Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haydaaa,

Bir şey vardır diye herkes buraya geldi..

Yok bir şey arkadaşlar,

Teo aynı Teo..

Profilo değil,

"Bosch"..
    Ne Teofilo'yu yeteri kadar izlediniz,
    Ne de kendisi hakkında ayrıntılı bir bilgiye sahipsiniz

Sadece yukarıdakilere olan nefretinizden dolayı onların yaptığı icraatlere basiretiniz bağlanmış bir şekilde at gözlüğüyle bakıyorsunuz.

Akla muhalefet delilik, nefse muhalefet veliliktir demişler.

Daha olan biten olaylar akıl terazisine sığmayacak kadar küçük iken onu aklınızla tartıp bir sonuca varmaya çalışıyorsunuz. Burada, yönetimi olaya katıp nefsinizle, akla muhalefet ediyorsunuz.

Bırakın artık önyargılarınızı. Azıcık daha bekleyelim, görelim. Teofilo muymuş yoksa profilo mu?
    Yahsi Bati 51:28

Yorum

Kulübe katkılarım var,ama burada yazamam,

Yazarsam,beni yaftalamak için adeta fırsat kolladığın,kibir mevzuuna girebilir..

Bunu ancak yüz yüze anlatabilirim,denk gelirsek..

Tabii bana saldırmayacağın garantisi vermelisin (bu şaka)
      Yahu seni yaftalamak için fırsat kollayan birisi ile yüzyüze konuşup ne yapacaksın abi

Beklemeye devam..
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• burak yılmazla beraber denenmeli
        22 Mustafa Yumlu

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          uyum sorunu biraz uzadı ama ben yinede kendisinden ümitliyim...
          Uyum süresi uzadi mi ??

Normal sartlar altinda minimum 6 ay (ofansif bir oyuncu icin)

defansif bölgelerde oynar ozaman fazla sürmez.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• isim vermicem teo sayfasını inceledim sadece merakımdan adamın biri bir tane olumlu veya yapıcı bir mesajı yok hep dalga geçme oyuncuyu küçümseme meajları sonra diğer mesajlarınıda inceleyim dedim farksız hepsi aynı ..

isim vermeye gerek yok ama ben bu tür mesajlara üzülüyorum eminim benim gibi üzülen arkadaşlarda vardır..

bide yapı olarak üzülüncede farklı seyler düşünüyoruz..................,,

yapıcı olalım kendimizi ve takımımızı küçümsemeyelim sezon ortasında gelmiş bir bir teknik direktör basarı için caba sarf ederken yine sezon ortasında farklı bir kıtadan gelmiş oyuncuyu topu topu 90 dakka kalmış sahada ... alay konusu olmamalı

gelde üzülme şimdi.. gelde farklı seyler geçirme beyninden .. hani kalbimden ve dudaklarımdan dökülüyor aslında düşündüklerim fakat foruma yansıtmıyorum bunu...
            benim kardeşim, yasıdım , abim veya her neysen
            Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu seni yaftalamak için fırsat kollayan birisi ile yüzyüze konuşup ne yapacaksın abi

Beklemeye devam..
              Aaaa,
              Olurmu canım,

O yaftalama sadece,bana kibir yakıştırması yapma teşebbüsü ile sınırlıydı..

Sarılan boksörlerin,hakemin ayrılın komutu esnasında,pekte işe yaramayan,omuz civarına atılan,illegal yumruklarını andırır gibi..

Yoksa ,dialoglarımız bence seviyeli,muhabbete engel değil..

Denk gelirse dedik zaten,

Tanışma fırsatı olursa,anlaşarak engelleyebilirizde..

Sorun yok,yani..

Yorum

Aaaa,
                Olurmu canım,

O yaftalama sadece,bana kibir yakıştırması yapma teşebbüsü ile sınırlıydı..

Sarılan boksörlerin,hakemin ayrılın komutu esnasında,pekte işe yaramayan,omuz civarına atılan,illegal yumruklarını andırır gibi..

Yoksa ,dialoglarımız bence seviyeli,muhabbete engel değil..

Denk gelirse dedik zaten,

Tanışma fırsatı olursa,anlaşarak engelleyebilirizde..

Sorun yok,yani..
                Abi senin yanına taksiyle gelsek "ooo nerden geliyo paranın suyu dersin", otobüsle gelsek "al işte durum ortada" dersin, samimi olsak "bu ne yahu azıcık mesafe bile yok" dersin, mesafeli dursak "iletişimi zayıf" diyebilirsin..

O gün gelsin bakalım, zor olacak (şaka )
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi senin yanına taksiyle gelsek "ooo nerden geliyo paranın suyu dersin", otobüsle gelsek "al işte durum ortada" dersin, samimi olsak "bu ne yahu azıcık mesafe bile yok" dersin, mesafeli dursak "iletişimi zayıf" diyebilirsin..

O gün gelsin bakalım, zor olacak (şaka )
                  Bu söylediğin,

Aslında ,forum içinde düşüncelerime katılmayan arkadaşların,

Genel de yaklaşım tarzı..

Ama sorarım ben de,

Teo,Umut goller attı da ,görmedik mi?

Şampiyon olduk,Avrupa'da turlar attık ta görmedik mi?

Bütçemiz fikste bizmi,borç var diyoruz?

Sağlık ekibi,bir kırığı ki o oyuncu Yattara,altı ayda farkedemiyor da,
                  biz yazmayacakmıyız?

Bir zonta görülmemiş biçimde sahaya dozer sokuyor da,bir şey olmamış gib, mi yapalım?

Vs,vs,vs..

İyi,güzel ne var da ben görmüyorum?..

Çoğunluktan farklı olarak bana ucuz umut satamazlar,yemez yani ,tok o işe bünye..

Anlaşılamamak, belki buradan kaynaklanıyor..

Bazılarını tatlı uykularında,rüyalarının en güzel yerinde rahatsız ediyor olabilirim,belki de..

Yorum

Bu söylediğin,

Aslında ,forum içinde düşüncelerime katılmayan arkadaşların,

Genel de yaklaşım tarzı..

Ama sorarım ben de,

Teo,Umut goller attı da ,görmedik mi?

Şampiyon olduk,Avrupa'da turlar attık ta görmedik mi?

Bütçemiz fikste bizmi,borç var diyoruz?

Sağlık ekibi,bir kırığı ki o oyuncu Yattara,altı ayda farkedemiyor da,
                    biz yazmayacakmıyız?

Bir zonta görülmemiş biçimde sahaya dozer sokuyor da,bir şey olmamış gib, mi yapalım?

Vs,vs,vs..

İyi,güzel ne var da ben görmüyorum?..

Çoğunluktan farklı olarak bana ucuz umut satamazlar,yemez yani ,tok o işe bünye..

Anlaşılamamak, belki buradan kaynaklanıyor..

Bazılarını tatlı uykularında,rüyalarının en güzel yerinde rahatsız ediyor olabilirim,belki de..
                    Demek ki kazara Trabzonspor değil de, ne bileyim Manisaspor ya da Ankaragücü'nü tutsanız intihar falan edebilirdiniz?

Yorum

• uyum diyolar e arkadaş bunu hesap edeceksin.bu adam kaç bin kmden geliyor alışma dönemı fln zaman alacağını biliyosun niye hep ileriye dönük alırız anlamam geçen sezonda yaptık aynı hatayı alanzinhoyu aldık tamam alanzinho iyi futbolcu ama bir yusufu veya bir tekke yi alsaydık belkide şampiyonduk.şimdide teofilo alışana kadar sezon biter yahu niye direk katkı yapacak oyuncu alınmaz

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        uyum diyolar e arkadaş bunu hesap edeceksin.bu adam kaç bin kmden geliyor alışma dönemı fln zaman alacağını biliyosun niye hep ileriye dönük alırız anlamam geçen sezonda yaptık aynı hatayı alanzinhoyu aldık tamam alanzinho iyi futbolcu ama bir yusufu veya bir tekke yi alsaydık belkide şampiyonduk.şimdide teofilo alışana kadar sezon biter yahu niye direk katkı yapacak oyuncu alınmaz
                        calismalar zaten gelecek sezon icin
                        bu sezon zaten bitti bizim icin zaten

cok iyi oyuncu basarili olacagina inaniyorum
                        giovannide kötü dedik ....kasimpasaya karsi süper futbol oynadi
                        alandada aynisi
                        uyum sorunu cok önemli
                        teofiloda daha zor ...ilk defa kar gördü ...biraz sabir

Yorum

• Teofilo iyi oyuncu. HERKESin ona yardımcı olması lazım. Futbolcuları ayırmak istemediğimden karşılaştırma yapmak işime gelmiyor ama takımdaki birçok futbolcudan mentalite olarak daha iyi. Sıkıntısı gol,süre ve takım başta olmak üzere HERKESin ona yardımcı olması gerekliliği
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            uyum diyolar e arkadaş bunu hesap edeceksin.bu adam kaç bin kmden geliyor alışma dönemı fln zaman alacağını biliyosun niye hep ileriye dönük alırız anlamam geçen sezonda yaptık aynı hatayı alanzinhoyu aldık tamam alanzinho iyi futbolcu ama bir yusufu veya bir tekke yi alsaydık belkide şampiyonduk.şimdide teofilo alışana kadar sezon biter yahu niye direk katkı yapacak oyuncu alınmaz
                            Bunu bizim yönetim mi yapacak?
                            Ya geçen sene kaçan şampiyonluk aklıma gelince üzüntüden midem bulanıyor resmen.

Bu yönetim gerektiği zaman gerektiği gibi transferler yapsaydı bu takım bu yerde olmazdı zaten.
                            Bir tane sol kanat veya forvet alamamışlardı.

Bu takım neden şampiyon olamıyor diyorlar.Baştaki yönetim düzgün transfer yapmaktan aciz nasıl şampiyon olalım?
                            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Bu arada Teofilo nun memleketindeyim. Kendisi hakkında burada araştırmalar yapacam . bakalım ne dusunuyolar oyuncumuz hakkında.
                              İRAN-KUVEYT-SUUDİ ARABİSTAN-UMMAN-LÜBNAN-UAE-KAZAKİSTAN-ÖZBEKİSTAN-KIRGIZİSTAN-UKRAYNA-RUSYA-TAYLAND-GUNEY KORE-MALEZYA-ENDONEZYA-HİNDİSTAN-FAS-CEZAYİR-ALMANYA-PORTEKİZ-SIRBİSTAN-İSPANYA-İSVİÇRE-FRANSA-BOSNA HERSEK-KATAR-MISIR-KOLOMBİYA-BREZİLYA-ŞİLİ-AMERİKA DA BİZE TRABZON

Yorum

• Bugün rüyamda 1 macta 2 gol atiyordu... Hayirlisi
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim