Mike Green keşke bizde olsaydı dedim bugün. 18 sayı geriden gelmek gerçekten çok büyük iş. Güzel tokatladı Markovic Ufuk Sarıca'yı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avrupa'dan Basketbol
Daraltma
X
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş - Karşıyaka maçında yine olaylar çıktı hakemler takımları soyunma odasına gönderdi. Basketbol maçlarında artık ses bombası atıyoruz ülke olarak işleri büyüttük.
Çok şükür bugün de rezil olduk artık rahat bir şekilde uyuyabilirim.
Söylemezoğlu'ndan "Akatlar ve Spor" başlıklı, içeriğinde kalleşlik filan geçen bir yazı bekliyorum.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
Unicaja Malaga, galibiyet serisini beş maça çıkardı. Eurocup finali son çeyreğindeki savunmayı takip eden üç lig maçına taşıdı. Bu pazar Barcelona deplasmanında ligdeki sıra için kritik ve zor bir maça çıkacak.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
Malaga son iki ayda oynadığı on dört macin on birinde rakiplerini 75 altinda tuttu. Bunlarin sekizi de 71 ve alti.
Eurocup'tan sonra ACB yari finaline kaldi. Musli sezonun bu bölümünde sakatliktan dolayi katki veremezken Omic buyuk oynuyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
İspanya'da Ledo fırtınası.
Baskonia, Yeşilgiresun Belediye'den kadrosuna kattığı Ricky Ledo'nun performansıyla Valencia'yı 90-70 (46-41) yendi ve seriyi 1-1 eşitledi.
Ledo 23 dakikada 17'si ilk yarıda olmak üzere 24 sayı (4/6 üçlük, 5/9 iki sayı, 2/2 serbest atış), 5 ribaund, 3 asistle oynadı. Adam Hanga 18 sayı, 5 ribaund, 5 asist, Tornike Shengelia 13 sayı, 7 ribaundla galibiyette rol aldı.
- Alıntı
Yorum
-
Efes Perasoviç ile devam ediyor.
Ricky Ledo ile sözleşme imzaladılar.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAito Reneses, Alba Berlin'le anlaşmış. Harika bir koç.
1946 dogumluymus... Bende daha yasli bir koc izlenimi birakmis.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValencia, Real Madrid karşısında farkı 14'e kadar çıkardı. Will Thomas çok iyi oynuyor.
- Alıntı
Yorum
-
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.eurohoops.net/tr/backstag...yahi-olmamali/
[MENTION=21609]ccd6167[/MENTION] Ne diyorsun?
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum