İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali
Daraltma
X
-
Bu önemli bir özellik eğer bunu uygularsa benim adıma kredisi yüksek olur. Colman,Gabric,Selçuk,Sezer bu tarz oyuncular paslı oyunu seven oyuncular Guti de bu oyuncularla uyumlu olursa hem diğer oyuncuların performansını artırır hem de kendi yükü hafiflemiş olur ayrıca hücum bölgesinde daha üretken bir takım oluruz.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
-
Şu video da arka da kendilerini Trabzon'un gururu olarak ad eden grup benim için ne gururu ne de Trabzon'u temsil ediyorlar...
Önce Fatih Sultan Tekke ulan! sonra Gerisi yalan! Ondan sonra da oooo Teofile Gutierrez, Teogol bizim için İstanbul'a koy!
Ne diyeyim bu kadar çelişkiyi 6 dakikalık videoya nasıl sığdırabiliyorlar anlamış değilim.
Yorum
-
Kendini bilmez üç beş taraftarın yaptığı terbiyesizlikten kendim utanıyorum. Adam dünyanın diğer ucundan gelmiş yorgun yorgun röportaj yapmasına rağmen yine de Fatih Tekke diye bağırıyorlar. Bu takımın adı Trabzonspor, Trabzonspor'un iyiliğini istemedikten sonra size taraftar denilmez. Fatih Tekke'yle de olur Tekke'siz de olur.
Yorum
-
-
Aynen öyle artık zarar vermeye başladı ya alınsın yada alınmasın böyle muallakta kalmasın..İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçıkçası bende rahatsız oldum...her şeyde fatih tekke diye bağırmak sıktı...her şeyin bir yeri var..
dünyanın bi ucundan tarifeli uçaklarla gelmiş istanbula yapılan karşılamaya bak...OSCAR CARDOZO
Yorum
-
Fatih Tekke'ye verilen destek Umut'a verilseydi şimdi gol kralı olurdu. Fatih Tekke'yi almak istiyoruz ama bizim takımımıza katkı sağlayacağını nerden biliyorsunuz? Adamın en iyi dönemi iki üç sene önceydi, sonra performansı düşmeye başlamış. Neyse burası bu konuyu tartışmanın yeri değil.
Yorum
-
trabzona gelmedi kiİlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonda karsilama yapilmadimi ?
Istanbuldan antalyaya gececek......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum