Umarım çoğu taraftarın ona olan sevgisinden,saygısından haberi vardır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Drago Gabric | Zagora
Daraltma
X
-
sizin gibilerle -sezon boyu oynamayan adamlara destek verelim mantığındayken- sakat bir adamın sözleşmesini feshetmek ne kadar etik onu tartışmamİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGördünüz mü ilgili sağlık raporunu?
Ters ihtimali düşünün, adam rapor almış, kulüp diyor ki beni bağlamaz, gelip oynayacaksın! Zorba kuluüp!!
Bir atasözü var, "düşünmeden konuşmak, nişan almadan ateş etmeye benzer." şeklinde.
zaten tartışamıyoruz
sağolsun abiler mesajlarımızı siliyor.
o yüzden gerek yok
sen yöneticisin haklısın eyvallah
söylediklerin doğru
bravo
şampiyonşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Ben de Gabric'in oyununu çok fazla beğenen biri değildim. Ama kişiliği on numaraydı. Şu olanları da gerçekten anlayamıyorum. Hasan Yener bu adamın futbol hayatının tamamen bittiği yönünde açıklamaları neye göre yaptı? Gabric'e verilen rapor, yarım veya bir sezonu kapsayan bir sakatlık olduğu için mi otomatik olarak fesih hakkını doğrudu? Madem böyle yönetim çıkıp bunu açıkça deklare etseydi neden bir daha futbol oynayamaz raporu verildiğini söyleyip taraftarı kandırma yolunu seçti? Yine de peşin günahlarını almayayım. Bugün bu soruları yönetime sorsak Allah bilir 2 ay önce futbol oynayamaz raporu verilen Gabric'in, ilahi güçlerle bir anda iyileştiğini iddia ederler...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
sen olsan döner misin magnifisoİlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyabancı sayısı diye birşey vardı o zaman mecbur bırakdık.. inş formu zirve yapar yine döner
adamın en kötü zamanında depiği bastık k.çına
sen olsan döner misin?şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Arkadaslar,
Bizler taraftariz, hakli olarak duygusal davraniyoruz. Ama yoneticiler kulup yonetiyorlar ve bazi zor kararlar almak zorunda olabilirler.
Bunu da onlardan biri farzedin.
Yonetimden haz duydugum anlasilmasin bu sozlerimden, bu yonetimin "samimiyetine" kesinlikle inanmiyorum orasi ayri.Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum