Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vujcic'in boyalı tepeden Thornton'a iki asisti şıktı.Zaten bu adamın en iyi özelliği bu... Tıpkı Brad Miller... Ya da Divac mı desem?

Burada iki antremana çıktı sadece...

Savunmada daha sert bir uzun bulabilselerdi, Efes'in işine daha çok yarardı bence.

Gerçi Split'te, 32 dk. 17 sayı, 6 rib, 2 asist, 1 blk ile oynadı.

Gelmiş artık, yapacak bir şey yok. Faydalı olsun Avrupa'da...

Raduljica için de hocalık yapsın. Tıpkı zamanında Savic'in Drobnjak'ı çalıştırması gibi...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk yarıyı SkyTürk sağolsun yarı yarıya seyredemedik, geçen maç olduğu gibi tutuk başlamıştı Efes oyuna devamında ortak olmuşlar. Vujcic, Vujcic'liğinden kesitler sunuyor. Birini de Nachbar yedi.
      En son Hüseyin İlkin tarafından düzenlendi; 27.10.2010, 21:19.

Yorum

• Ulas efes Ben izleyemiyomdiye fark atiyon demi
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Efes maçı kopardı,özlediğimiz sahneler

Yorum

• Valencia'da kimler yüksek sayı yapmış?

PF Savanovic
            PF/C Lishchuk
            C Javtokas

Ben demiştim gibi kişisel haklılık mücadelesine girecek değilim, zira herkesin bildiği bir gerçek bu. Efes pota altı savunması Dudley-Roberts-Vujcic ile sertlik kazanamaz. Hele Nachbar 4 oynadığında iyice zayıf kalıyorlar.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Günün en büyük sürprizi Brose Baskets'den geldi.Son finalist Ivkovic'li Olympiakos'u 61 sayıda tutup 73-61 kazandılar.Papaloukas 13, Teodosic ve Spanoulis 11 er sayı atmışlar.
              33# DRAGO GABRIC
              61# IBRAHIMA YATTARA #11
              13# Steve Nash
              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Açık konuşmak gerekirse Efes şanslıydı. Boş atışları kaçırdı Valencia. Bu arada Sinan Erdem de taraftar gördü sayemizde.

Yorum

• Genç Cibona karşısında Fb Ülker rahat götürdüğü maçı zor kazandı. 73-68

Yorum

• 8.300 Kişi izlemiş,Efes Pilsen maçını, Abdi İpekçi'ye daha önce ABD-Türkiye maçına gitmiştim,Kadıköy'den baya uzaktı,Sinan Erdem salonu nerede bilmiyorum ama seyircilerin rahat ulaşabilecek yerde olduğu kesin,

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      8.300 Kişi izlemiş,Efes Pilsen maçını, Abdi İpekçi'ye daha önce ABD-Türkiye maçına gitmiştim,Kadıköy'den baya uzaktı,Sinan Erdem salonu nerede bilmiyorum ama seyircilerin rahat ulaşabilecek yerde olduğu kesin,
                      Metrobüsten indikten sonra 10 dakikalık yürüme mesafesinde..

Daha önce bende Abdi İpekçi'ye Türkiye-Fransa ve Euroleague maçlarına gidiyordum.Giderken bi şekilde gidiyoruz ama dönüş çok zor oluyordu.O yüzden Sinan Erdem çok iyi oldu
                      33# DRAGO GABRIC
                      61# IBRAHIMA YATTARA #11
                      13# Steve Nash
                      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İki temsilcimiz de bu haftayı galibiyetle kapattı. Bir İspanyol temsilcisini yenmek insanı daha da mutlu ediyor, gerçi Barcelona veya Caja Laboral değildi rakip, olsun.

Fb Ülker'in grup sertliği-zorluğu diğer gruplardan daha düşük. İlk üç yapmamaları için sebep yok gibi (oyun kurucu eksikliği dışında).

CSKA ve Valencia'nın 2'de 0 ile başladığı zor grupta, Efes Milano'yu deplasmanda yenerse büyük avantaj yakalar. Bu grupta çok can yanacak!

Yorum

• Efes Pilsen AJ Milano maçı başladı. SKYTÜRK

Yorum

• İlk çeyrek 22-10 (Efes lehine)

İkinci çeyrek 43-33 (Efes)

Şu an devre arası...

Kerem Gönlüm 13,Kerem Tunçeri 10 sayı,ilk yarı itibariyle maçın en skoreri 14 sayı ile İbrahim Jaaber..

Haydi EFES...

Yorum

• Efes 2. yarıya kötü başladı ama az sıkarsa kendini alır maçı... milano çok yumuşak takım zaten en önemli oyuncuları pivotları sakatmış....

Yorum

• 69-55 (Efes) 3.Çeyrek sonucu...

4.çeyrek başladı

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X