şu adamın niye ilk 11'de olmadığını biri bana açıklasın.
barcelona mıyız yoksa biz? kesemediği adamlar henry, ibrahimoviç, messi mi?
Allah aşkına bu kötü Trabzonspor'da bu adam oynayamaz mı?
kötünün de kötüsü mü bu adam?
geçen sene dünya 4. olan adam Trabzonspor'da bir maça bile ilk 11'de çıkamaz mı?
delirmemek elde değil!
moralman bitmiş adam, zar zor bi top aldı; kendini kanıtlayabilmek için şut attı normalde orda şut atacağını zannetmiyorum. ama barii bunların(trabzon-türkiye-ş.güneş neyse işte) tek derdi gol o zaman, vurayım dedi. Böyle düşüncelere dalmış yani.. Bitmiş yani, kurtaramayız artık.
Olay bundan ibaret.
İyi yahut kötü eleştirecek kadar bile oynatmıyor Şenol hoca çok yazık.
Bence girer girmez kaliteli olduğunu gösterdi.Tartışmaya gerek olmayan bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.İlk 11'de oynamaya başladığında çok can yakacak.
Bence girer girmez kaliteli olduğunu gösterdi.Tartışmaya gerek olmayan bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.İlk 11'de oynamaya başladığında çok can yakacak.
Aynı fikirdeyim... Ama unuttuğumuz birşey var.ŞEnol hoca Teo'nun süre aldığı 10 dakika içinde birkaç gol ve asistle oynamadığı sürece 11 e koymayacak.
Şenol hocanın eskiden de bazı takıntıları vardı.Malesef devam ediyor.4 sezondur aralıksız oynayan Umut birkaç maç kulübede otursa kıyamet kopmaz.En az 3-4 maç 90 dakika oynamalı ki ondan sonra kimin daha iyi olduğuna karar verelim
33# DRAGO GABRIC 61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri 6# Aleksander Rasic
şu adamın niye ilk 11'de olmadığını biri bana açıklasın.
barcelona mıyız yoksa biz? kesemediği adamlar henry, ibrahimoviç, messi mi?
Allah aşkına bu kötü Trabzonspor'da bu adam oynayamaz mı?
kötünün de kötüsü mü bu adam?
geçen sene dünya 4. olan adam Trabzonspor'da bir maça bile ilk 11'de çıkamaz mı?
delirmemek elde değil!
sorduğun bütün sorular mükemmel ama bunu açıklayabilecek bir profesör henüz yok bu ülkede
yazık oldu uşağa sıcağa alıştıralım derken kafaca bitirdik antep saha mükemmel bu maç oynamayacaksa hangi maç oynayacak madem güvenmiyorsun 10 dakika kala niye sarılıyorsun teo ya ne yapacağını şaşırdı şenol hoca
guiza nasıl oynuyor başkan baskısı, paralar çöpe gitmesin baskısı teo niye oynamıyor başkan bastır sok şu adamı 11 e azıcık ta karışacaksın hocaya özgürlük te bir yere kadar yukarıda ki bütün sorular mükemmel ve herkes yukarıda ki genç arkadaşım gibi delirmek üzere.........
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yazık etti adama şenol hoca, bi ara yakın çekim vardı gözlerinde bir ışık göremedim, yüzün gülmüyordu ve başını eğdi. ben niye geldim der gibiydi. adamı kırallık koltugundan ettiler.
Seni üst üste 3 maç ilk 11'de gördüğüm gün kurban kestireceğim ama bu kesinlikle senin yeteneklerinden duyduğum şüpheden dolayı değil yanlış anlama senin yerine senden çok daha yeteneksiz herifleri ilk 11'de oynatan anlayışa kızgınlığım yoksa sen ilk 11 çık üst üste en az 3 maç seni yedek bırakanlara sahada yaptıklarınla şamar gibi tokadı indireceğine eminim,sana güveniyorum çünkü
oturtun abi umutu bır ıkı mac olmeyızya zaten 3 sene daha basımıza kaldı umut bulut ne olacak kı hele su adamı bı deneyılım gorelım ne edıyo bıu bakalım trabzonkaradenızspor a gol atması ıcın amadık kı bız bu adamı
Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY
Yorum