Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avrupa'dan Basketbol

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mike Green keşke bizde olsaydı dedim bugün. 18 sayı geriden gelmek gerçekten çok büyük iş. Güzel tokatladı Markovic Ufuk Sarıca'yı.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beşiktaş - Karşıyaka maçında yine olaylar çıktı hakemler takımları soyunma odasına gönderdi. Basketbol maçlarında artık ses bombası atıyoruz ülke olarak işleri büyüttük.

Çok şükür bugün de rezil olduk artık rahat bir şekilde uyuyabilirim.
      Fatih Söylemezoğlu ve BasketFaul'den ses yok sanırım. "Trabzon'da olsa..." sevmediğim bir kalıp ama kullanmak zorunda bırakıyorlar. Trabzon'da olsa feryat figan... Akatlar'da, Ataşehir'de vs. olunca üç maymun...

Söylemezoğlu'ndan "Akatlar ve Spor" başlıklı, içeriğinde kalleşlik filan geçen bir yazı bekliyorum.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Unicaja Malaga, galibiyet serisini beş maça çıkardı. Eurocup finali son çeyreğindeki savunmayı takip eden üç lig maçına taşıdı. Bu pazar Barcelona deplasmanında ligdeki sıra için kritik ve zor bir maça çıkacak.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Malaga, son dokuz maçın sekizini kazandı. Bu süreçte Eurocup'ı kazanırken, ACB'de de 15-9'dan 21-10'a gelerek yedinci sıradan dördüncülüğe tırmandı.

Yorum

• Malaga play off oncesi Eyanga'yi aldi. İlk macinda 21 sayi uretti. Malaga yine 70'den az yedi.

Yorum

• Malaga son iki ayda oynadığı on dört macin on birinde rakiplerini 75 altinda tuttu. Bunlarin sekizi de 71 ve alti.

Eurocup'tan sonra ACB yari finaline kaldi. Musli sezonun bu bölümünde sakatliktan dolayi katki veremezken Omic buyuk oynuyor.

Yorum

• İspanya'da Ledo fırtınası.

Baskonia, Yeşilgiresun Belediye'den kadrosuna kattığı Ricky Ledo'nun performansıyla Valencia'yı 90-70 (46-41) yendi ve seriyi 1-1 eşitledi.

Ledo 23 dakikada 17'si ilk yarıda olmak üzere 24 sayı (4/6 üçlük, 5/9 iki sayı, 2/2 serbest atış), 5 ribaund, 3 asistle oynadı. Adam Hanga 18 sayı, 5 ribaund, 5 asist, Tornike Shengelia 13 sayı, 7 ribaundla galibiyette rol aldı.

Yorum

• Barcelona Batzokas'ı göndermiş. Yerine düşünülen isimler David Blatt ve efsane isim Sarunas Jasikevicius.

Yorum

• Efes Perasoviç ile devam ediyor.
                    Ricky Ledo ile sözleşme imzaladılar.
                    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                    You'll Never Walk Alone...
                    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Aito Reneses, Alba Berlin'le anlaşmış. Harika bir koç.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aito Reneses, Alba Berlin'le anlaşmış. Harika bir koç.
                        Hala yasiyor mu?
                        1946 dogumluymus... Bende daha yasli bir koc izlenimi birakmis.
                        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                        You'll Never Walk Alone...
                        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Valencia, Real Madrid karşısında farkı 14'e kadar çıkardı. Will Thomas çok iyi oynuyor.

Yorum

Valencia, Real Madrid karşısında farkı 14'e kadar çıkardı. Will Thomas çok iyi oynuyor.
                            Fark 17 oldu, seriyi 2-1'te getiriyorlar.

Yorum

• Lietuvos Rytas başkanı Gedvydas Vainuaskas takımların "ikiden fazla siyahi oyuncusu olduğu zaman" sıkıntılı olaylar yaşandığını iddia ederek ırkçı ifadeler kullandı.

[MENTION=21609]ccd6167[/MENTION] Ne diyorsun?

Yorum

http://www.eurohoops.net/tr/backstag...yahi-olmamali/
                                [MENTION=21609]ccd6167[/MENTION] Ne diyorsun?
                                Hocam yıllardır futbolda söylediğmizi adam basketbolda söylemiş.. 23 yıllık yöneticinin yanlış söyleyecek hali yok.. Ben futbol için üzerine basa basa söylüyorum yıllardır.. Fakat basketbol konusunda bişi söyleyemem.. Sonuçta amerikada en azından bir üniversite eğitimi alabiliyorlar..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X