Sanmıyorum Barça'dan ayrılacağını .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Messi Gidiyor Mu ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Messi'nin sözleşmesinde özel bir madde olduğunu duymuştum. "Ben istemediğim sürece beni satamazsınız." şeklinde.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Selman, ne karışıyorsun oğlum adamın hayallerine?
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Abi ne içtin ?İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMessi gitse gitse Real Madrid e gider...O da yakında olacak zaten..
Su deme o kadar içiyorum böyle uçmuyorum
Yorum
-
Var Selman abi söyledim attılar..İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan sağında solunda biri varsa söyle de sana cimcik atsın kardeşim

Ama birgün olacak..Futbol da herşey oluyor Madrid olmasada başka bir takıma gidebilir...Madrid dışında gitmesi gereken tek kulüp Liverpool dur bana göre..Liverpool a Barca dan daha çok yakışacağını düşünüyorum..Kırmızılar içinde süper olur..Yanlış ligde oynuyor Messi..Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Napoliİlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu biliyorum ki Messi sadece Barcelonada oynamayacak.İllaki başka takımında formasını giyecektir.
Yorum
-
Messi , Ronaldo ile karsılasmamak için kacabilir
Real Madrid dünyanın en büyük kulübüdür . Manu ile cekişmeye benzemez . El Classicoda real gövde gösterisi yapar ronaldo ya da sov yapmak düşer
City Messi ' ye 1 milyar euro verse dahi benim gözümde suan itibariyle dünyanın en yetenekli futbolcusu CRİSTİANO RONALDO dur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum