Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam daha doğru dürüst şans bulamadan eleştirenleri kınıyorum.Özellikle de Serhat Demirtaş'ı.Adam sanki köşe yazısı yazıyormuş gibi yorumlarını yapıyor.Manisa maçında Umut'un girdiği pozisyonlarda hep parmağı vardı.Oyunda olduğu sürede sürekli pozisyon hazırladı.Ama o maçtan sonra 3 dakikalık İbb maçı dışında şans bulamadı.Tabi bunda Umut'un formunun da payı var.Ama Teo'dan 3 dakikada 5 gol bekleyen "futbol dehaları" artık biraz sussun.

Ben Teo'ya güveniyorum.Eğer şans bulursa da bu takımın en kilit oyuncularından birisi olacağına eminim
    33# DRAGO GABRIC
    61# IBRAHIMA YATTARA #11
    13# Steve Nash
    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Teo Mutlaka Oynamalı 11'de.

Yorum

• Alanzinho işine dönecek
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Hemen baskı kuruldu adamın üstünde hadi gol hadi gol daha 1 kez 11 de çıktı.Jun'a o kadar bile şans verilmemişti gerçi.Ama Jun'a benzemez sonu bence.Karambolde bi gol bulması lazım bu adamın ki 11 deki yerini alsın sonra 1-2 gol daha derken al sana kral
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Son maçta fiziği hala yetersiz gibiydi.. İyi durumdaysa oynatılabilir tabii.. Gol atarsa kendine güveni artar.. Atsın o zaman.. hem de bol bol..
            20+10+20+11 = 61
            2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Geçen hafta ameliyat olduğum için 1 hafta evde dinlendim. Sonra işe geldim ve inanılmaz derecede bir sıkıntı,stres oldum. İnsan birşeye alışınca çok kötü oluyor onu değiştirmesi.

Ben böyleysem Teo sana helâl olsun baba.

Dünyanın diğer ucundan kalkıp Trabzon'a gelmen bile isteğinin bir parçasıdır. Ben sana güveniyor ve inanıyorum.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Şenol hoaca'da sık sık görüşme yapıyormuş Teo ile; hocam görüşme yapacağına bir 11'de başlatsan artık !
                .

Yorum

• inşallah başarılı olursun da bazı insanları utandırırsın...gerçi 50 gol atsan ne fayda...
                  teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• ilk 11de asıl forvet olarak bi başlasın herkese gösterecek nasıl biri olduğunu ama bu imkanı henüz yakalayamadı.önümüzdeki maçlarda görürüz bu fırsatı inşallah...

Yorum

• Hala merakla bekliyoruz (:
                      Hamiş

Yorum

• Uzun bir hasretten sonra aile saadetine kavuşmuş.Bu sahadaki gerçek gücüne kavuşmasını biraz erteleyebilir..Zihin güçlü, ayaklar güçsüzse ikisinin uyumunu beklemek gerek..
                        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İbb maçında gol atacak inşallah

(UEFA)

Yorum

• Hadi bakalım Teo açılışı yap..

Yorum

• çok yetenekli topçu iyide çalım atıyor paslarına diyecek yok zaten gollerde gelecek
                              22 Mustafa Yumlu

Yorum

• Bilmem dikkat ettinizmi topa vuruş tekniği colman gibi kendine has.
                                çok enteresan vuruyor toplara şutuda öyle pasıda.
                                “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim