Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• umut ile değilde, barış ile olsun ! olmazsa hasan ahmet ile... belki daha fazla verim sağlayabilir !
    Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
    Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• ooooo sivas maçının önemi daha da arttı... kolbastı izlicez

Yorum

• Teobastı izleyeceğiz bence
        .

Yorum

• İnşallah Umutla beraber oynarlar Umut çıkıp Teo girmemeli 2. yarı şans verecektir büyük ihtimal fakat belli olmaz ilk 11 de de çıkabilir.
          Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Umarım hazırdır ve ilk 11'de başlar...
            Umut'la beraber, çift forvet oynamalılar...
            Hamiş

Yorum

• TEOFİLO GUTİERRES : Yavaş yavaş takıma uyum sağlıyor. Ancak teknik özellikleri ve golcülüğü ile ilgili kesin yorum yapmak yanıltabilir. Kampta henüz kendini gösteremedi.Bunda yaşadığı iklim değişiminin de önemli etkisi var. Colman ve Alanzinho'yla iyi anlaşan Teofilo, kampta oynanan iki çift kale de gol atma başarısı gösterdi. Ancak bu haliyle ilk 11 şansı şimdilik zor.,Takım arkadaşlarını tanıması ve iklime uyum sağlaması için zamana ihtiyacı var.

haber61'in yazarı Orhan Çavuşoğlu'nun kamp değerlendirmesi.
              -1461 TRABZON-

Yorum

• Alanzinho'yu hatırlıyorum ilk maçlarında heyecandan çalım atarken yerlere düşüyordu . Teo neler yapacak merak konusu ?

Yorum

• İlk olarak SefaÇetinKulak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alanzinho'yu hatırlıyorum ilk maçlarında heyecandan çalım atarken yerlere düşüyordu . Teo neler yapacak merak konusu ?
                  Oyuncunun da Kolombiya'dan geldiğini düşünecek olursan anlayışlı davranmamız gerekiyor...
                  Hamiş

Yorum

• .

Yorum

• Nedenini bilmiyorum ama bakışları gülmesinden elektrik alıyorum ve çok ümitliyim.
                      ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN

Yorum

• ben futbolcuyu bakısından anlarım dıyuorsun yanii
                        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Teobastı izleyeceğiz bence
                          o daha iyi olur...

Yorum

• Bu kadar çabuk uyum sağlayabileyen yabancı ilk kez görüyorum.

Yorum

• ilk defa youtube da izledim videolarını adam paso kacırmış nasıl 41 tane attı anlmadım hayırlı olur inşallah ahada link koyuyorum inanmayan bakabilir http://www.youtube.com/watch?v=a0VjSmf5Dks
                              !

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ilk defa youtube da izledim videolarını adam paso kacırmış nasıl 41 tane attı anlmadım hayırlı olur inşallah ahada link koyuyorum inanmayan bakabilir http://www.youtube.com/watch?v=a0VjSmf5Dks
                                Video'nun hepsini izlediniz mi. ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim