Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• foruma teofilonun bugün golü var yazmak için girdim adam sakatlanmş umarım en kısa zamanda iyileşir
    TRABZON SPOR

Yorum

• adam ne oynadı ne oldu da sakatlandı.
      şanssızlık sanırım...
      Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
      Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Tüh sakatlanmış demek ki.

Umarım kısa süre sonra sahalara döner.

Yorum

• Olimpiyat stadında bir taraftar ,haydi Profilo diye tezahürat yapıyordu..

Başka bir taraftar ona cevap verdi:

-Daha çok Bosch markaya benziyor..

Yorum

• Garanti süreleri farklı mı Veysel Abi?
            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Bu arada Teofilo'dan ümitliyim..

Seneye havalar sıcak olacak..

Olmazsa bir dahaki seneye..

O da olmazsa bir sonraki sene..

-Karanti...

Yorum

• Bende Veysel abi

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Garanti süreleri farklı mı Veysel Abi?
                  Bunun kefili, bizzat Sadri bey..

Bozulursa bana getirin ,demiş..

Yorum

• Baba evine geri gönderilmez mi böyle durumlarda?

Yorum

• Suraya degisik fikirleri okumak icin giriyorum ama bu alayci yazilari gorunce foruma giresim bile kalmiyor. BMN e yakistiramiyorum boyle alayci yazilari. Standup yapmak istiyen varsa yetenek programlarindan birine katilsin belki unlu bile olur..
                      Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olimpiyat stadında bir taraftar ,haydi Profilo diye tezahürat yapıyordu..

Başka bir taraftar ona cevap verdi:

-Daha çok Bosch markaya benziyor..
                        Campbell için çamaşır makinesi diyen taraftar olmasın o Veysel abi.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Suraya degisik fikirleri okumak icin giriyorum ama bu alayci yazilari gorunce foruma giresim bile kalmiyor. BMN e yakistiramiyorum boyle alayci yazilari. Standup yapmak istiyen varsa yetenek programlarindan birine katilsin belki unlu bile olur..
                          Murat, Bunlar da değişik fikirler işte..Beğenirsin ya da beğenmezsin..
                          Bunları bize söyletenler yöneticilerimiz..Atmasyon, uydurma birşey yok ortada..
                          Yapılan şey, gerçeklerin farklı bir dille anlatımı sadece..
                          Alaycı dil en fazla Başkanımızda var aslında..

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Murat, Bunlar da değişik fikirler işte..Beğenirsin ya da beğenmezsin..
                            Bunları bize söyletenler yöneticilerimiz..Atmasyon, uydurma birşey yok ortada..
                            Yapılan şey, gerçeklerin farklı bir dille anlatımı sadece..
                            Alaycı dil en fazla Başkanımızda var aslında..
                            Yonetimi basarisiz hatta beceriksiz buluyorum ama bu alayci yaziyi bir futbolcu basliginda gormek insanin moralini bozuyor. Sonucta bu futbolcu ta uzaklardan geldi ve iyi niyetle mucadele ediyor.

Herkesin fikrine yine saygi gosteriyorum ama yazdiklariniz size gore gercekte olsa alayci olmiyan bir sekilde yazilmali. Bir insanla alay etmek bize yakismaz birakalim baskan diye gecinen kisi kendini her gecen gun dahada kucultsun ama biz en azindan daha yeni gelmis, Turkce dahi bilmeyen, iyi niyetli bir insana daha saygili olalim. Bize yakisanda bu degilmidir?
                            Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Teo nun neyi eleştiriliyor anlayamadım. Adamın gelir gelmez golleri sıralayacağı mı düşünülüyordu acaba?Bence kaliteli bir golcu, topları köşelere doğru vuruyor. Bu sene başarı bekleniyor olsaydı takıma ortamı ligi bilen bir isim alınırdı (mevcuttan bahsetneyeceğim) Teo daha çok sonraki sezonlar için alındı.Bunu aramızda anlamayanlar var mı hala tabii tutarsa....

Yorum

• Şimdi Teo'yu burda eleştirenlere zamanı gelince onlara en iyi cevabı Teo verecektir.
                                aynen aynen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim