River Pisculichi'nin golüyle beraberliği sağladı.Kaleci hatası var gibi golde.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Neyse kupon tuttu ben yatmaya kaciyorum. Hayirli sabahlar
Kg var mı Sana da hayırlı sabahlar.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Sudamericana kupası finali ilk maçı için Kolombiya'ya hareket eden Brezilya ligi takımı Chapecoense'nin uçağı Kolombiya'nın Medellin şehrinin yakınlarında düştü.
81 kişiyi taşıyan uçaktan sadece 6 kişinin kurtulduğu söyleniyor. Akşam saatlerine doğru daha kesin bilgiler gelecektir şu an her kaynak farklı rakamlar veriyor.
En son Manu61 tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 12:03.
Yorum