Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jaja ile izlemek nasip olmadı .. Ama birbirlerini çok iyi tamamlayacaklarını düşünüyorum .. Umarım affedilir .

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen Git Cin Conlara fino ile baya isler yaparsin orda sana gerek yok bu saatden sonra
      Bunlar uydurma abicim. Bu yalanlara inanmayalım lütfen.

Ben Teofilo'nun dönmesini sadece şu hücumdaki rekabetin artması için istiyorum. Bu rekabet Teofilo'ya da, Umut'a da, Burak'a da çok yaradı.

Yoksa yaptığı şeyin haklı hiç bir tarafı yok. Ama Galatasaray'ın futbolcusuna böyle şeyleri söyleyebilecek kadar küçük bir insan değildir, zannetmiyorum.

Yorum

• onun burya gelmesi 1 ayı bulur
        teo trabzona gelmek için koloniya havalanında 3 gündür uçağı kaçırıyormuş
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu takımın bir numaralı forvetidir hala daha benim gözümde
          kardeş sen böyle dediğine göre dönmemesi gerekir bence.
          Umut Bulut

Yorum

• Özel hayatinda sikintilar oldugu icin bunu yapti ve bizler bazen haketten cok abartiyoruz...övdügümüz zaman cok abartiyoruz fakat yerin dibine de sokmayi cok seviyoruz...

Sikintisi var oda hanimindan dolayi bazen istemedigin gelismeler olur bir sekilde önüne gecemesin ve olaylar kendiliginden gelisir..

Hanim tutturmus gidecegiz burdan gitmezsek bosanirim diyor daha önce evlenip bosanmisligi var yani insan Piskolojisi nedir anlamak lazim ama bizde böyle birsey yok...

Senol hoca ne yaparsa dogru yapar arkasindayim...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Burda son karar hocamızın.

Eğer affederse ve Teo takıma geri dönerse bu kararın arkasında durmalıyız
              ve Teo'yu eskisi gibi desteklemeye devam etmeliyiz.

Burda sorun bence daha çok diğer futbolcuların ona karşı tavrı ve düşünceleri olacaktır. Affedilip kadroya alınmasını kadroya giremeyen oyuncular haksızlık olarak hissedeceklerdir.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kaçızladığı günden bu yana yokluğunu keyifle hissettiren yegane forvetimsi..

şimdi de kapının eşiğinde zırıldanmaya başlamış..

adamın tek eksiği yetenek değilmiş meğer..
                Bos ve gereksiz bi Yorum.
                Hele Yetenek eksigi oldugunu söylemen !
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kardeş sen böyle dediğine göre dönmemesi gerekir bence.
                  bence de

hala daha bir kısıma XXL gelir Teo

ne yazıkki

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Jaja ile izlemek nasip olmadı .. Ama birbirlerini çok iyi tamamlayacaklarını düşünüyorum .. Umarım affedilir .
                    artık onu 11de göremeyiz kolay kolay .umut zaten formda...

Yorum

• Zaten şimdi gelsede 18 dişina çıkar. "6+2+2" uygulamasına göre o adamı artık stad'ta görebiliriz izinsiz yurt dışına çıktığı için umarım özür diler. sonra da pişman olur
                      Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                      Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Menejerinin Türkiye'ye dönecek, dönmeli diye demeçleri var Kolombiya basınına. Ama öte yandan babası hayır, psikolojik sorunlarına çare bulunana kadar dönmeyecek diyor. Anlaşılan o ki Teofilo Trabzon'a yola çıkmış falan değil. Ancak bizim başkan ve Şenol hoca onunla çarşamba günü görüşeceklerini bekliyorlar. O ise, Kolombiya basınına göre, hala Kolombiya'da.

Yorum

• Ekranlarda "The Big Bang Theory" adlı bir dizi var.

Bu da Veysel Abi'nin Büyük Patlama Teorisi idi ve sonunda gerçekleşti.

Yorum

• Suan Teofilonun komsuyulan görüsüyom ve Teofilonun halen Kolombiyada oldugunu ve dönmeyi düsünmedigini söyliyor giti gideli antrenman bile yapmiyormus sagligindan korkdugu icin...

Yani gelse bile antrenman eksigi olicak filan yani devre arasinda netlesir herhalde olay ama Teofilo devre arasina kadar gelmicek gibi duruyor...

Yorum

• what is your problem ?
                              Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• şenol hoca bu adamcığı affedipte oynatırsa hiç bişey demem. takıma desteğe devam ederim. fakat diğer oyunculara büyük haksızlık olur.
                                Bana takımı için savaşacak oyuncu ruhu lazım!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim