Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gece 1 de resmi aciklama yapacakmis fenev yönetimi

ya taa almanya dan geldik, Efes macinin biletleri tükenmis
    maccabi maçı var haftaya

Yorum

Gece 1 de resmi aciklama yapacakmis fenev yönetimi

ya taa almanya dan geldik, Efes macinin biletleri tükenmis
      Hoş geldin. Cska maçı biletleri bir ay önce bitti.

Sinan Erdem'deki maçların biletlerini şuradan takip edebilirsin:

*

Maçtan sonraki yazıları inceledim şimdi. Bir tane eleştiri yok (Unal Özüak'i saymıyorum). Oyuncu seçimi, teknik taktik hatalar vs.

İki gün önce Ivanovic hakkında (Zaragoza maçı öncesi) bir haber servis ettiler. Parasını istemiş. Bjk Başkanı da "Takım kötü oynuyor" filan demiş. Sanki odemeleri yapmışlar, harika takım kurmuşlar da Ivanovic oynatmıyor.

Bu ülke neden düzelmez, iste yukarıda cevabı. Elindeki imkânı kullanamayana ses çıkmaz. Ama bin bir dertle uğraşıp basketbol oynamaya çalışanı tu kaka ederler.

*

Dün Zenit'te Thomas ve Renfroe oynamadı. Plaza'yi iyi tanıdığımı düşünüyorum, kaybetse bunu bahane olarak sunmazdı. Fb'yi elestiremeyen yazarlar "Vesely sakat, ondan kaybediyor" diyor.

*

Zenit bu sezonki en yüksek saha içi yüzdesini yakaladı dün (53%).
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.12.2019, 19:24.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Doğuş Balbay beni en son Khimki maçında böyle şaşırtmıştı
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Doğuş Balbay beni en son Khimki maçında böyle şaşırtmıştı
          USA maçında attığı tuğlalar normaldi tabi

Yorum

• Micic batırdı bugün. Larkin-James düellosu olsada ön planda olsada ribaundlar çok daha önemli. Dunston’ın varlığı bu noktada çok önemliydi işte.
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• Son topu ne yapip edip James'e kullandirmayacaktik. O haric kimse atamazdi o topu.

Münih macinda da Micic'e cok güvendi Ergin Hoca, yine olmadi. Gerci o mac'da Larkin'in muhtesem performansi vardi.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Son topu ne yapip edip James'e kullandirmayacaktik. O haric kimse atamazdi o topu.

Münih macinda da Micic'e cok güvendi Ergin Hoca, yine olmadi. Gerci o mac'da Larkin'in muhtesem performansi vardi.
                Aslında Doğuş iyi kaldı karşısında ama bugün iyi günündeydi Mike James. Son saniyede kendi yarı sahasından neredeyse dengesiz attığı şut bile deliksiz girdi. Bizde de ekstradan skor yükünü çekecek bir adam olmadı bugün. Larkin’den topları biraz daha fazla kullanmasını beklerdim atmaktan çok attırmaya oynadı bu akşam.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• Fenerbahçe Beko, Stimac ile yollarını ayırıp yerine Malcolm Thomas ile anlaştı. Sezon başından bu yana sıkıntı çektikleri pota altı ona emanet olacak. En azından bir Vesely performansı gösteremesede Stimaç’tan falan etkili olacağı kesin. Ancak kısa vadede maça eksiği olan birini yaralı noktaya pansuman yapmak pek etkili olmayabilir. Fenerbahçe bir iki maç daha kaybedersen ilk sekiz hayali iyice suya düşecek.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• Saski Baskonia Dusko İvanoviç ile sözleşme imzaladı.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Saski Baskonia Dusko İvanoviç ile sözleşme imzaladı.
                      Tau Ceramica efsanesini yaratan koç. Milenyumun ilk on yilina damga vurdu Ivanovic ve takımları.

Simdi hem Granger hem de Garino sezonu erkenden kapatmıştı. Kadro genç.

Henry - Vildoza
                      Stauskas - Janning
                      Shields -
                      Shengelia - Polonara
                      Eric - Fall - Diop

Reneses ve Plaza'dan sonra EL'de takip edeceğim bir koç daha oldu.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tau Ceramica efsanesini yaratan koç. Milenyumun ilk on yilina damga vurdu Ivanovic ve takımları.

Simdi hem Granger hem de Garino sezonu erkenden kapatmıştı. Kadro genç.

Henry - Vildoza
                        Stauskas - Janning
                        Shields -
                        Shengelia - Polonara
                        Eric - Fall - Diop

Reneses ve Plaza'dan sonra EL'de takip edeceğim bir koç daha oldu.
                        Evet bende Baskonia maçlarını takvime ekledim bundan böyle

Oğuz hocam bir sorum var. Malcolm Thomas ve olası James Nunnally hamlelerini nasıl değerlendiriyorsun? Genelde sezon devam ederken oyuncu kadrosunda değişiklik yapmayan Obradoviç’i zorlar mı bu durum?
                        Karl Marx
                        анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet bende Baskonia maçlarını takvime ekledim bundan böyle

Oğuz hocam bir sorum var. Malcolm Thomas ve olası James Nunnally hamlelerini nasıl değerlendiriyorsun? Genelde sezon devam ederken oyuncu kadrosunda değişiklik yapmayan Obradoviç’i zorlar mı bu durum?
                          Granger ve Garino'nun sezonu kapaması onları kısa rotasyonunda etkiliyor. Yoksa Shengelia ve Stauskas 'ın etrafında fena oyuncular yok.

Y. Fall gecen sezon Strasbourg'da CL'de Bjk maçlarında seyretmiştim. Eric ve Diop'la birlikte size'li bir pivot rotasyonu var. Shengelia yanı icin fena değil.

Janning ile Stauskas ritm bulunca iyi atan sutorler.

PG ve SF pozisyonu biraz zayıf. Belki hamle yaparlar.

*

Nunnally'yi de aldı mı Fener? Oynamaya hazırsa büyük iş... Şutunu yaratan bir skorer. O gelirse De Colo'yu PG oynatabilir Obradovic. Kısa savunması için inanilmaz fizikli olurlar.

M. Thomas'i forumda yazmıştım, kolej yıllarında takip etmiştim. Pro dönemi özellikle Khimki performansını yakalasa bile Fb için artıdır. Hem boyalı alan savunması hem ribaund hem de ikili oyun bitirme açısından faydalı olur bence.

Fb'de çok sorun var. Sloukas, gard savunması, üçlük savunması, ribaund, çember savunması... Thomas da Nunnally de bu sorunların bazılarını giderebilecek oyuncular. Keşke Stimac'i tutup Joffrey'i kesebilseydiler. Ama kontrat yoğunlukları farklı tabii...
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 01.01.2020, 23:33.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Granger ve Garino'nun sezonu kapaması onları kısa rotasyonunda etkiliyor. Yoksa Shengelia ve Stauskas 'ın etrafında fena oyuncular yok.

Y. Fall gecen sezon Strasbourg'da CL'de Bjk maçlarında seyretmiştim. Eric ve Diop'la birlikte size'li bir pivot rotasyonu var. Shengelia yanı icin fena değil.

Janning ile Stauskas ritm bulunca iyi atan sutorler.

PG ve SF pozisyonu biraz zayıf. Belki hamle yaparlar.

*

Nunnally'yi de aldı mı Fener? Oynamaya hazırsa büyük iş... Şutunu yaratan bir skorer. O gelirse De Colo'yu PG oynatabilir Obradovic. Kısa savunması için inanilmaz fizikli olurlar.

M. Thomas'i forumda yazmıştım, kolej yıllarında takip etmiştim. Pro dönemi özellikle Khimki performansını yakalasa bile Fb için artıdır. Hem boyalı alan savunması hem ribaund hem de ikili oyun bitirme açısından faydalı olur bence.

Fb'de çok sorun var. Sloukas, gard savunması, üçlük savunması, ribaund, çember savunması... Thomas da Nunnally de bu sorunların bazılarını giderebilecek oyuncular. Keşke Stimac'i tutup Jeffrey'i kesebilseydiler. Ama kontrat yoğunlukları farklı tabii...
                            Nunnaly durumu şöyle Çin ligindeki takımı kontratını fesih etmek istemiyormuş. Fenerbahçe 300 bin dolar önermiş ama kabul görmemiş, şu an için biraz zor gibi. Bu arada Stimaç, Sakota'nın takımı Kızılyıldıza döndü.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• 0.4 saniyede basket yiyerek maçı uzatmaya götüren ama maçı bir şekilde kazanan Valencia takımını tebrik ediyorum
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Dün Ivanovic'in mağlubiyetiyle dalga gecen ergenler bu akşam "Obradovic ne set çizdi bee" diyor. Harika... (:

*

Geçen gün şunu yazmıştım Fb'yle ilgili:

Fb'de çok sorun var. Sloukas, gard savunması, üçlük savunması, ribaund, çember savunması...
                                Bu akşamki tepki geç kalmış bir tepkidir. Geçmişte cok maç kazandırmış, iyi oynamış olabilir. Bu sezon (İzlediğim kadarıyla) oyuncu temelli sorunun başında Sloukas geliyordu.
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 27.12.2019, 23:27.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim