İlk olarak zurjcas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali
Daraltma
X
-
evet top ayagına yakısıyor güzel adam geciyor... bu soguk ve alışık olmadıgı iklim sartlarına göre cok iyi bir oyun sergiledi o onünden gecen topada dokuna bilseydi fena olmazdı... ayrıca bu ülkede hakeme kart göster demenişn ne olacagını anlatmalı teo ya birileri.. seni seviyorum teooooooooooooooooooooooooooAllah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
-
Solda değilde merkezde oynamalı bence. Sayfa 61
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Zaten böyle aptal bir kuralı kim buldu çözmüş değilim.İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeo Türkiyede kart istemenin sarı kart görmeye sebep olduğunu bilmiyordu
Teo'yu çok beğendim, çok etkili oynadı. Pasları güzel, şutları fena değil. Oyun anlayışının da iyi olduğunu söyleyebilirim artık. Bence gol kaçırdı demek yanlış olur, kaleci kurtardı diyorum ben. Gerçekten rakip takımın kalecisi çok iyi oynadı. Bence en kısa zaman içerisinde Şenol hocamız kendisine ilk onbirde şans tanıyacaktır. Tek sorun, sistemin değişmesi olacak ama Şenol hocamız bir çözüm üretip takımımıza dahil eder Teo'yu.
Yorum
-
bkz:ibrahimoviçİlk olarak zurjcas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher şey güzel hoş, pas atar, uzaktan şut atar, yürüreyerek çalım atar da, çok yavaş göründü gözüme...Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İyi adam bence ben çok beğendim o solda topu alınca gökhanın iki yılda yapadıklarını 45 dakikada yaptı. Top kontrolü pasları iyi yavaş yorumlarına katılmıyorum fatih tekke sanki çok hızlıydı. Yavaş diyince böyle lange geliyo aklıma nedense hep bu adama yavaş demek abartı bence.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
ilerde topu iyi tutuyor ama sanki biraz ağır geldi belki zeminden dolayı olabilir.Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum