Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zurjcas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    her şey güzel hoş, pas atar, uzaktan şut atar, yürüreyerek çalım atar da, çok yavaş göründü gözüme...
    evet tek eksisi o bence de ama onun dışında çok sağlam görüntü çizdi bence..
    TRABZON SPOR

Yorum

• evet top ayagına yakısıyor güzel adam geciyor... bu soguk ve alışık olmadıgı iklim sartlarına göre cok iyi bir oyun sergiledi o onünden gecen topada dokuna bilseydi fena olmazdı... ayrıca bu ülkede hakeme kart göster demenişn ne olacagını anlatmalı teo ya birileri.. seni seviyorum teoooooooooooooooooooooooooo
      Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Solda değilde merkezde oynamalı bence. Sayfa 61

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• gerçek forvet görmeyeli baya olmuştu takımda
          bugün çok güzel oynadı bence

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Teo Türkiyede kart istemenin sarı kart görmeye sebep olduğunu bilmiyordu
            Zaten böyle aptal bir kuralı kim buldu çözmüş değilim.

Teo'yu çok beğendim, çok etkili oynadı. Pasları güzel, şutları fena değil. Oyun anlayışının da iyi olduğunu söyleyebilirim artık. Bence gol kaçırdı demek yanlış olur, kaleci kurtardı diyorum ben. Gerçekten rakip takımın kalecisi çok iyi oynadı. Bence en kısa zaman içerisinde Şenol hocamız kendisine ilk onbirde şans tanıyacaktır. Tek sorun, sistemin değişmesi olacak ama Şenol hocamız bir çözüm üretip takımımıza dahil eder Teo'yu.

Yorum

• İlk olarak zurjcas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              her şey güzel hoş, pas atar, uzaktan şut atar, yürüreyerek çalım atar da, çok yavaş göründü gözüme...
              bkz:ibrahimoviç
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• iyiydi ben beğendim....
                .

Yorum

• İyi izlenimler bıraktı bende.
                  Top saklaması felan ileride aradığımız tipre bir oyuncu özelliğiydi.

Yorum

• daha herhangibir fikir olusmadı kafamda . ancak anladıgım kadarıyla çalım yetenegi var
                    TRABZONSPOR
                    Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                    Mesut Keleş (19)

Yorum

• ben begendim teoyu
                      25# Alan Carlos Gomez da Costa
                      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                      / Rize Ardesenli

Yorum

• İyi adam bence ben çok beğendim o solda topu alınca gökhanın iki yılda yapadıklarını 45 dakikada yaptı. Top kontrolü pasları iyi yavaş yorumlarına katılmıyorum fatih tekke sanki çok hızlıydı. Yavaş diyince böyle lange geliyo aklıma nedense hep bu adama yavaş demek abartı bence.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• ilerde topu iyi tutuyor ama sanki biraz ağır geldi belki zeminden dolayı olabilir.
                          Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• Teofilo'daki ışığı gördüm şahsen.Takımın vazgeçilmezlerinden birisi olacaktır ilerleyen zamanlarda.Kaliteli oyuncu kesinlikle..
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Kesinlikle yetenekli..

Belli..Penaltıyı sen kullansaydın keşke..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• En kısa zamanda tek forvet denenmeli colman ve selçukta günündeyse çok iş yapar bu adam.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim