Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avrupa'dan Basketbol

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben daha yukarı çıkıyorum sorumlu için.

Spordan özellikle futboldan siyasi rant sağlamaya gelince önde bayrak taşıyanlar,kulüpler bu konuda ezilirken yokları oynuyorlar.

Ceferin'i burada al takke ve külah ağırlayacağını bjk'yi Maccabi maçı için başka ülkeye götürmesinin hesabını sor.Ya da Rus takımlarına ceza uygulanırken,İsrail takımları turnuvalara niye alınıyor onu sorgula.Ama lafa gelince hepsi İsrail karşıtı.Alıcısı var nasıl olsa.

Kurtla yiyip,çobanla ağlamak.Olay tam da bu. TBf,kulüpler vs işin kenar süsü.
    Sizi anladım, ben de oradan işaret beklendiğini düşünüyorum. Fakat direkt açıklama yapmasını beklediğim makam orası değil. O "Eyy" diye kükremez şimdi. Bugünün konusa da değil, iki sezondur aynı kabullenmişlik söz konusu...

Fener'in geçen hafta Paris maçıyla ilgili iki açıklaması var. İlki "Kurallar gereği maçımız ertelendi" mealinde... İkincisi ise klasik fb dili ve edebiyatı!

İkinci açıklamanın benzerini, Maccabi maçları için, EL yönetimine karşı duymadım. Düşünsenize, Maccabi - Fb play-offta eşleştiğini...
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 23.12.2024, 13:03.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sizi anladım, ben de oradan işaret beklendiğini düşünüyorum. Fakat direkt açıklama yapmasını beklediğim makam orası değil. O "Eyy" diye kükremez şimdi. Bugünün konusa da değil, iki sezondur aynı kabullenmişlik söz konusu...

Fener'in geçen hafta Paris maçıyla ilgili iki açıklaması var. İlki "Kurallar gereği maçımız ertelendi" mealinde... İkincisi ise klasik fb dili ve edebiyarı!

İkinci açıklamanın benzerini, Maccabi maçları için, EL yönetimine karşı duymadım. Düşünsenize, Maccabi - Fb play-offta eşleştiğini...
      Hocam bu İsrail konusu öyle bir konu ki siyasetçisinden iş adamına kadar herkes bunlara bir şekilde bir yerden bağlı.Bakma esip, gürlemeye.Arkadan dönen işler hergün meydana çıkıyor.Tavşana kaç,tazıya tut demek misali.

Fb için de aynı şey geçerli.Başkanlarının o ülke veya ülkenin para sahipleri ile ilişkisini düşünebiliyor musunuz.Çıkmaz tabii sesleri,ya da cılız çıkar.

Ha Paris konusu ayrı bir rezlaet.3 gün önce maça çıkamayan Paris dün sanırım Asvel maçına neredeyse tam kadro çıkmış.EL'de oynuyorsan kadronu da geniş tutacaksın.Böyle durumlarda gerekirse genç takımından oyuncu alıp,oynayacaksın. Covid gibi genel bir salgın hali olmadığı sürece bu tip ertelemelere prim tanınırsa,birileri bunu kötüye de kullanabilir.
      En son Larking tarafından düzenlendi; 23.12.2024, 13:06.
      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
      Yükleniyor...
      X