Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Messi Gidiyor Mu ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hocam Manu da büyük kulüp ama en büyük ve en başarılı Real Madrid..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen bana Manchester'ın sıradanlığını açıkla, sonra konuşalım futbolu..
      Ben sana Kaka'nın başarılarını yazayım, sen futbolu bilenlerden olarak Messi'nin neden daha büyük olduğunu açıkla..

Torneio Rio-São Paulo: 2001
      Campeonato Paulista: 2002
      Avrupa Süper Kupası: 2003, 2007
      Serie A: 2004
      İtalya Süper Kupası: 2004
      UEFA Şampiyonlar Ligi: 2006-2007
      FIFA Dünya Kupası: 2002
      UEFA Süper Kupa: 2003, 2007
      FIFA Konfederasyon Kupası: 2005, 2009
      FIFA Club World Cup: 2007
      2003 CONCACAF Gold Kupası En İyi 11: 2003
      UEFA'nın En İyi Orta Saha Futbolcusu: 2005
      Serie A'nın En İyi Genç Oyuncusu: 2003
      Serie A'nın en iyi oyuncusu: 2004 - 2007.
      UEFA Şampiyonlar Ligi'nin gol kralı: 2006-2007
      FIFPro En İyi Dünya 11'i: 2006, 2007
      UEFA Şampiyonlar Ligi'nin en iyi forveti: 2006-2007
      UEFA Yılın En İyi Klüp Futbolcusu: 2007
      FIFPro Dünya'nın En İyi Oyuncusu: 2007
      Ballon d'Or (Altın Top): 2007
      Onze d'Or (Onze Mondial Gazetesi): 2007
      FIFA yılın futbolcusu: 2007
      IFFHS Dünya'nın En İyi Oyuncusu: 2007
      IAAF Yılın Latin Sporcusu: 2007
      Dünya Futbol Dergisi, yılın en iyi futbolcusu: 2007
      Tarihin Euro bazındaki en pahalı 2. transferi(68 Milyon Euro)
      FIFA Konfederasyon Kupası: 2009
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Arkadaşım konuyu dağıtma.Bana Manchester'ın sıradanalığını açıklayacaksın.Açıklamanı yap ondan sonra tartışırım senle Ronaldo'yu, Kaka'yı.
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Boşa tartışmayın bence. ManU konusunda Berk haklı, Kaka konusunda Metin
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

Manchester United tabii ki sıradan bir takım değildir, orada sıradan yazmamın nedeni, Ronaldo'nun Real Madrid forması ile Barça'ya karşı oynamasının Manu forması ile Barça'ya karşı oynamasından çok daha farklı anlamlar taşımasından kaynaklanmaktadır.. Zira Manu-Barça maçı kaliteli ancak sıradan bir maç iken Real Madrid - Barça maçı "El Classico"dur ve çoğu kişiye göre dünyanın en önemli maçıdır..

Sıradanlık söz konusu olmasa dahi, kendi liginde 31 kez şampiyon olan Real Madrid ile 18 kez şampiyon olan bir Manu, Şampiyonlar Ligi'ni 9 kez kazanan bir Real Madrid ile 3 kez kazanabilen bir Manu söz konusudur.. FIFA'nin Real Madrid'i "Yüzyılın Futbol Takımı" seçmesinin sebebi de sadece formalarının güzelliğindendir herhalde
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Manchester United tabii ki sıradan bir takım değildir, orada sıradan yazmamın nedeni, Ronaldo'nun Real Madrid forması ile Barça'ya karşı oynamasının Manu forması ile Barça'ya karşı oynamasından çok daha farklı anlamlar taşımasından kaynaklanmaktadır.. Zira Manu-Barça maçı kaliteli ancak sıradan bir maç iken Real Madrid - Barça maçı "El Classico"dur ve çoğu kişiye göre dünyanın en önemli maçıdır..
              Bunu yazmanız yeterliydi.Gerisi kişiden kişiye değişir.

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sıradanlık söz konusu olmasa dahi, kendi liginde 31 kez şampiyon olan Real Madrid ile 18 kez şampiyon olan bir Manu, Şampiyonlar Ligi'ni 9 kez kazanan bir Real Madrid ile 3 kez kazanabilen bir Manu söz konusudur.. FIFA'nin Real Madrid'i "Yüzyılın Futbol Takımı" seçmesinin sebebi de sadece formalarının güzelliğindendir herhalde
              ''Yüzyılın futbol takımı'' ödülüne layık görüldükleri ve ŞL'de kazandıkları kupalardan dolayı kendilerini kutluyorum.Lakin İngiltere ile İspanya arasındaki kulüpler arası dengeler çok farklı olduğundan yerel şampiyonluk ve kupa meselesine girmiyorum, onlar farklı tartışma konuları.

Şimdi ortaya atılan City-Messi ilişkisi üzerinden yorumlar yapalım..
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Sen şimdi şu Kaka-Messi olayını açıkla bakalım..?

Yorum

Şurayı halledelim; orada mesajı yollayan arkadaşta Ronaldo'ya 94 milyon € yazarken isimleri karıştırmış, Kaka yazmış.İkincisi: mevkileri gereği Kaka-Messi'yi değil Ronaldo-Messi'yi açıklarım ancak.Üçüncüsü: Madridli olsun çamurdan olsun anlayışından vazgeçmeni öneriyorum, kulüpten hissen mi var çözemedim..

Yorum

İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şurayı halledelim; orada mesajı yollayan arkadaşta Ronaldo'ya 94 milyon € yazarken isimleri karıştırmış, Kaka yazmış.İkincisi: mevkileri gereği Kaka-Messi'yi değil Ronaldo-Messi'yi açıklarım ancak.Üçüncüsü: Madridli olsun çamurdan olsun anlayışından vazgeçmeni öneriyorum, kulüpten hissen mi var çözemedim..
                    Ben Messi neye göre Kaka'dan iyi dedim başka bir arkadaşa, sen "futbolu bilenlere göre" dedin.. Olayın çıkış noktası bu.. Konuyu değiştirmeye gerek yok, yok Kaka'nın mevkii, Ronaldo'nun değeri, benim Madrid hisselerim vs değil konu..

Yorum

150 Milyon Yok artık

Bence Messi gitmez.
                      YOU'LL NEVER WALK ALONE
                      OKlahoma City Thunder

Yorum

Bence olmaz. Attan inip eşşeğe binek gibi bişey olur.
                        Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                        Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

Messi futbolu Barcelona'da bırakır.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

herşey para değil gitmez bencede....
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

Çok güldüm habere.
                              Més Que Un Club

Yorum

Serdar böyle başlıklarla niye bu Reallileri gaza getiriyorsun.Sonra seviniyorlar garipler.
                                Colmandante

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim