Suraya degisik fikirleri okumak icin giriyorum ama bu alayci yazilari gorunce foruma giresim bile kalmiyor. BMN e yakistiramiyorum boyle alayci yazilari. Standup yapmak istiyen varsa yetenek programlarindan birine katilsin belki unlu bile olur..
Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Suraya degisik fikirleri okumak icin giriyorum ama bu alayci yazilari gorunce foruma giresim bile kalmiyor. BMN e yakistiramiyorum boyle alayci yazilari. Standup yapmak istiyen varsa yetenek programlarindan birine katilsin belki unlu bile olur..
Murat, Bunlar da değişik fikirler işte..Beğenirsin ya da beğenmezsin..
Bunları bize söyletenler yöneticilerimiz..Atmasyon, uydurma birşey yok ortada..
Yapılan şey, gerçeklerin farklı bir dille anlatımı sadece..
Alaycı dil en fazla Başkanımızda var aslında..
Murat, Bunlar da değişik fikirler işte..Beğenirsin ya da beğenmezsin..
Bunları bize söyletenler yöneticilerimiz..Atmasyon, uydurma birşey yok ortada..
Yapılan şey, gerçeklerin farklı bir dille anlatımı sadece..
Alaycı dil en fazla Başkanımızda var aslında..
Yonetimi basarisiz hatta beceriksiz buluyorum ama bu alayci yaziyi bir futbolcu basliginda gormek insanin moralini bozuyor. Sonucta bu futbolcu ta uzaklardan geldi ve iyi niyetle mucadele ediyor.
Herkesin fikrine yine saygi gosteriyorum ama yazdiklariniz size gore gercekte olsa alayci olmiyan bir sekilde yazilmali. Bir insanla alay etmek bize yakismaz birakalim baskan diye gecinen kisi kendini her gecen gun dahada kucultsun ama biz en azindan daha yeni gelmis, Turkce dahi bilmeyen, iyi niyetli bir insana daha saygili olalim. Bize yakisanda bu degilmidir?
Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Teo nun neyi eleştiriliyor anlayamadım. Adamın gelir gelmez golleri sıralayacağı mı düşünülüyordu acaba?Bence kaliteli bir golcu, topları köşelere doğru vuruyor. Bu sene başarı bekleniyor olsaydı takıma ortamı ligi bilen bir isim alınırdı (mevcuttan bahsetneyeceğim) Teo daha çok sonraki sezonlar için alındı.Bunu aramızda anlamayanlar var mı hala tabii tutarsa....
Yorum