Oly ne yapmis oyle? 108-39. Lise maci gibi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avrupa'dan Basketbol
Daraltma
X
-
Hapoel J. - Gs maçında eski Telekomlu Tony Gaffney'nin Dorsey'e vurduğu bloğu seyretmenizi öneririm. "Beyazlar Beceremez" mottosunu yerle bir etti Gaffney.
https://www.youtube.com/watch?v=ibHb9BhTzjY (11:17'den sonrası)Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
Eski oyuncumuz Cooley Malaga ile imzaladı. Tanıtım etkinliğinde basın mensuplarının karşısına çıkan Cooley "Oyun stilim Denis Rodman'a benziyor, ancak parke dışında daha az çılgın biriyim." demiş.
"Takım çok sıkı çalışıyor, her şeyimi vererek takıma yardımcı olmaya çalışacağım. Şehir ve takım hakkında hiçbir şey bilmiyorum ancak İspanyolca öğrenmek için uğraşacağım. NBA'de çok az maç oynadım ancak hepsi de benim için oldukça olumluydu. Unicaja sert oynayan ve iyi bir savunmaya sahip bir takım. Amacım Avrupa'da önemli bir oyuncu olmak. Koç ile konuştum, çok iyi bir görüşme oldu. Menajerim de takım hakkında çok iyi konuştu." demiş.
Oğuz'un yorumunu merak ettim.
[MENTION=710]Oğuz[/MENTION] Zeytin
- Alıntı
Yorum
-
[MENTION=3348]Murat'[/MENTION]
Pick and roll'u çok iyi oynayan bir 4-5. Geçen sezon bizden ayrılınca İtalya Ligi'nde devam etmesini çok istemiştim. Direkt ACB ve Euroleague'e gitti. Gerçi Hendrix ve Vasquez'in arkasında bekleyecek. Şansı şu ki, Plaza 12 oyuncuya da süre veren bir koç. Böylece bulacağı şansla Gabriel'in veteran katkısından daha çok verebilir. Çünkü Gabriel sadece 7 metreden şut atıyordu (Gerçi o şekilde 2-3 maç kazandırdı). Oyununa geçen yıl neler kattığını merak ediyoruz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
-
Sonlara doğru J. Taylor takımı itmeye çalışsa da eşlik eden çıkmadı. Altı yıl sonra Madrid'de kazanmışlar.
Malaga gardsız oynadığı maçı farklı kazandı. D. Nelson bakalım neler yapacak.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValencia Unicaja Malaga'yı da devirdi.
Bu takıma kim dur diyecek.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum