sammy Meija ile birlikte oynamak büyük avantajdı. Çıraklığı iki ustanın yanında yaptı. Bir de ABD'li getirmek varken Avrupalı kısa getirmek büyük cesaretti o zaman. Gerçi Tofaş o sezon Avrupa'da yoktu, tek kulvar için kurulmuş bir takımdı. Crocker da oradan Euroleague'e gitmişti.

Yorum

• Khimki Real'i yenmeyi başardı gerçekten büyük şok

Efes Valencia maçının son çeyreğine 10 sayı önde giriyor, Sertaç kariyer gecesini oynuyor.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Efes 30 fark yapmış CSKA'ya.

Yorum

Efes 30 fark yapmış CSKA'ya.
                      36 olması için bayaa bi umutlandık ama olmadı. Rakip Koç resmen farkın 36 olmaması için savaştı.

Tarihi galibiyet. CSKA için tarihi rezalet.

Bu arada Sertaç 1,5 yılda ne hallere geldi, helal olsun.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Sertaç bizde de oynamisti, o zamanlar yasadigi zorluklarin meyvelerini topluyor su an

Geçende de dedik, Efes'in siralamasini kendi formu belirler, yok real madrid imis yok bilmem ne hepsi hikâye...
                        ayrica yarim kalan hikâyeyi de tamamlama vakti geldi de geçiyor, bu sene o sene

Gergin > Opradoviç , net

Yorum

• Euroligin en iyi takımı Anadolu Efes'tir ve şampiyon olacaktır inşallah....
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Hem CSKA hem Madrid çok sert bir düşüş yaşıyorlar. Madrid Campazzo'dan sonra bir türlü toparlayamadı. CSKA Milutinov'un sakatlığı sonrası dağıldı. Fenerbahçe, Efes, Barcelona ve biraz da Milano dışında formda takım sayısı azaldı. Özellikle son haftalarda istikrarsız çok takım var. Sanki kalite de bu anlamda biraz düştü.
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• Dün akşamki maçlarda Baskonia'nın kazanmasını bekliyordum, zor da olsa aldılar.

Zalgiris daha fazla zorlar Fb'yi diye düşünüyordum. Aynı şekilde Berlin de OLY'yi yener diye tahmin etmiştim. Bu iki maç yanılttı. Tabii seyredemedim, sadece sonuçlar üzerinden söylüyorum.

Yorum

• Baskonia'nın play-off'a kalma ihtimali 31,25%. Umarım gerçekleşir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim