Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Brezilya | Serie A --- Arjantin | Apertura

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ve River gol atar
    .

Francesco
    Totti

Yorum

• River Pisculichi'nin golüyle beraberliği sağladı.Kaleci hatası var gibi golde.
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Neyse kupon tuttu ben yatmaya kaciyorum. Hayirli sabahlar
        .

Francesco
        Totti

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Neyse kupon tuttu ben yatmaya kaciyorum. Hayirli sabahlar
          Kg var mı Sana da hayırlı sabahlar.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Maç sonucu:1-1

Yorum

• arjantin ligi güzel ama açılış ve kapanış ligi diye bir şey var bence onu değiştirmeleri lazım...
              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Arjantinde Şampiyon Racing Club.
                http://www.youtube.com/watch?v=vBjn6CaeLTA

Yorum

• Sudamericana kupası finali ilk maçı için Kolombiya'ya hareket eden Brezilya ligi takımı Chapecoense'nin uçağı Kolombiya'nın Medellin şehrinin yakınlarında düştü.

81 kişiyi taşıyan uçaktan sadece 6 kişinin kurtulduğu söyleniyor. Akşam saatlerine doğru daha kesin bilgiler gelecektir şu an her kaynak farklı rakamlar veriyor.
                  En son Manu61 tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 12:03.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Büyük trajedi...
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Çok kötü olmuş. Kupa maç oynanmadan verilmeli bence.

Yorum

• Cok trajik bir durum dunya genelinde ligler 1 hafta ertelenebilir mesela ya da gelirlerinin bir kismi verilebilir

Yorum

• Yok mu artık aramızda bu ligleri takip eden?
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim