gs macinda ilk onbirde benden söylemesi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali
Daraltma
X
-
Teo'yu eleştirenlere anlam veremiyorum. Umut ve uğruna Eskişehirin kapılarında yattığımız Burak daha top istop edemiyor, önlerine atılan topları düzeltene kadar bütün defans geri dönüyor. Zavallı Teo da 80' de 85'de oyuna girmekten top ayağına geldi mi : "Bi daha ne zaman oynarım da kendimi gösteririm" diyor ve kötü vuruyor bütün puan kayıplarının şuçlusu oluyor.
Top kontrolü, Umut ve Burak'tan iyi
Top saklama, Umut ve Burak'dan iyi
Pozisyonun içinde olabilme, ön sezi, Burak ve Umut'tan iyi
Teknik, Umut ve Burak'dan iyi
Bu karşılaştırmaların aksini iddaa edebilen, dayanaklarıyla cevap yazsınlar...
Şenol Hoca, demedi mi Teo'u Umut'un yanında düşünüyorum diye. Madem öyle Burak'dan önce kamp dahil neden çift forvetli sistem denemedi de Burak gelince birden çift forvete döndük. Bu uğurda ne kadar son haftalar da kötü olsa da orta sahadan çıkmamız için olmazsa olmaz Colman'ı kesti, savaşçı Sezer'i koydu!
Sonuçları gördük. İleriye atılan her top, top saklama ve kontrol ustası iki forvetimiz sayesinde anında geri döndü. Aynı zamanda berbat oynayan ama takımın en çok koşan ve en çok asist yapan adamı da evinde yatıyordu o vakitlerde.
Ama bunların ne önemi var ki? Teo iyi futbolcu olsaydı 5-10 dakikada bizi kurtarırdı. Ne yapalım o zaman, hemen yollayalım!
Yorum
-
Teo senin geldiğin günlerde ben demiştim, Şenol Güneş'in tipik hareketleridir bunlar.Bak Tayfun iyileşsin ertesi hafta ilk 11 de.Yattara iyileşsin onu hazır etmek için en az bir sezon son 10 dakika oyuna sokar.Yani Yattara ve sen anca beraber bir dahaki sezonun son 3 haftası oynarsınız.Senin hazır olman için yaklaşık 30 maçlık bir süreç kaldı.Az kaldı sayılır.
Yorum
-
Başarılı olacak. Geç olursa bu, bunu göremeyen yönetimin eksisi olacak.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Eline sağlık.İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeo'yu eleştirenlere anlam veremiyorum. Umut ve uğruna Eskişehirin kapılarında yattığımız Burak daha top istop edemiyor, önlerine atılan topları düzeltene kadar bütün defans geri dönüyor. Zavallı Teo da 80' de 85'de oyuna girmekten top ayağına geldi mi : "Bi daha ne zaman oynarım da kendimi gösteririm" diyor ve kötü vuruyor bütün puan kayıplarının şuçlusu oluyor.
Top kontrolü, Umut ve Burak'tan iyi
Top saklama, Umut ve Burak'dan iyi
Pozisyonun içinde olabilme, ön sezi, Burak ve Umut'tan iyi
Teknik, Umut ve Burak'dan iyi
Bu karşılaştırmaların aksini iddaa edebilen, dayanaklarıyla cevap yazsınlar...
Şenol Hoca, demedi mi Teo'u Umut'un yanında düşünüyorum diye. Madem öyle Burak'dan önce kamp dahil neden çift forvetli sistem denemedi de Burak gelince birden çift forvete döndük. Bu uğurda ne kadar son haftalar da kötü olsa da orta sahadan çıkmamız için olmazsa olmaz Colman'ı kesti, savaşçı Sezer'i koydu!
Sonuçları gördük. İleriye atılan her top, top saklama ve kontrol ustası iki forvetimiz sayesinde anında geri döndü. Aynı zamanda berbat oynayan ama takımın en çok koşan ve en çok asist yapan adamı da evinde yatıyordu o vakitlerde.
Ama bunların ne önemi var ki? Teo iyi futbolcu olsaydı 5-10 dakikada bizi kurtarırdı. Ne yapalım o zaman, hemen yollayalım!
Açıkçası bu adam oynatılmıyor diye çok sövüyorum.aynen aynen
Yorum
-
İlk maçında ayakta alkışlanan fatih,Bizim ligdeki semih kopyasıdır performansına bakıldığında,İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeo'nu balonluğu ,daha transfer edilmeden ortada idi bence..
Bu,
Bir örtbas ve tipik "izmaritçi menacer" (c harfini bilerek yazıyorum,doğrusu j harfidir) çalışmasıdır..
Hem cukkalar yerli yerindedir,
Hemde, dün Kazan şehrinin ilk maçında ayakta alkışladığı ,
Sürmene'li vatan haininden kurtulunmuştur..
Taraftarın,balık hafızasına güvenilerek yapılmış bir çalışmadır,maalesef..
Trabzonspor tarihi,bu tür anlaşılması zor transferlerle doludur..
Tersi olsa,26 yıla bir iki şampiyonluk sıkışırdı zaten..
Bu arkadaşın,
Hangi adama alternatif alındığını düşündüğünüzde ve eğer gerçekten Trabzonsporluysanız,
Yaşayacağınız tek bir duygu vardır:
-Utanç..
Eğer olsaydı da Semih bize gelmiş olsaydı,ve ilkmaçı gol atamasaydı,ben alkış tutan ellerin,ne hareketi yapacağını çok iyi biliyorum abi
Ayrıca utandığım tek şey,kesin delili olmadan insanlara hırsızlık çamurunu atabilen insanlarla aynı renklere gönül veriyor olmak...
Ayrıca kusura bakmayın da Sadri şenerle aynı medikalden takılıyorsunuz sanırım,o ağrı ölçmeye yaran aleti bulamamıştı,siz Trabzonsporluluk ölçer almışsınız,Fatihte de var bu aletten,ekranı bozulmuş sanırım Ünal Kaptan'ı bile Trabzonsporlu olmayan kategorisine soktu,
neyse canınız sağolsun
Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!
Yorum
-
Teo'yu kazanmak benim gözümde Gs maçını kazanmaktan daha önemli.
inşallah gs maçında oynatır Şenol Hoca.
oynatır derken son 5-10 dakika kurtarıcı olarak sahaya sürülmesin, ilk 11 başlayıp 90 dakika bir oynatılsın.
kaybedeceğimiz en fazla 3 puan olur.
ama olur da Teo'yu bu maçta kazanırsak...teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
Misafir
Yerinde bi Açıklama Olmuş Eline Sağlık Abi.İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeo senin geldiğin günlerde ben demiştim, Şenol Güneş'in tipik hareketleridir bunlar.Bak Tayfun iyileşsin ertesi hafta ilk 11 de.Yattara iyileşsin onu hazır etmek için en az bir sezon son 10 dakika oyuna sokar.Yani Yattara ve sen anca beraber bir dahaki sezonun son 3 haftası oynarsınız.Senin hazır olman için yaklaşık 30 maçlık bir süreç kaldı.Az kaldı sayılır.

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum