Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adam kaliteli bir oyuncu. Biraz sabır göstermeliyiz.

Komplo teorisi üretmek yerine, destek versek kazanan biz oluruz...

Örnek: Onur.
    "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Sabır.......
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İyi mi kötü mü

Şu ana kadar kimseyi tatmin etmedi bu belli. En azından taraftarlar Teo'dan bie hareket, bir umut ışığı görmek istiyordu ama Teo'nun sahadaki görüntüsü son derece zayıf. Tembel futbolcu görüntüsü var. Açıkçası beni korku sarmadı dersem yalan olur
        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dogru söylüyorsun ama bu adamin iyiden kötüye gitmesi benim kafami cok kurcaliyor.

Mesela manisa ve belediye kupa macinda hic de fena degildi ama son mac tam bir dibe vurus idi.

Tamam gol kacar ama adam ayakta dahi zor duruyordu...
          Ayıptır ya adama biraz kendi haline bırakın..

Ben herkesin aksine topu ayagında tutusu ve pas alısverisini begeniyorum..

Takımın oyununa attıgı goller kadara ayagında top tutup ortasahayı rahatlatmasıyla katkı yapacagından eminim..

Eger tek santrafor oynayacaksak bu işe uyun elimizdeki tek forvet..
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Jardel de ne koşardı, ne de rakip stoperlerle didişirdi ama leblebi gibi gol atıyordu. Madem ki bu çocukta bitiricilik var, ortam ve takıma tam olarak uyum sağlaması için en az iki ay daha beklemek gerekiyor. Zaten şampiyon olacağımız yok, ligi Kayseri veya beşiktaşın önünde önünde bitirmek de çok büyük bir iş değil. Kendisini kazanmak için birkaç maç ilk 11'de oynatılması gerekiyor.
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• SŞ'in GOL MAKİNASI'ından hala tık yok.
              6 hafta 210 dakikadır bu böyle.
              Bekleyeceğiz bakalım,
              ''Umut'' fakirin ekmeği.....
              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                SŞ'in GOL MAKİNASI'ından hala tık yok.
                6 hafta 210 dakikadır bu böyle.
                Bekleyeceğiz bakalım,
                ''Umut'' fakirin ekmeği.....
                Umut başlığında zamanında okuduklarımın yanında çok hafif bir eleştiri olmuş..
                Beklemekte fayda var, sabrın sonu selamet..

İyi oynamaya başladığında SŞ'nin gol makinası değil de Trabzonspor'un gol makinası olacak ama, neyse
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• ben trabzonluyum yasım 29 antalyada yaşıyorum ve her trabzona gelişimde ilk 3 gun ya hasta yatıyorum yada sıkıntı yasıyorum ailemle uyum sorunum yok kendımı bıldım bılelı onlar ailem ama havası bile bir uyum suresı gerektırıyor ??

ben bugune kadar transfer edıldıkden sonra cıktıgı ılk macta gollerını sıralamaya baslayan bır futboılcu hatırlamıyorum sız hatılıryormusunuz ?

fatih tekkenin annesıne solenen lafları dun gibi hatırlıyorum
                  gokdeniz karadenizin kadroya girdiği ilk macı
                  hatta smezyek in ilk geldiği sezon (devre arasında gelmıstı) gosterdıgı performansı ??

şimdi buradaki arkadaslarımızı safaride aslanların kaplanların oldugu bır bolgeye gotursek oradakı ortamda ne kadar iş basarısı sagşayabılır ?

hayatı boyunca kar bile görmemiş bir insan ? trabzon gibi bir şehire gelecek ve ilk MACINDAN SONRA leblebi gibi gol atacak oylemi ?? yapmayın arkadaslar 40 yıllık tarihimizde leblebi gibi gol atan oyuncu sayımız 4 teo ya haksızlık etmeyelım ayrıca nedır bu oyuncularımızı yerden yere vurma eleştirme isteği ? bir kerede destek olma isteğinde olup bu adamın uyum surecını hızlı atlatmasını sağlamayı denesek ne olur sankı ? bu sekılde davranırsak teo dunyanın en kotu oyuncusuda olsa bu ılımlı tarafımızı gorten futbolculardan bırısı muhakak leblebi gibi gol atacaktır ama nerde bızde o taraftar hepımız profesoruz yuruyusunden anlarız topcunun ıse yarayıp yaramayacagını
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Ben halen bu kadar erken not verilmesinin ileride bizleri yanılgıya uğratabileceğini düşünüyorum. Belki yanılırım. Ama ben bu adamın topu tutuşunda, pas alış verişinde "futbolcu" havası görüyorum. Belki sadece bana özgü bir düşünce.

Zamana ihtiyacı olduğu belli. Colman'a da ilk geldiği dönemler bu tip eleştiriler çok sıklıkla yapılıyordu. Hatta Gabriç'e bile yapılmıştı. Biraz beklemek lazım diye düşünüyorum.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      burada sorun uyum sorunu felan değil, en azından ben öyle düşünmüyorum... teonun 90 dk maçını izlememiz gerek, antalya maçı mesela, izleyelim görelim şu adamın yeteneklerini...

ben çok sert sözler söyledim ibb maçından sonra teoya, 2-3 metreden topu kaleye zımbalayacağına yerdeki colmana çocuğa top atar gibi yuvarlaması beni sinir etti, maç içinde pek etkilide olamadı ee o kadar kaçan pozisyon + altın değerinde 2p uçtu gitti bu yüzden haklı olarak sinirden deliren taraftarın ilk hedefi ''O'' oldu ama bu uyum sorununu felan geçelim bi zahmet... oyuncu kalitesini belli eder, 45dk da olsa kafamızda nasıl oyuncu olduğu hakkında birşeyler oluşur, teo tamam çok uzaklardan geldi bence biraz daha zamana ihtiyacı var bence antalya maçında şenol hoca onu umutun yanında 11 de oynatmalıdır, işte o maç 90k oturur izleriz adam gibi, fikrimizide söyleriz maçtan sonra, ibb maçında 45dk lık performansı berbattı ama umutta kötüydü, ikiside yan yana oynamalı antalya maçında, artık teoyu izlemenin vakti geldi..
                      Burdan Kolombiyaya git bakalım alışabiliyomusun hemen..?

İbb maçı istatistikleri :

Teofilo Gutierrez
                      Toplam Şut:3

İsabetli Şut:2

Topla Buluşma:27

Başarılı Pas:14

Top Çalma:1

Yaptığı Faul:2

Kaynak:Mynet
                      En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 23.02.2010, 10:53.
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Düzeleceğine inanıyorum çok çabuk yargılıyoruz ....
                        Twitter Adresim

Yorum

• Ben de şu uyum lafına hep gülerdim. Ulen futbolun dili birdir, ne uyumu diye düşünürdüm. Sonra zaman geçtikte bu lafımı yemekten bıktım. Futbolda uyum gerçekten çok önemlidir. En güzel örneği Fatih Tekke'nin Zenith'e gittiği ilk senesindeki durumu. Bizden nasıl gitti, orada nasıl başladı. Fatih Tekke kötü bir futbolcu muydu? Guiza denen futbolcu Türkiye'ye İspanya gol kralı sıfatıyla geldi. E, hani nerede? Fatih Tekke Rusya'ya gol kralı sıfatıyla gitti. Oldu mu gol kralı? Neden Rusya'da ön plana çok fazla çıkamadı. Kötü futbolcu muydu? Hayır değildi. Çok kalite bir forvet ve çok donanımlı bir futbolcu. Ama Rusya'ya alışması zaman aldı.

Teofilo hayatında ilk defa kar gördü arkadaşlar. Nasıl bir iklimden nasıl bir iklime geldiğini buradan kestirebiliriz. Bu denli acımasız olmayalım lütfen.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Teo'dan bu sezon herhangi birşey beklemiyorum açıkçası, artık bir dahaki seneye, zaten Şenol hoca da fazla şans verecek gibi görünmüyor. Çift forvetli sistemde Burak ve Umut Teo'dan daha avantajlı gibi geliyor bana.Tek forvette de formda Umut'u sakatlık ve ceza dışında kesemez.
                            Teo iyi yada kötü golcüdür bilinmez şimdilik kapalı kutu, asıl mesele bizim ihtiyacımız olan forvet tipimi.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Teofilo için bu sezon bir şey beklememek lazım.Takımda belli bir sistemin oturması sonunda teo nunda bu sistem içinde gol veya goller atabileceğini umuyorum unutmayalimki Şenol hoca lig arasında geldi bize en az bi yaz kampını geçirdikten sonra tam verimle takımı çalıstırabilir..

Yorum

• beklemekden başka çare yok zamanla alışacaktır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim