Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gs macinda ilk onbirde benden söylemesi

Yorum

• tüm yazılanlara çizilenlere karşı ben kalitesiz futbolcu olduğuna inanmıyorum..
      uyum problemini atlatırsa faydalı olacak..

Yorum

• Şenol Hoca galiba Galatasaray'a saklıyor.
        Més Que Un Club

Yorum

• Teo'yu eleştirenlere anlam veremiyorum. Umut ve uğruna Eskişehirin kapılarında yattığımız Burak daha top istop edemiyor, önlerine atılan topları düzeltene kadar bütün defans geri dönüyor. Zavallı Teo da 80' de 85'de oyuna girmekten top ayağına geldi mi : "Bi daha ne zaman oynarım da kendimi gösteririm" diyor ve kötü vuruyor bütün puan kayıplarının şuçlusu oluyor.

Top kontrolü, Umut ve Burak'tan iyi
          Top saklama, Umut ve Burak'dan iyi
          Pozisyonun içinde olabilme, ön sezi, Burak ve Umut'tan iyi
          Teknik, Umut ve Burak'dan iyi

Bu karşılaştırmaların aksini iddaa edebilen, dayanaklarıyla cevap yazsınlar...

Şenol Hoca, demedi mi Teo'u Umut'un yanında düşünüyorum diye. Madem öyle Burak'dan önce kamp dahil neden çift forvetli sistem denemedi de Burak gelince birden çift forvete döndük. Bu uğurda ne kadar son haftalar da kötü olsa da orta sahadan çıkmamız için olmazsa olmaz Colman'ı kesti, savaşçı Sezer'i koydu!
          Sonuçları gördük. İleriye atılan her top, top saklama ve kontrol ustası iki forvetimiz sayesinde anında geri döndü. Aynı zamanda berbat oynayan ama takımın en çok koşan ve en çok asist yapan adamı da evinde yatıyordu o vakitlerde.

Ama bunların ne önemi var ki? Teo iyi futbolcu olsaydı 5-10 dakikada bizi kurtarırdı. Ne yapalım o zaman, hemen yollayalım!

Yorum

• dil sorunu yaşıyormş..

tesislere bi seyahat yapsak..

Yorum

• Teo senin geldiğin günlerde ben demiştim, Şenol Güneş'in tipik hareketleridir bunlar.Bak Tayfun iyileşsin ertesi hafta ilk 11 de.Yattara iyileşsin onu hazır etmek için en az bir sezon son 10 dakika oyuna sokar.Yani Yattara ve sen anca beraber bir dahaki sezonun son 3 haftası oynarsınız.Senin hazır olman için yaklaşık 30 maçlık bir süreç kaldı.Az kaldı sayılır.
              Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
              K.ATATÜRK

Yorum

• Başarılı olacak. Geç olursa bu, bunu göremeyen yönetimin eksisi olacak.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teo'yu eleştirenlere anlam veremiyorum. Umut ve uğruna Eskişehirin kapılarında yattığımız Burak daha top istop edemiyor, önlerine atılan topları düzeltene kadar bütün defans geri dönüyor. Zavallı Teo da 80' de 85'de oyuna girmekten top ayağına geldi mi : "Bi daha ne zaman oynarım da kendimi gösteririm" diyor ve kötü vuruyor bütün puan kayıplarının şuçlusu oluyor.

Top kontrolü, Umut ve Burak'tan iyi
                  Top saklama, Umut ve Burak'dan iyi
                  Pozisyonun içinde olabilme, ön sezi, Burak ve Umut'tan iyi
                  Teknik, Umut ve Burak'dan iyi

Bu karşılaştırmaların aksini iddaa edebilen, dayanaklarıyla cevap yazsınlar...

Şenol Hoca, demedi mi Teo'u Umut'un yanında düşünüyorum diye. Madem öyle Burak'dan önce kamp dahil neden çift forvetli sistem denemedi de Burak gelince birden çift forvete döndük. Bu uğurda ne kadar son haftalar da kötü olsa da orta sahadan çıkmamız için olmazsa olmaz Colman'ı kesti, savaşçı Sezer'i koydu!
                  Sonuçları gördük. İleriye atılan her top, top saklama ve kontrol ustası iki forvetimiz sayesinde anında geri döndü. Aynı zamanda berbat oynayan ama takımın en çok koşan ve en çok asist yapan adamı da evinde yatıyordu o vakitlerde.

Ama bunların ne önemi var ki? Teo iyi futbolcu olsaydı 5-10 dakikada bizi kurtarırdı. Ne yapalım o zaman, hemen yollayalım!
                  Eline sağlık.
                  Açıkçası bu adam oynatılmıyor diye çok sövüyorum.
                  aynen aynen

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Teo'nu balonluğu ,daha transfer edilmeden ortada idi bence..

Bu,

Bir örtbas ve tipik "izmaritçi menacer" (c harfini bilerek yazıyorum,doğrusu j harfidir) çalışmasıdır..

Hem cukkalar yerli yerindedir,

Hemde, dün Kazan şehrinin ilk maçında ayakta alkışladığı ,

Sürmene'li vatan haininden kurtulunmuştur..

Taraftarın,balık hafızasına güvenilerek yapılmış bir çalışmadır,maalesef..

Trabzonspor tarihi,bu tür anlaşılması zor transferlerle doludur..

Tersi olsa,26 yıla bir iki şampiyonluk sıkışırdı zaten..

Bu arkadaşın,

Hangi adama alternatif alındığını düşündüğünüzde ve eğer gerçekten Trabzonsporluysanız,

Yaşayacağınız tek bir duygu vardır:

-Utanç..
                    İlk maçında ayakta alkışlanan fatih,Bizim ligdeki semih kopyasıdır performansına bakıldığında,

Eğer olsaydı da Semih bize gelmiş olsaydı,ve ilkmaçı gol atamasaydı,ben alkış tutan ellerin,ne hareketi yapacağını çok iyi biliyorum abi

Ayrıca utandığım tek şey,kesin delili olmadan insanlara hırsızlık çamurunu atabilen insanlarla aynı renklere gönül veriyor olmak...
                    Ayrıca kusura bakmayın da Sadri şenerle aynı medikalden takılıyorsunuz sanırım,o ağrı ölçmeye yaran aleti bulamamıştı,siz Trabzonsporluluk ölçer almışsınız,Fatihte de var bu aletten,ekranı bozulmuş sanırım Ünal Kaptan'ı bile Trabzonsporlu olmayan kategorisine soktu,neyse canınız sağolsun
                    Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                    Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Teo'yu kazanmak benim gözümde Gs maçını kazanmaktan daha önemli.
                      inşallah gs maçında oynatır Şenol Hoca.
                      oynatır derken son 5-10 dakika kurtarıcı olarak sahaya sürülmesin, ilk 11 başlayıp 90 dakika bir oynatılsın.
                      kaybedeceğimiz en fazla 3 puan olur.
                      ama olur da Teo'yu bu maçta kazanırsak...
                      teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• hala kapalı kutu
                        Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• yurdumuzu balkanlardan etkisi altına alan soğuk hava dalgası teofilonun bu maçta da oynama şansını azalttı,

kısmetse yazın gloria golf resort'un sahasında bir alman 3. lig takımına karşı oynatacak onu şenol güneş.

antep maçında da erken soktu oyuna bence

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Teo senin geldiğin günlerde ben demiştim, Şenol Güneş'in tipik hareketleridir bunlar.Bak Tayfun iyileşsin ertesi hafta ilk 11 de.Yattara iyileşsin onu hazır etmek için en az bir sezon son 10 dakika oyuna sokar.Yani Yattara ve sen anca beraber bir dahaki sezonun son 3 haftası oynarsınız.Senin hazır olman için yaklaşık 30 maçlık bir süreç kaldı.Az kaldı sayılır.
                            Yerinde bi Açıklama Olmuş Eline Sağlık Abi.

Yorum

• Bu maç 11 çıksın ve bir şans tanınsın adama 90 dakika oynasın burakla birlikte
                              HAMİ_41

Yorum

• bu maçta oynamalı ilk 11 de ... yedek durdukça bizim taraftar futbolcu hakkında yersiz yorumlar yapmaya devam eder ... bir kez olsun oynasında hakkında biraz da olsa fikir sahibi olalım ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim