gergin maç öncesi tivit atmis maçi alacagiz diye,, haydi göster kendini gergin, adami deli etme
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Shane Shannneee Shannneeee Larkiiiiiiiin
Yahu bu adami nerden buldunuz diye küfür ediyorduk resmen %100 farkli biri oldu.
Dün kusursuz oynadi diyebiliriz. 3. ceyregin basinda Barca 8:0 öne gecince aha yine tosladik dedim ama
Shane üstad aninda yetisti. Adamlar akabinde bos turnikeleri bile kacirdilar
Cuma aksami bu is bitecek gibi.
Not:
Ismail Senol'un anlatmadigi Fenev ve Efes'in maclari galibiyet ile tamamlandi
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Efes olayi buraya kadar getirdikten sonra elenirse harbiden yuh. Kapatsinlar A Takimi.İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfes ve Barcelona çok dengesiz takımlar ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. Seri 2-2 oldu.
Kanser ettiler dün gece bizi.*
Yorum
-
Efes - Barcelona serisi üçüncü maçının kısa bir bölümüne yetişebildim. O sekansta gördüğüm oyun, 2015'teki Trabzonspor - Uşak maçı ilk yarısından beri seyrettiğim en yıkıcı-ezici oyundu.
Fırsat bulup beşinci maçı seyretmeyi istiyorum.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Yedi dakika sayı yemedi Efes.
İlk üç çeyrekte 12 ikiliğe karşı tam 30 üçlük denedi Efes.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 01.05.2019, 21:16.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Koca bir Trabzonspor nesli, Namouski'li eski ismi Efes Pilsen olan Anadolu Efes takimina ilgi duyarak basketbolu sevmistir.
Cok buyuk basari.
Ergin Ataman'i gram sevmem ama adam cok buyuk koc.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 01.05.2019, 21:50.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Ergin çok sevilecek biri degil ama kimse kusura bakmasin Obradoviç de ondan az antipatik degil... basarilari ayri, antipatikligi ayri... maç içerisinde sürekli memnûniyetsiz, sürekli bagirip çagirmalar, sanki her topu girecek hiç sut kaçmayacak... hayret yâni...
Genel olarak iyi birisi olabilir, saygi da duyarim, ama maç içerisindeki hareketlere bakacaksak zerre sevmiyorum dövesim geliyor...
Efes de artik su kupayi getirsin yaa, fbden önce getirmeliydi ama neyse geç olsun güç olsun ama olsun be ya... baslarim fbye de datome matome bobby mobby bilmem nesine de... salak melih sevinmesin anasini satayim
Yorum
-
Pesic, iyi bir seri geçiren Tomic'i kenara aldığı her an Efes atak yaptı. Sanırım Ataman da bütün planını Tomic'e göre kurmuştu. Seraphin oyundayken ise topu içeri verebildi Efes. Maçın en önemli noktalarından biri bence buydu.
Diğer tarafta yani savunmada ise Moerman, Barcelona ikili oyunlarında sürekli aksadı. Belki Motum'un olmaması rotasyonu engelledi. Ataman ilk çeyrekten sonra baskıyı arttırmak için dört kısaya (Larkin-Beaubois-Simon-Anderson-Dunston) döner mi diye düşündüm. Tercih etmedi. Önce Beaubois, sonra Anderson çok kritik katkılar verdiler. Daha doğrusu oldukça pozitif ve dengeli oynadılar. Özellikle Simon'un faul problemi yaşaması, Larkin'in müdafaa zaafı ve Micic'in baskı altında karar vermede yaşadığı sıkıntıyı Beaubois ve Anderson telafi etti.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
fenev'in cok önemli eksikleri var, efes icin büyük sans.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonunda F4'ü görebildik. Fb yenilmeyecek takım değil.*
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum