Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu hafta Euroleague'de cok ilginc bir hafta Turk takimlari icin.
    Dacka haric herkes direk rakibiyle oynuyor.
    Bu haftadan 4 galibiyetle de - 0 galibiyetle de cikabiliriz.
    FB bu maci kazanamazsa ilk 4 sansini cok zora sokacak.
    Efes karsisinda belki de EL'in atletizmi en dusuk takimiyla oynayacak. Eger kendi atletizmini az top kaybiyla beraber sergilerse kazanma ihtimali artar. Rice'in savunmasi cok onemli.
    Galatasaray'in bence kazanabilecegi tek deplasman.
    Dacka'nin en kritik noktasi savunmada ne kadar ayakta kalabilecekler. Iceride hucum seviyeleri iyi o nedenle hucumda sorun yasamazlar. Langford'un savunmasi en onemli olay.
    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
    You'll Never Walk Alone...
    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Barcelona'da Faverani harika oynuyor Efes karşısında.

Julian Wright'ı bizim yönetim vermeyince, yerine Faverani'yi almışlardı.

Yorum

• 2013-14'ten beri Fb, Euroleague'de 100 maç oynayıp 70'ini kazanmış. Efes için bu sayılar 94 maçta 40 galibiyet.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Barcelona'da Faverani harika oynuyor Efes karşısında.

Julian Wright'ı bizim yönetim vermeyince, yerine Faverani'yi almışlardı.
          Dün çok iyi oynadı, hayran kaldım.

Yorum

• Darüşşafaka Doğuş kendi sahasında UNICS Kazan'ı 71-64 mağlup etti. Kazanda eski oyuncularımızdan Paul Stoll 28 dakikada 3 sayı, 5 ribaund, 8 asist ile oynamış.
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Efes karsisinda belki de EL'in atletizmi en dusuk takimiyla oynayacak. Eger kendi atletizmini az top kaybiyla beraber sergilerse kazanma ihtimali artar. Rice'in savunmasi cok onemli.
              Faverani'yi ve Koponen'in bu sekilde ucluk sokabilecegini hesaba katmamistim.
              Oleson'un sakatlanmasi ve Tomic'in faul problemine girmesi Koponen ve Faverani'nin daha cok sahada kalmasina yol acti.
              Efes'in ucuncu ceyrek sonunda oyundan 4 dakika kopmasi ve dorduncu ceyregin sonunda kritik yerlerdeki yanlis kararlar bu sonucu dogurdu.
              Bence Efes icin play-off artik kaf daginin ardindaki bir umut. Kizilyildiz, Panathinaikos ve Darussafaka'nin bundan sonra cok asagi dusmesi halinde belki kendine play off ta yer bulur.
              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...

Yorum

• Gs MAccabi karşısında ilk yarıda hücumda aktı. 66% şut attılar ve 52 sayı buldular. Pleiss'ı iyi beslediler. Fitipaldo&Tyus oyundayken Maccabi 30-30'a getirmişti skoru.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Maccabi gerçekten de rezil oldu. İki sene önce şampiyon olan takım nerede bu takım nerede.

Yorum

• Maccabi cok kotu durumda

Yorum

• Gs muazzam ilk yarının ardından ikinci yarı mükemmel oynadı. Sadece 3 top kaybettiler. Bence Pleiss'ı rotasyona sokması Gs'nin PG'de yaşadığı sıkıntıyı aşması kadar önemliydi sezon içinde. Ayrıca Diebler'ın dünkü oyununu bekliyorum işte Hardy'den bu sezon. Yani hücumda sadece doğru pozisyonunu al ve şutunu sok.

Yorum

• Efes Zizic'i durduramıyor. Zizic 15 sayı atıp 14 ribaund aldı, Efes ise takım halinde 18 ribaund alabildi.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Efes 93-81 kazandı. Heurtel bu maçta takımı çok iyi yönetti hakkını vereyim. Tahmin edeceğiniz gibi Wanamaker'ı hiç savunamadı özellikle son çeyrek bir iki pozisyon var gerçekten dram gibi Hücum ve savunma performansı gece ile gündüz kadar farklı alıştık artık.

Zizic 16 sayı ve 18 ribaundla oynadı özellikle ilk devre çok zorladı Efes'i.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Efes 93-81 kazandı. Heurtel bu maçta takımı çok iyi yönetti hakkını vereyim. Tahmin edeceğiniz gibi Wanamaker'ı hiç savunamadı özellikle son çeyrek bir iki pozisyon var gerçekten dram gibi Hücum ve savunma performansı gece ile gündüz kadar farklı alıştık artık.

Zizic 16 sayı ve 18 ribaundla oynadı özellikle ilk devre çok zorladı Efes'i.
                            Paul nasildi Efes'te?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Paul nasildi Efes'te?
                              Yine kritik şutları sokmayı başardı. Cotton gittikten sonra yerine daha iyi bir adam alamazlardı diye düşünüyorum. Ayrıca mücadele ediyor Deshaun Thomas gibi ruhsuz değil
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Llull maçı kazandırdı. Brose'ye üzülüyorum bu sene kaç oldu sayamadım ama bu şekilde çok maç kaybettiler.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X