Zenit, Plaza ile yollarını ayırıp yerine Pianigiani'yi getirmeyi düşünüyormuş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Benzer konuyu Teksüt Bandırma başkanı anlatmış: "30 Bin nüfuslu Vechta'nın 182 sponsoru var"İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırbistan'dayken Partizan tesislerini ziyaret ettim. Bizim ülkede kimse beğenmez muhtemelen, havalı değil diye. Orada bizim basketboldan bahsederken şunu söyledi bir arkadaş:
- Sizde sponsor yok mu?
- Var, dedim. Ve izah ettim. Sonrasında izahımdan utandım.
Çünkü bir ada takımı olan Tenerife'nin irili ufaklı tam 85 sponsoru olduğunu orada Partizan'ın Avrupa Ligleri analistinden öğrendim.
Organizasyonun çapını gösterecek bir veri bence.
Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.
2018 yazında "Trabzonspor basketbol kapanmasın" diye bazı iyi niyetli yöneticilerin de bilgisi çerçevesinde, sponsorluk için iki büyük markayla görüşülmüştü. Benim yaklaşımım;
- Büyük maliyet kalemleri (Konaklama, ulaşım) için kalıcı sponsor bulmak
- Malzeme tedarikçisi
- Yerel iki üç marka desteği
- Bir eğitim kurumu
- Sağlık merkezi desteği
- Ana sponsor
- İkincil forma reklamı
Bu temel üzerine salon reklamı, internet sitesi reklamları ve periyot/mola şovlarında taraftar etkileşimi için kentten bir kitapçı, teknoloji marketi, restaurant/kafe, radyo istasyonu vb. yan destekler bulunabilir.
Ve olmazsa olmaz sosyal sorumluluk projeleri sürdürülecek bir paydaş (Burada maddi getiri amacı yok).
Atla deve değil yani.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Fenerbahçe Beko ilk yarıda Efes kısalarına baskı yaparak dış şutları engellemeye gittiler. Hücumda da yine dış şutlardaki isabetleri ile maça ortak olmaya çalıştılar. Ancak ikinci devre Larkin'in devreye girmesi ile Efes, Fenerbahçe'nin gardını düşürdü. Efes'in genel sorunu olan rehavet problemi son çeyrekte baş gösterse de Efes kazanmayı bildi. Dunston'ın yokluğunda Sertaç'ın şans bulup parlaması çok güzel. Kenardan harika bir enerji katıyor takıma. Efes bu galibiyet ile liderliğini pençelerken, Fenerbahçe Beko transfer yapmazsa pota altı savunmasında daha çok problem yaşayacağını belli ediyor.
Dipnot: Tamam eğlencei maçtı ama bence geçen hafta oynanan Pao-Oly derbisi daha heyecanlıydı bence.En son adiloş bebe tarafından düzenlendi; 13.12.2019, 10:01.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Efes tam kıvama geldi. İzlemek müthiş keyif. Önce Euroleague'de bugün de ligde tokatladık fb'yi. İşte böyle. Bu sezon her iki kulvarda şampiyonluk gelmeli.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
PAO-Fb maçı sonunda Nando de Colo iki sayılık isabet buldu. Ayağı çizgideydi. İsmail Şenol da önce "Ayağı çizgide" dedi çünkü gördü. Ama masa, basketi üç sayı yazdı. İsmail Şenol öyle bir bağırdı ki... Üç sayı, üç sayı...
Kendisini inkâr etti adam resmen.
*
Dar rotasyonla başarılı olan Ataman'in geniş kadroyu idare etmesi de alkışlanmalı. Sene başında Simon, Micic ve Anderson'la sorun yaşadı. Şimdi hepsinin yüzü gülüyor.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.12.2019, 11:37.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
sana bir soruİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePAO-Fb maçı sonunda Nando de Colo iki sayılık isabet buldu. Ayağı çizgideydi. İsmail Şenol da önce "Ayağı çizgide" dedi çünkü gördü. Ama masa, basketi üç sayı yazdı. İsmail Şenol öyle bir bağırdı ki... Üç sayı, üç sayı...
Kendisini inkâr etti adam resmen.
*
Dar rotasyonla başarılı olan Ataman'in geniş kadroyu idare etmesi de alkışlanmalı. Sene başında Simon, Micic ve Anderson'la sorun yaşadı. Şimdi hepsinin yüzü gülüyor.
bu efes mi ? yoksa naumoskili,ufuklu , volkanlı efes mi?
Yorum
-
McRaeİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana bir soru
bu efes mi ? yoksa naumoskili,ufuklu , volkanlı efes mi? 

İki takımı kendi dönemi içinde değerlendirmek gerek abi. İkisi de önemli işler yaptı, yapıyor. Daha statik, daha disiplinli bir oyun vardı o takımda. Şutu kim atacak... Naumoski ne zaman penetre edecek... Şimdi daha özgür oyuncular. Seyreden açısından bu oyun daha keyif veriyor. Dışarıdan atan uzun garip geliyordu. Şimdi atamayana yer yok. Pleiss mesela... Yüksek post bitiriciliği, çember etrafından daha iyi. Çift gard lüks mü deniyordu, şimdi üç gard oynuyor takımlar. Daha doğrusu topa yön verebilen oyuncu sayısını arttırıyorlar. Geçen gün Kaan Kural, Heat'teki pivot Bam Adebayo'dan bahsetti. Kısacası oyun dönüştü, oyuncu da dönüştü. Ufuk iyi şutör, Volkan iyi savunmacıydı. Şimdi Simon hem şut sokuyor, hem 1-2-3 savunuyor, hem de oyun kuruyor.
Bir parantez Singleton'a. Singleton'ı muazzam kullanıyor Ataman. Valencia maçında İsmail Şenol "0/5 attı Singleton, durum kötü" demişti. O günden sonra Singleton 50% ile atıyor yay gerisinden.
(Zaten kariyerinde 40% atıyordu). Uzuna yardım, köşeye şuta kapama, screende garda yardım... Motum ve Moerman'dan alamayacağı savunma katkısı işte bu.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Gece 1 de resmi aciklama yapacakmis fenev yönetimi
ya taa almanya dan geldik, Efes macinin biletleri tükenmis
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum